Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas ooooo, chiar sunteti mari!!!!Pai iti mai faci griji cand deja il simti pe bebe????? Mai fetelor acum ca mi-a trecut greata (traiasca activica si cerealele) mi-ati facut pofta de varza murata de la tarani din piata. O sa-l sun pe sot sa-mi cumpere dar ce ma fac ca azi am si o sedinta si plec numai diseara de la munca........ ![]() Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 7+bebelicu |
Imi fac griji..si o sa-mi fac probabil tot timpul:)
Eu am colul micsorat, de-abia astept urmatoarea eco sa vad dc si-a mai revenit , daca nu o sa bag concediu medical mai mult ca sigur
vas spune:
stai linistita si baga medical daca e cazul.
Si eu as lua de prin octombrie dar problema e ca din 7 juristi am ramas 3. Asa ca nu am ce face.....trebuie sa vin in continare.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
Lorich spune:
Adhana felicitari mamico! Cred ca e minunat sa-ti vezi in burtica nu una, ci doua minuni!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+
angieangie spune:
da..baga medical..eu deja am bagat..ca la muna stateam 8 ore in picioare si mi-a fost frica
cu riscul ca ma plictisesc acasa..dar macar stiu ca-i e bine lui bebe
Angie
+11
aditzaC spune:
Adhnana

ce mistoo , bravo , felicitari !!
vas
f bine i-ai zis , normal ca nu ii voi lasa sa imi infleuneteze educatia copilului ...am si eu niste replici in mine , mama , mama!
legat de faza cu sperma ca produce contracti ...eu am auzit varianata cealalata , ca sperma ajuta placenta ..acum numai stiu ce sa cred , voi intreba dr cand merg la el peste doua sapt si ceva !
eu rec ca la noi partea asta cu sexul e mai rarutz ca e mai dragut.....asta este ne revenim noi dupa![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
dangabriela spune:
Eu sunt suparata!Am facut tratament pt ureaplasma cu eritromicina, am repetat analiza dupa 7 zile de la terminarea lui, dar acum am luat rezultatele si este tot acolo, ba mai mult decat atat mi-a aparut ca am si mycoplasma, desi prima data nu o aveam. Ce sa fac?? cine a mai facut tratatment pt asa ceva, si cu ce anume??? 

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +
Lorich spune:
dangabriela imi pare rau de balaur ca nu a disparut! Eu am avut ureaplasma, dar inainte de sarcina, deci nu conta antibioticul, stiu ca l-am luat vreo 10 zile. Important - si de asta-ti raspund - e sa-l ia si partenerul, ca altlel te poti reinfecta. Bafta multa sa scapi de ele. Nu-ti face griji, dr. iti va prescrie un antibiotic dupa antibiograma, ceva ce e permis in sarcina 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+
lcazangiu spune:
offf, am pierdut un lung mesaj...
ma rog, Gabi eu zic sa-ti repeti analiza la alt laborator...
felicitari mamicutelor de gemeni si celor care si-au mai vazut buburuzele, abia astept si eu pe 03.08 sa o vad.
sanatate burticutelor cu probleme si numai bine, fug ca am prg un interviu de grup.
va pupa Lori
ache spune:
Multumesc de sfaturile cu prune si ananas, de maine incep.
Vas
, am ajuns cu job-urile. Sotul e libanez, ne-am cunoscut in Romania. El are niste rude aici si asa si cu job-urile. Initial si eu traiam cu aceeasi impresie, ca ce exotic e/tre sa fie. Intre timp imi pare f normal, m-am acomodat. Nu e ca-n Clona
(din ce imi amintesc eu)...aia nu erau bogatani si traiau intr-un palat?...mai multe neveste, iubiri interzise
. De fapt Emiratele sunt o tara cu populatia majoritara formata din expatriati, de toate natiile si religiile, mai toti veniti cu un job
. Fiecare cu ale lui traditii, costume, religii, nu se baga nimeni in treaba ta. Te mai ciocnesti si de diferente culturale, dar deja le cam stiu ce si cum. In Abu Dhabi majoritari sunt arabii (nationalitati diferite), apoi indienii cred (cei mai multi din zona Kerala, ceva mai rigizi
decat indienii din Dubai, mai de la New Delhi), filipinezi o gramada (fortza de munca ieftina), pakistanezi, englezi destul de multi, americani, australieni, din Africa de Sud, canadieni (it’s a tax free country
), francezi, rusi, din tarile scandinave si nemti mai putin, italienis si spanioli mai rar am intalnit, ceva chinezi, japonezi…aaaa, nu mai stiu…si ceva romani
. Cam astia ar fi majoritari, cred. Dar practic cred ca doar eschimosi n-am intalnit aici.
No, ca sa nu deviez de tot
, intreaba-ma cam ce ai vrea sa sti, si-ti zic. Sa nu cumva sa scriu romane altfel.
Ah, iar ce-mi lipseste cel mai mult sunt prietenii…si cam toata lumea de asta se vaita, prieteniile sunt ff superficiale. Plus varza murata
, ca tot vorbeati, schimbatul anotimpurilor, mirosul tomanei, sarbatorile in familie, familia extinsa. Si cu toate astea, de cate ori plec in vacant in Romania sau aiurea, tot aici simt ca e acasa pt. mine. Cred ca acolo unde locuiesti si e familia (sot, copil) acolo te simti acasa.
Auziti, eu va "invidiez" cu medicalele astea
, noi avem 45 de zile consecutive mari si late, concediu post+prenatal. Cica vorbeau sa le faca 100 de zile, dar cred ca de voteaza legea asta nu mai angajeaza astia asa usor femei. Banii pe zilele astea sunt platiti de firma, nu de stat, ca taxe nu avem.

ache spune:
mie la intrebarea cu sperma care dauneaza bb-lului dr. mi-a zis ca bb-le din sperma vine, nu are cum sa-i faca rau, a mai si ras in barba de mine
.
in schimb orgasmele puternice pot induce contractii, ca si baile in apa prea rece/calda.