Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Mie la morfo-fetala mi-a facut 2D (asa mi-a taxat), dar mi-a pus pe burtica si 3D/4d...am o poza care chiar scrie 4D pe ea si acolo se vede mai bine bebele, dar intr-adevar tot ce a masurat a masurat pe alea alb-negru. La cea 4D m-a intrebat cu cine seamana:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzu .....Ce frumos!!!!!
Cate saptamani ai ? De abia astept sa merg si eu si doctorita mea nici cum nu apare din concediu.....offffff.
Vreau si eu sa-mi vad bebelicu.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Ma intreba cineva de Italia, de domul de Milano.
Anul asta am fost. Avem acolo nasii si in fiecare ne ducem la ei si vizitam ce putem. Anul trecut am fost la Venetia si la mare acolo. Anul asta am fost la Milano, Pisa, cam atat ca s-au dus 200 euro pe saltul meu cu parasuta si am mai redus din plimbari.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

Zumzu .....Ce frumos!!!!!
Cate saptamani ai ? De abia astept sa merg si eu si doctorita mea nici cum nu apare din concediu.....offffff.
Vreau si eu sa-mi vad bebelicu.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Noi maine facem 16 saptamani, suntem mari:)
Eu nu am rabdare ca fetele sa-mi pun semnatura si sa stau sa o schimb

Mergi la inceput

ooooo, chiar sunteti mari!!!!Pai iti mai faci griji cand deja il simti pe bebe?????

Mai fetelor acum ca mi-a trecut greata (traiasca activica si cerealele) mi-ati facut pofta de varza murata de la tarani din piata.
O sa-l sun pe sot sa-mi cumpere dar ce ma fac ca azi am si o sedinta si plec numai diseara de la munca........

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna fetelor,

Tocmai am venit de la doctor si am stat cam vreo ora sa masoare tot. Bebeii sunt bine, cu 2 zile mai mari, 68g fiecare si la prima strigare par a fi fata si baiat.
Joi merg si la dr Iosup sa vedem ce zice. Inca nu-mi pun caruciarele la sematura. Astept si a doua parere

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Adhana, felicitari!!!! Nici ca se putea mai bine....BRAVOO!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

adhnana

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adhana, felicitari!
superrrr si fata si baiat

si mie la mofro a zis k facem 4D si 90% din timp a fost 2D doar putin 4D cat sa il vedem noi asa mai bine. si am platit pt 4D.
fluturas dc medicu tau vine abia in sept, mergi la alt medic si fa macar morfologia de trim 1 k e importanta. se face intre 12-13s si 6z max.
eu am mers cand am facut fix 13s.

azin u prea stau mult pe aici k e si socrela si sotu aksa si au chef de daramat casa..numai de asta am chef pe caldurile astea

app...cine vine la intalneala pana la urma pe 25iulie????

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Ce frumos, fata si baiat

Mergi la inceput