Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
shubulina spune:
Patricia,daca si maine gaseste ceva sa spele,promit aici solemn ca stric masina.Imi bag chilotii la spalat,s-o nimeri vreo sfoara sa intre pe undeva sa faca vreo ceva
11+
Ana
abramburika spune:
Neata!!
Azi sunt fericita, desi am o gramada de facut ... maine zbor spre buburuza mea, mi-e tare dor de ea!!
Si pt. ca a plouat azi noapte si s-a mai racorit putin ... mamaaa, ce bine e!!
vas - paracetamol e permis in sarcina, aspirina, nu. Insanatosire grabnica. Te-ai suparat pe careva de ai decis si tu sa ne parasesti?
raluca - felicitari pt. fluturasi si la cat mai multi! Sarcina usoara in continuare!
doloress - la sarcina trecuta am fost suspecta de diabet gestational, dar spre sfarsitul sarcinii. Si nu am facut chestia asta cu glucoza, ci alt fel de test, cu intepat in deget la anumite intervale. Nu mai stiu cum se cheama. Aveam tensiunea mare, de aia. De data asta mi-a dat sa fac curba acum, la varsta asta a sarcinii. Si emocromul (da' asta n-are legatura cu diabetul). Si fac si eu ce zice dr., doar intreb pt. ce se face una-alta si gata. Deci tu ai avut diabet la prima sarcina?
alexa - felicitari pt. cuculet si sarcina usoara!! ![]()
Fetele care deja stiti ce este, v-ati gandit la nume? Cele care nu il au deja scris ...
ache spune:
Neata!
Fetelor, ieri am umblat brambura sa cautam alt apartament de inchiriat. Am ajuns tarziu, dar am apucat sa ma uit la pozici .
Numai fete si mamici frumoase cu pitici scumpici. M-am delectat.
Lorich
, am sa pun niste pozici in contul comun, doar sa rascolesc putin ca prea noi nu am. Eu l-am admirat pe Robertel acu ceva vreme, era cu pelerina galbena de ploaie si cizmulite asortate … frumos de pica...ca are si cu cine semana. Felicitari pt. fifi, si sa nu-i creasca cuc daca se poate …ma gandesc ca din fetitza e mai greu sa se faca baietel. Si bineinteles sa fie sanatos/a!
Monika, imi pare rau ca ai colegi asa magari. Din pacate doar ignor-ul functioneaza, doar ca-i greu de aplicat cand cineva te tot calca pe coada fara motiv. Am si eu ceva specimene cu totul si cu totul speciale
la servici, numai ca se potolesc din cand in cand. Cel putin cat is gravi. Sper sa le tina, ca-s prea hormonala acum.
Vas, ce bine ca nu-s singura plangacioasa din club, intram la banuieli. Sper sa ne treaca repede
. Fara aspirina, numai paracetamolul admis in sarcina. Sa ne spui cum te mai simti, sper sa te ocoleasca raceala.
Abramburika, eu sunt aia constipata
. Ia sa incerc si eu prunele uscate. Desi la micul dejun mananc iaurt mixat cu tarate integrale, fructe de padure uscate , altele congelate si seminte de in. Nu mai inteleg nimic. Si de felul meu nu-s niciodata constipata, in ciuda sotului
care nu intelege cum poti sa inti la baie si sa iesi in 2 minute max. Lasa, urmatorul ap. musai sa aiba 2 bai, pt. linistea cuplului .
La arsurile de la prima sarcina la mine a mers laptele rece, direct din frigider, portocalele (nu mereu), iar spre sfarsit castravetii prospeti…macar astia-s cam 0 calorii.
Shines
, esti o simpatica cu aventurile tale la volan, m-am distrat grozav. La mine ar fi putin mai simplu, ca eu nu conduc deloc, nu stiu. As fi copilot de nadejde
. Am gasit sa ne mutam, de cand cu criza asta eco, mai ieftin si in conditii mult mai misto in Dubai, doar ca joburile raman in Abu Dhabi musai. Ar insemna naveta asta zilnica, vreo 100 km dus si alti 100 km intors. M-am gandit eu, desteapta
, ca majoritatea Americii de Nord asa traieste, o-m reusi si noi.
Doloress,
zgubiliticului simpatico de Patrik. L-am admirat in album, un frumos si jumatate. No, ca mereu vroiam sa te intreb si n-am reusit. Sotul tau e roman? (Scuze de indiscretie). Va sta f bine impreuna.
Si aici se masoara glicemia in luna a 6-a, asa mi-au facut programarea de la inceput, pt. sfarsit de septembrie, cica asa trebuie. Daca te sti cu risc de diabet gestational cred ca trebuie oricum regim alimentar, ideea e sa nu ajungi acolo. Cred ca sti déjà, fara dulciuri/zahar, paine alba , cartofi. Numai bine o sa arati super pe la 9 luni
, Doamne ajuta!
Gabivalceanu, sanatate multa si iti doresc sa scapi de hematom.
Bebelu86
, felicitari de buburuza miscareata. Si eu am tot simtit, dar la mine nu cred ca-i bb…mai degraba spasme musculare. Si nici slaba bat nu-s, dar o sa fiu
. Nasol cu DT-ul gresit calculate. Musai sa te intorci la ei sa le ceri sa-l reface, pe aceeasi bani, evident.
AlexaM, felicitari pt. baietelul sanatos!
Shubulina, misto socrelina ta. O sa ne tot distreze 9 luni de acum incolo
. Eu n-am soacra pe cap si imi permit sa zambesc.

vas spune:
Neata!!!!!
Nu Abramburika, nu m-am suparat in schimb mai intru si la fluturasi, am prietene dragi acolo cu care m-am testat in acelasi timp......si mai trec si pe la ele. Eu in general nu ma abat de la reguli asa ca daca e sa nasc in februarie la buburuze imi inregistrez nasterea.![]()
Am luat un paracetamol, deja urcam spre 38 grade...si nu am vrut sa risc. Mi-e la fel de rau si acum....in sensul ca tot vizitez baia cu senzatie de voma. Acum ma duc sa-mi iau niste cereale cu miere si un Activia sa vedem daca accepta stomacul.
Imi faceam griji ca o sa ma ingras dar acum de abia mai pot baga 4 linguri de mancare in stomac.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
bebelusi spune:
Neata gagici
Vas, ai grija, nu te mai gandi la ingrasat ca nu are sens, v-am mai spus eu cate kg am luat in sarcina si acum sunt slaba moarta, nici burtica nu mi se vede
Luna cum sunteti, cum a iesit rezuoltatul la bhcg
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
abramburika spune:
ache - deci tu erai constipata
, am retinut. Incearca si prunele poate au efect si la tine. Eu am probleme si in general, nu numai in sarcina. Insa acum s-a inrautatit situatia vad.
vas - am inteles, sper sa nu te fi suparat, era doar asa, de curiozitate intrebarea mea. Nu ca as tine cont cuiva care pe unde scrie. ![]()
Ca tot vorbeam de nume ... daca era sa fie fetita bb2, Elisa ii puneam numele
, imi place. Iar baietel e Gabriel. Sunt ff decisa si directa, nu stau mult pe ganduri.
Ma duc sa fac o ciorba de perisoare, acu' ca-i mai racoare ... si apoi am program de alergatura. Mai revin dupa-amiaza, poate.
O zi buna tuturor!!
angieangie spune:
fetelor stiti ca mai acum cateva zile ne gandeam ce se intampla cu lichidul amniotic..am aici un raspuns.sper sa ne mai lamureasca putin
Cum se formeaza lichidul amniotic?
In primele 14 saptamani de sarcina, lichidul trece din sistemul circulator al mamei, in sacul amniotic. In trimestrul al doilea, fatul incepe sa inghita lichidul, care trece prin rinichii sai si este eliminat sub forma de urina. Apoi il inghite din nou, "recicland" lichidul o data la cateva ore. (Da, asta inseamna ca o mare parte din lichid este de fapt urina fatului.)
Deci fatul joaca un rol important in pastrarea unei cantitati optime de lichid amniotic. Totusi, cateodata sistemul acesta nu functioneaza perfect, iar rezultatul este o cantitate prea mare sau prea mica de lichid amniotic, ambele variante fiind periculoase.
Care este cantitatea potrivita de lichid amniotic?
In conditii normale, cantitatea de lichid amniotic creste pana la inceputul ultimului trimestru de sarcina. In saptamana 34 lichidul atinge cantitatea maxima, adica aproape un litru. Dupa acest moment, cantitatea scade pana la nastere.
Angie
+11
vas spune:
ache, acum si eu indiscreta...
tu cum ai ajuns pe acolo? Nu e greu intr-o tara cu o alta cultura mult mai deosebita ca a noastra. Poveste-ne cate ceva. Mie toata partea araba mi se pare de vis. Mi se trege de la filmul celebru "clona" la care cred ca toate ne-am uitat.![]()
Abramburika, stai linistita ca pe mine nu ma deranjeaza daca cineva ma intreaba ceva. Discut orice nu ma supar din nimicuri.
Apropo de nume, eu in caz de am bebe baietel sunt in plop. Nu-mi place nici un nume sau ce-mi place mie nu ii place la colegu. Mie de exemplu imi place Matei.....dar toata lumea a zis "nooooooooo e nume de familie"
Bebelusi, imi faceam griji ca mancam ca sparta si ma durea stomacul, automat era prea mult si ma gandeam si ca am sa ma ingras mai mult....dar se pare ca acum iar pica pantalonii de pe mine.
Imi faceam ganduri ca nu o sa am cu ce ma imbraca![]()
![]()
, si acum ar trebui sa-mi pun cureaua la loc....dar si de ciuda nu o pun si merg cu burta inainte.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
fluturas2010 spune:
fetelor va multumesc din suflet pt felicitari, la fel va transmit si voua...
eu am facut FIV la GIulesti de data asta la jumatatea lunii mai
apropo, am 10 saptamani..iar in august medicul meu e in concediu si m-a chemat in septembrie, deci o sa merg in august la alt medic..va rog sa imi spuneti la cate saptamani sa merg..eu ma gandeam pe la vreo 13-14....s-ar putea oare vedea sexul bebeilor (binenteles la eco 3-4 d)nu ca tin neaparat..dar asa...ce misto ar fi sa fie pereche!!!nu??