Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
ramo - bafta atunci sa nu fie. Ce as face eu (da' nu e obligat nimeni sa faca ca mine), Biei nu i-as face vaccinul. E o boala a copilariei, usoara, pe care e bine sa o faca pt. sistemul ei imunitar zic. Sigur pe la gradinita o sa faca ... va merge din toamna la gradi? Pt. tine, da, poti sa-l faci ... asta pt. viitor, pt. o viitoare sarcina, sa nu mai stai cu stres.
vas spune:
Abramburika, noi mergem de fapt in Bologna acolo stau nasii. Iar vara-mea sta la Cesena, de sarit daca o sa vrei vreodata la Ravenna am sarit. http://www.youtube.com/watch?v=72pQgM4xCSc.
Oricum la anul cred ca sarim dn schema cu plecatul in Italia ca bebe va fi cam mic si nu are rost sa merg ca nu ma pot plimba cu el chiar asa prin toate bisericile........nu de alta dar pe Eliza am alaptat-o prin toate locurile posibile, inclusiv pe vapor in Venetia. ![]()
Lorich, ma crezi ca parca mai stau cu morcovelul ca poate anunta astia destepti ca se schimba legea si nu voi mai prinde astia 2 ani. Oricum eu tot stau acasa, fie ce-o fi.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu TT intre ce saptamani se face si la cat timp dupa eco se poate lua sange, ce stiti? |
Eu il fac in sapt. 15. Iar cu eco, asta a fost framantarea si agitarea mea de azi, ca mi-am dat seama ca dr. ma trimite la TT cu o eco ce va avea cam 20 de zile, si stiu ca trebuie recenta; nici nu stiu ce sa fac, s-o sun s-o intreb, sa ma programez la alta eco...azi i-am tampit pe toti cu problema asta. In alta ordine de idei, ea mi-a dat deja haria cu care s amerg, stia exact ce varsta are sarcina la eco si ce varsta va aea la TT.
Vas eu dupa reducerea asta de 25% ma gandeam serios sa stau cu copilul acasa, ca dau apropae dublu decat castig la cresa

Dar a intervenit asta cu bebedoiu' si treb sa muncesc sa pot sta asigurata 2 ani acasa; sper si eu sa nu schimbe (macar nu inca) asta cu 2 ani.Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas [red] de sarit daca o sa vrei vreodata la Ravenna am sarit. http://www.youtube.com/watch?v=72pQgM4xCSc. |
Hhahaaaa... nici gand!! Merci oricum de informatie!
Doloress spune:
Abramburika da, am avut diabet de sarcina la Patrick. N-am ajuns la insulina, numai dieta, insa dieta stricta tare. De aceea acum stau cu frica-n san si la fiecare colt de paine ma gandesc, oare nu-i fac rau lui bebe? Doctorul nu m-a trimis sa-mi fac analiza, a zis ca nici o sarcina nu seamana cu cealalta, nu e batut in cuie ca fac si acum. Si pana la 26 de saptamani cand e testul sa nu ma stressez. M-as apuca de una singura sa tin regimul, pentru orice eventualitate insa e tare aiurea , 8 boabe de strugure, jumate de felie de pepene, o singura felie de paine pe zi si aia neagra .. etc. Deci mai profit putin. Bine, nu mananc dulce mai deloc si nu exagerez cu carbohidratii.
Ache multumim
Da, sotul meu e roman, get-beget, din Tecuci mai exact.
Foarte interesante informatiile despre Abu-Dhabi,si mie imi place mult sa descopar alte culturi. Si aici la noi e turnul lui Babel, in curand noi imigrantii si minoritatile vom si majoritari, cel putin in orasele mari. Pentru ca un canadian de rand face un copil, doi, pe cand imigrantul (mai ales arab sau indian) face 8.
Aditza eu la mic dejun mananc cate un ou fiert, cu unt si paine prajita (cam de 3-4 ori pe saptamana). Am citit in cartea mea de gravide ca poti manca cate un ou pe zi in sarcina fara probleme. Oricum corpul are nevoie de mai mult colesterol decat de obicei. Imi place oul ca e satios, nu mi se face foame dupa 5 minute. Cereale cu lapte, nici sa nu le vad, numai cand am gandesc mi se face greata.
Gabi s-ar putea sa aiba dreptate doctorul tau, cine stie. Hematomul meu in sarcina trecuta a aparut dupa un episod din asta. Noi, cum va ziceam, in sarcina trecuta am sistat orice activitate, 7 luni si vreo 3 dupa. Si in sarcina asta vrem la fel, pentru linistea noastra. Poate o sa capatam curaj mai incolo, dupa a doua parte a sarcinii, insa deocamdata, in trim 1 nici gand.
Adhnana felicitari pentru pereche!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
am venit la timp sa fac capitol nou![]()
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
Doloress spune:
PREGNANCY Q & A & more!
Q: Should I have a baby after 35?
A: No, 35 children is enough.
Q : I'm two months pregnant now. When will my baby move?
A: With any luck, right after he finishes university.
Q : What is the most reliable method to determine a baby's sex?
A: Childbirth.
Q: My wife is five months pregnant and so moody that sometimes she's
borderline irrational.
A: So what's your question?
Q : My childbirth instructor says it's not pain I'll feel during labour, but pressure. Is she right?
A: Yes, in the same way that a cyclone might be called an air current.
Q: When is the best time to get an epidural?
A: Right after you find out you're pregnant.
Q : Is there any reason I have to be in the delivery room while my wife is
in labour?
A: Not unless the word 'child support payment' means anything to you.
Q: Is there anything I should avoid while recovering from childbirth?
A: Yes, pregnancy.
Q : Do I have to have a baby shower?
A: Not if you change the baby's nappy very quickly
Q : Our baby was born last week. When will my wife begin to feel and act normal again?
A: When the kids are in university.
'OESTROGEN ISSUES'
10 WAYS TO KNOW IF YOU HAVE 'OESTROGEN ISSUES'
1. Everyone around you has an attitude problem.
2. You're adding chocolate chips to your cheese omelette.
3. The dryer has shrunk every last pair of your jeans.
4. Your husband is suddenly agreeing to everything you say.
5. You 're using your mobile phone to dial up every bumper sticker that
says: 'How's my driving-call 0800-'.
6. Everyone's head looks like an invitation to batting practice.
7. Everyone seems to have just landed here from 'outer space.'
9. You're sure that everyone is scheming to drive you crazy..
10. The Nurofen Plus box is empty and you bought it yesterday..
TOP TEN THINGS ONLY WOMEN UNDERSTAND
10. Cats' facial expressions.
9. The need for the same style of shoes in different colors.
8. Why bean sprouts aren't just weeds.
7. Fat clothes.
6. Taking a car trip without trying to beat your best time.
5. The difference between beige, ecru, cream, off-white, and eggshell.
4. Cutting your hair to make it grow.
3. Eyelash curlers.
2.. The inaccuracy of every bathroom scale ever made.
AND, the Number One thing only women understand:
1. OTHER WOMEN
Send this to five bright, funny women you know and make their day .
WE ALL NEED A SMILE!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!