Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am deschis si eu sub despre asta cu medicu
si a zis k e ok sa o facem ca si pana acu. k nu face rau
dar sunt unele femei care au uteru mai sensibil si atunci de la sperma pot aparea contractii.

Ache adica voi stati decat 45 zile in total inainte si dupa nastere???
adica tre sa mergeti pana in ultima clipa la munca, sa prindeti cat mai mult sa stati cu bb aksa.
dupa ce faci? cu cine lasi pe bb?

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

da Bebelu, din pacate.

la sarcina trecuta am lucrat pana cu 2 zile inainte sa nasc, ca am avut indicatie de ceza. apoi am luat 45z+ 30z(vacanta anuala) si am mai cerut inca 15 fara plata, sa fie 3 luni in total.
pe alea 15 nu le-am primit, ca se darama firma fara mine, nene. apoi a stat sotul inca o luna (eu aveam rezerva de lapte la congelator si in pauza de masa alergam sa-l alaptez).
plus mai primesti 1h/zi libera pt. alaptat, timp de un an.
Dupa l-am lasat cu baby sitter, dar la matusa sotului in casa, unde era tot timpul cineva din familie acolo, ca n-aveam incredere altfel.
Cand a facut 6 luni au venit ai mei parinti si au stat cu el 3 luni.

Complicat, cine nu are solutie il pune la nursery.

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ache ce-mi vad ochii???Felicitari din tot sufletul!!!Nici n-am stiut,ca nu ne-am mai auzit de mult.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

achevaiiii...mi-e si rusine..eu stau ca o putoare pana nasc si inca 2 ani dupa...si altii cum se chinuie...bravoesti de admirat..mama eroina

Angie+11

Mergi la inceput

Ramonella!Merci mult, chiar de muuult nu ne-am mai intersectat.
Pupici gramada pt. Bea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicitari celor care v-ati vazut bebeii la eco! Si felicitari pentru culoarea carucioarelor!

Fetelor, ecografia 4D este o mare inventie... e foarte frumos sa vezi bebelusul in timp real, sa-i vezi trasaturile... dar nu are nicio valoare medicala. Nicio masuratoare nu se face in 4D... doctorul propriu-zis nu are nevoie de asta. Este doar pentru satisfactia noastra, a parintilor curiosi.

Luna, cum esti??

Sines, m-am distrat si eu de pataniile tale

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Angie , lasa, stai cat mai mult...ca si eu as sta de as putea .

Toate momentele petrecute cu puiul tau sunt magice, daca le pierzi nu ti le mai da nimeni inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ramo, si de la mine! Tu ce faci? V-ati apucat iar de facut bebe?

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ache, mersi de lamuriri....din partea mea poti sa scrii romane...mie imi plac. Intreb despre alte tari ca uneori asa imi vine sa-mi iau familia si sa plec........departe de tembelii nostri din parlament, de situatia in care lucrezi fara sa fi remunerat si multe altele.
cred ca daca mi s-ar oferi ocazia nu as sta prea mult pe ganduri.

De sexul in timpul sarcinii eu stiu ca nu e nimic diferit de ceea ce faci in general. Cu Eliza am avut activitate sexuala normala si sa stiti ca am nascut in 3 ore...si foarte usor.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas
imi vine sa-mi iau familia si sa plec........departe de tembelii nostri din parlament, de situatia in care lucrezi fara sa fi remunerat si multe altele.
cred ca daca mi s-ar oferi ocazia nu as sta prea mult pe ganduri.

si eu la fel. Singurul lucru bun pe care-l vad la Romanica (in afara de faptul ca aici e familia mea) e concediul asta de 2 ani.

cu sexul si sarcina depinde de la caz la caz, persoana la persoana; eu la bebe1 n-am avut nicio problema, restrictie, acum am avut din cauza petelor, am o prietan care a avut aproape 9 luni. Depinde de situatia concreta a sarcinii. Iar spermusii nu ajung la bebe, din cate stiu eu colul e inchis si sigilat pana la momentul cand incepe bebe pregatirea pt venirea pe lume. Stiu ca medicii zic ca sperma inmoaie cumva colul, cum ziceam stiu ca se poate "prescrie" daca bebe e puturos. De parca mi-ar putea arde la 40 sapt de asa ceva... doar sotul sa se sacrifice
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput