Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:
lorich - na, ca am incurcat fetele, care cu constipatia, care cu arsurile, scuze ... citesc din urma si incers sa retin cui sa raspund si fac numai ravagii
. Nici eu nu cred in superstitii legate de sarcina, dar na, la mine s-a si potrivit cu arsurile si bb cu parul mare. Oriucum o explicatie logica si medicala exista in orice simptom, nu cred in superstii.
Am retinut si eu cu ananasul pt. constipatie, am sa incerc.
vas - eu te intrebam de Italia, ca pe-acolo locuiesc (pe langa Milano adica). Nu ti-a fost frica cu parasuta? Valeeeeuuu, eu nu-s pt. sporturi de-astea tari, mor de frica.
adhana - felicitari pt. buburuzele pereche!!
angieangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ache Angie , lasa, stai cat mai mult...ca si eu as sta de as putea Toate momentele petrecute cu puiul tau sunt magice, daca le pierzi nu ti le mai da nimeni inapoi. Adam (22 mai 2008) si 14+ ![]() |
merci mult
poate se schimba si la voi legea si stai mai mult cu bebicul
Angie
+11
RAMONELLA spune:
citat din mesajul lui ache Ramonella!Merci mult, chiar de muuult nu ne-am mai intersectat.Pupici gramada pt. Bea .Adam (22 mai 2008) si 14+ ![]() |
Pupici si voua!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui numeioana Ramo, ![]() si de la mine! Tu ce faci? V-ati apucat iar de facut bebe?mami de David si samburica ![]() Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ioana
inca nu,mai avem de asteptat pana in 4 august,sa se implineasca 6 luni de la chiuretaj...
dar mai asteptam putin,pana la anul...Ce frumos ca vei avea pereche.

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
abramburika spune:
ramo - ce ai mai facut cu colegul suspect purtator de varicela? A trecut perioada posibil contagioasa? Cand plecati la mare?
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui vas ooooo, chiar sunteti mari!!!!Pai iti mai faci griji cand deja il simti pe bebe????? Mai fetelor acum ca mi-a trecut greata (traiasca activica si cerealele) mi-ati facut pofta de varza murata de la tarani din piata. O sa-l sun pe sot sa-mi cumpere dar ce ma fac ca azi am si o sedinta si plec numai diseara de la munca........ ![]() Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 7+bebelicu |
si eu pana pe la 7sapt am tot mancat acrituri cu compot
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Adhnana buna fetelor, Tocmai am venit de la doctor si am stat cam vreo ora sa masoare tot . Bebeii sunt bine, cu 2 zile mai mari, 68g fiecare si la prima strigare par a fi fata si baiat![]() .Joi merg si la dr Iosup sa vedem ce zice. Inca nu-mi pun caruciarele la sematura. Astept si a doua parere pup Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ |
super
vineri ma duc si eu la masurat
cate mamici cu gemeni suntem??
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui abramburika ramo - ce ai mai facut cu colegul suspect purtator de varicela? A trecut perioada posibil contagioasa? Cand plecati la mare? |
Deocamdata nu a trecut...sper sa nu apara nimic,ca luni plecam spre mare.Cica el a avut,dar cum ai spus si tu,ca poate fi purtator...
Oricum cand ne intoarcem de la mare ma vaccinez sigur,acum sunt in dubii daca sa o vaccinez si pe Bea sau sa o las sa faca.Ramonel,mami de
Adhnana spune:
Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune!
. Sunt si eu tare curioasa ce carucioare mai apar.
angieangie ti-am dat PM
pup
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
12+
shubulina spune:
Buna fetele.
In legatura cu sperma,si eu am primit aceleasi indicatii,cu prezervativ.Pentru ca produce contractii.
Iar pt ureaplasma eu stiu ca se asteapta minim 10 zile de la incheierea tratamentului pentru o noua analiza.

11+
Ana

si de la mine! Tu ce faci? V-ati apucat iar de facut bebe?