Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Neata!!!! Ce de sarbatoriti avem azi... LML Andrei, Anastasia si Irinuca!!! Si LMA Lillyka si sot de Rox_y!!! Fi-miu a mancat compot de corcoduse cu mere. Parea entuziasmat o perioada, apoi gata, a inchis gurita, ura si la gara. Mai incercam si cu supa pe la doua... Alexutzzza, ce bine papa puiul de grec. Nu ne zici si noua reteta supei? Pls, pls,pls. _ Povestea unei . Cresc |
Las ca e bine si atat Sper sa aiba mai mult succes supa
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui satulica salutare! am niste caise - pot sa-i dau la bebe? nu-mi amintesc sa fi vazut caise in meniul pentru 5-6 luni, sau poate n-am retinut eu... dar acum n-am timp sa caut voi cum stiti: e voie sau nu? multumesc frumos! mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010) |
pofta buna!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
danyelana spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 va salut..................... noi o dam din una-n-tralta............. ieri , alaltaieri sotul a fost bolnav, a facut febra si nu stim de la ce de cand doamne iarta-ma il tot trimit la dr..................... azi i-a descoperit apa la plamani maine merge la spital sa vedem tre sa ii faca analize, dra aia a zis ce e demult treaba....si are si aprindere..... daomneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rugati-va pt noi......plsssssssssssss ca eu nu mai pot!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Of, of, sa nu fii si tu linstita Imi pare tare rau si ma rog sa nu fie asa de grav si sa se rezolve repede.
Ai grija de Ivanel si de sot ca acum au nevoie ca macar tu sa fii bine
Curaj
pozele mele
Charles Baudelaire
al3csa spune:
Danyelana m-am uitat si eu acum la pozele tale si am vazut ca ieri ati facut un an de la casatorie .
FELICITARI!!! si la cat mai multi ani
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
danyelana spune:
Alexutzzza, merci de urari Azi i-am bagat si eu un cartof in piure si i-a placut tare mult
Nu stiu daca am zis, merci pt retata de musaca. Am salvat-o si o fac cu prima ocazie.
pozele mele
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui lorex La multi ani si sotului de Roxy! Cris.D, stiu ca si tu ai un cui impotriva vaccinurilor! Daca ai fi in locul meu, ai fi de acord sa-i faca Emei BCG-ul o data cu Infanrix-ul??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
NU
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
vazut ochiosul si auzit cum spune el mama si am vazut o irinuca dulce de tot pe malul lacului mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
SUPER
Iar Irinuca e o domnisoara frumoasa tare
pozele mele
Charles Baudelaire
satulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
pofta buna! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
multumesc!
am cautat si eu acum un pic si am gasit
bea pentru sotul tau! insanatosire grabnica! si tie putere si sanatate! ma bucur ca ivanel e mai bine acum!
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Bea, o sa se faca bine sotul, se trateaza cu antibio...sanatate multa! Alecsa, Mini se pregateste pt armata? Mai Dany, da ala-i castelul vostru??? ca daca-asa facem intalnirea la tine _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Nu e castelul nostru ci e in fata fermei noastre, pe un drum privat si il vedem de la fereastra. Mie imi ajunge casa pe are o avem ca si asa am mult de munca cu curatenia. Din pacate castelul nu este locuit si nici super intretinut. Saptamana trecuta au venit niste "scouts" la castel si au cam facut galagie si in vreo doua seri am dormit cu fereastra inchisa.
Daca vrei pun niste poze pe contul comun ca sa vezi unde stam noi
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel DANYELANA, LMA si de la noi, cu multa iubire. Ce i-ai luat de pe lista ta de cadouri? Ai una si pentru 10 ani? noi facem in sept. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Multumim frumos de urari I-am oferit o poza cu noi de la nunta intr-o rama frumoasa. Buget de austeritate
Cu diversificarea de aprecieri, sper sa fie cu dreptul
Acum sa raspund la intrebarile tale:
1. Da, vacutele sunt de decor in sensul ca nu le mulgem, nu le taiem de carne, doar sunt pe pajiste in libertate si fac vitei. Iarna le baga in grajd si le da sotul sa manance in fiecare zi (coop "munca in zadar" cum zicea maica-mea asta iarna cand era la noi ) Are ceva prima de la europa pt ele dar in rest sunt de decor
2. la 10 ani se serbeaza nunta de tinichea sau de aluminiu si am gasit
• Placuta personalizata cu numarul locuintei
• Camera digitala (ce treaba are cu tinicheaua, nu stiu )• Conserva de caviar
• Avion sau masina de jucarie din tinichea
• Placuta inscriptionata pentru biroul lui
• Ceas de aluminiu
Enjoy
pozele mele
Charles Baudelaire