Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata burtici,

sa nu credeti ca v-am uitat dar nu am prea mult timp din cauza job-ului, iar seara pic franta.
Noi suntem bine, crestem, s-au mai diminuat greturile, a crescut pofta de mancare.
Diseara mergem la echo si o sa-l vedem pe bb.

Am vazut ca a crescut numarul carucioarelor albastre, felicitari mamicilor!, baietei sanatosi si papaciosi.

Incerc sa va spun diseara ce am aflat..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

am citit in mare ...
simo ai fost mortala ....am ras cu lacrimi de pataniile tale de ieri ...incredibil !!!!...iar sotul ?? mortal de-a binelea ! a ramas el domne in masina sa vada ce se intampla mai departe
bine ca nu ti-ai luat amenda si ai ramas si cu masina neridicata .......vezi ca bb iti aduce noroc ?

alexa felicitari !

gaby sanatate

ralu aia cu varsta e f taree uite asa ne baga astia in sperieti cu fel si fel d boli si cand colo copilul nu are nimik ! felicitari pt fluturasi ...hihihi ce dragut ....vreau si io , vreau si io

fetelor eu numai stiu ce sa pap...cel putin micul dejun e jale pt mine mai ales ca sunt si la birou ! Vreo idee ceva ? sa numai vad iaurt , sana ....laptele ma cam baloneaza ....acum beau lapte cu cacao sper sa nu ma fac cat un butoi ...dar ce sa pap langa ??

pupiceii

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

aaa ...app de soacre ..si eu stau cu socrii ...naspha rau ce n-as da sa stam singuri , oricat de mult ne-am intelege tot exista discutii si mici neintelegeri ..din pacate unii uita ca au fost tineri ca noi si ca aveau alte planuri si nevoi , dar asta e ce sa facem ? tb sa ne adaptam cu toate ca uneori este foarte greu . Eu ma gandesc acum la bebe .... va dati seama ca vor incepe de acum alte discutii gen : nu ii face asa , de ce asa ? valeu copilul ...ia la bunica , stai cu bunicul , tu le zici ceva ei fac invers si tot asa !
Fiecare doreste sa isi creasca copilul singur si sa il formeze asa cum doreste nu ? Mda ....sper sa fie totul ok

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aditza, oricum ar fi, in problema cresterii copilului nu te lasa dusa de ei.
Pe ai mei toti 4 (parintii si socri) i-am calmat din prima. "e copilul meu il cresc cum stiu eu".
A venit soacra mea in iulie cand am botezat-o pe Eli. Atunci a vazut-o prima oara....era niste calduri de 30 de grade si ea ma intreaba daca nu-i pun o caciulita ,macar pe urechiuse. Am intrebat-o daca ea are caciula pe cap.....s-a uitat la mine a zis nu si de atunci nu mi-a mai zis saraca nimic.
Ahhhhh, sa va povestesc de o prietena din Craiova la care venea o stra-stra-bunica sa-i faca baia fetitei. Fetelor o spala cu ulei de floarea soarelui.....s-a chinuit nasa fetitei o saptamana sa o "dezuleieze", era toata imbicsita.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele...eu mi-s la servici...Am recuperat din urma.
Alexa, felicitari...sper ca joi sa primesc si eu aceeasi veste doar ca fetita.

gabi, sa dea Domnul sa se rezolve totul fara probleme!!! Iti tin pumnii!

Eu sunt moldoveanca si daca m-ati auzi vorbind sigur v-ati amuza

hai sa va vand un pont pentru fetele obsedate de microbi si nu numai...am vazut un reportaj la dr.Oz despre microbi. De unde credeti ca apar toti microbii pe care-i inghitim? Din baie. Cica atunci cand se trage apa, jetul impreuna cu microbii ajunge la 6 metri departare. Deci, in concluzie, nu trageti niciodata apa fara sa puneti capacul pe wc, iar acesta dezinfectat zilnic...

Eu in continuare sunt fara simptome, doar sanii s-au impietrit si umflat. Sper sa fie asa toata sarcina si doresc asta la toate fetele!
V-am si astept sa citesc vesti de la voi!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturashfelicitari pt bebelini
daca nu mai ai rabdare pana in septembrie poti face un echo ,,de control,,la alt dr...nu-i nici un bai..sa faci cum simti

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Am ris cu lacrimi de povestile cu soacrele, masinile ridicate si sefii lesinati! Mare veselie, ma rog, mai curind un mare haz de necaz specific romanasilor, da-i bun si ista!

Eu-s bine, doar ca acum mi-a aparut si-un herpesoi pe bot! Stiu ca nu-i chiar bine, dar ce sa fac? Nici nu ma mai gindesc si la asta...

Sa va zic acum mai pe larg cu doctorul... de la ce crede el c-am facut hematomul...e aiurea, dar el zice ca e posibil, asa ca poate va ajuta ca sfat: vineri seara, dupa 2 luni de abstinenta l-am lasat si eu pe sot sa ma ”abordeze” (aveam liber de la medic, deci nu restrictie). Dupa, am facut un dush rapid si m-am culcat. Simbata au inceput scurgerile maro. Si acum, teoria medicului: sperma contine nustiuce care poate da contractii. Eu m-am culcat imediat dupa, deci am pastrat-o bine si noaptea am avut contractii care au produs ruptura, deci hematomul. Ca el (doctorul) mi-a zis, e drept, sa folosesc prezervativ, dar mie ila-mi mai trebuia, asa ca nu l-am folosit. O fi. Ideea e ca el zice ca trebe cu prezervativ.

Va pup,
Gabi, Ioana si bebelush de 11 s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna!

Am venit si eu de la intepat, mi-am recoltat pt anticorpi Rh. Sper sa nu iasa nimic.

bebelu felicitari pt Dt. Foarte bun rezultatul!

Zumzu da' ia nu te mai gandi matale la rau!Si da, stiu ce zici, daca patesti asa ceva, din pacate, niciun cuvant nu te consoleaza, stiu asta din experienta.Si da, durerea ta e cea mai mare, indiferent de ce-i pe lume. Dar, mergem inainte!

Abramburika eu eram cu arsurile, dar dupa ce s-a mai marit burtica, foarte urate, le "atacam" cu gurite mici de apa sau iaurt. Nicio leg cu parul copilului, Robert s-a nascut chelutz, e chestie de sarcina, ca impinge stomacule pe acolo.

Doloress da, am pierdut o sarcina, fix inainte de Robert, cu 2-3 saptamani inainte , dar Doamne Doamne mi-a dat cadou inzecit si insutit.

vas probabil ca ti-au raspuns fetele deja, deh, eu citesc din urma, dar nu lua aspirina, no way. De paracetamol, nu stiu... ce te doare? Esti racita? Ca sunt foarte bune homeopatele de la boiron.

Alexa felicitari pe baietel!

Ache ia incearca niste ananas (crud) pe stomacelul gol. Ia vezi, nu fuge constipatia?

Fluturas nu am inteles ce feld e eco vrei sa faci? Ecografie morfologie de sf trim I? Din experienta mea iti spun ca nu se merita sa te programezi si sa platesti 3-4D. Eu asa am facut la primul bebe ..mooammaaa 4D. Si ghice ce? Pt toate masuratorile se foloseste 2D-ul, dopplerul, si asa ca sa nu zic eu ca am platit degeaba 4 D mi-a dat acteva secunde pe DVD un pic de fatza de bebe. Acum, de exemplu am facut 2D +doppler si gata. Mai incolo, cand va avea trasaturi mai clare, cand va fi format si crescut si mai bine o s afac si 3 sau 4D. Bafta sa fie totul bine si sa fie pereche,a sa cum va doriti.

Gabi

Citat:
Si acum, teoria medicului: sperma contine nustiuce care poate da contractii.
asa stiu si eu, stiu ca se "prescrie" cand ajungi al termen cu sarcina si nu se declanseaza nasterea. Oricum, bine ca mi-ai reamintit, ca si eu sunt un pic restrictionata de dr., macar sa fol. preze.

Fetelor, ce caldura a navalit iar peste Bucuresti!Uof! O zi buna tuturor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor eu nu am apa calda
Sunt multi restantieri in bloc si se pare ca ne-au taiat aia apa...pe perioada nedeterminata
Acum stau si ma spal cu oala si ibricul.Diseara ii vizitez pe ai mei sa ma spal pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

lorich, asa mi-a spus si mie doctorita. Pentru ei cel mai clar e 2D, 4D e pentru noi ca nu prea vedem mare lucru la 2D.
Pentru mine nu conteaza foarte mult dar mi-a zis doctorul sa revin la mintea care o aveam acum 4 ani, sa las sarcina sa decurga de la sine si sa ma bucur de ea. Sa nu ma mai stresez cu asa multe analize, teste si altele. Daca va fi necesar medicul ginecolog va spune.
Referitor la celule stem zicea ca inca nu sunt rezultate clare ca o celule inghetata va fi viabila peste 20 de ani. DAca e vorba de celule vii da, dar congelate inca nu sunt garantii.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput