Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

BF, nu te mai gandi c-o sa-i dea, ca n-o sa-i dea cum spui tu...
Nu are rost sa te macini...gandeste-te ca-l iubeste si n-o sa-i faca rau iar tu trebuie sa mergi la munca tot pt el, ca sa aveti tot ce-i trebuie lui.Mergi impacata si fii multumita ca macar ai un serviciu, gandeste-te la cat de multi au ramas fara..

Editez: sa nu crezi ca nu-ti inteleg grijile si tristetea ca trebuie sa pleci juma de zi de lg el, doar ca daca asta este, nu are rost sa te mai gandesti ca mai rau iti faci!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

OF....
Eu nu sunt nici panicoasa, nici excesiv de prapastioasa, dar uite ca toate sentimentele si tot ce am cladit eu din punct de vedere emotional in 11 ani de munca se duc pe apa sambetei cand ma gandesc la bebe.
Soacra e draguta, emotiva, plange usor, fi-su nu ii zice nimic sa nu o supere, ea nu se baga, nu zice aproape nimic in casa, doar ca e f incapatanata. Ce stie ea, aia e. Ieri imi zicea ca de ce nu las pastele in apa, sa se umfle, ca de ce le scurg si le spal. Ca asa se face. Eu stiu altfel si fac altfel, ca asa imi place mie. De aia ma gandesc ca o sa faca tot cum stie ea ca e bine, nu cum zic eu.
Si da, il iubeste si nu i-ar face nimic rau. Dar tot ma ia cu emotii la stomac cand ma gandesc ca, nu azi-maine cu 1-2 lingurite, ci peste 2 luni, cand o sa manance 2 mese complete, eu nu o sa fiu acolo, o sa fie ea sau maica-mea.
Multumesc lui Dumnezeu ca am servici si inca f bun, ca am putut sa stau acasa 5 luni pe salariu complet, bine, am muncit de acasa, dar totusi....ca am soacra care ma ajuta...daca aveam bona macar stiam ca puneam camere si vedeam tot ce face.....parinti paranoici!!!
Nu stiu de ce reactionez asa, sincer nu stiu. Ba da, stiu....imi doresc sa ajunga sa manance de toate, si legume si fructe, sa nu vomite de la legume, sa nu vrea doar carne cu cartofi prajiti (asta e pt mine mancare infama, pe care parintii inconstienti o dau copiilor rasfatati ), of of of.....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

HELP!

Am o punga de Topfer Bio Cereale orez integral si pe eticheta tradusa scrie asa, la mod e preparare:

"fierbeti 100 de ml de lapte integral si 100 ml de apa, intotdeauna inainte de fiecare masa...."

sa mor daca pricep...cum adica si lapte si apa?
si lapte integral? la ce se refera?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

citeste eticheta in limba engleza. s-ar putea sa fie mai concludenta.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oani_2002, intr-adevar avem si aer curat ca stam la tara si nici zgomot mult nu e ca nu avem vecin aproape (cel mai aproape e la 400m si e fratele sotului). Daca vrei puteti sa ne vizitati Cat priveste o surioara pt Arthur, el are deja o sora si un frate si nu cred ca va mai avea altii

Lorex, merci S-a distrat sotul aseara la meci?

Rox_y, merci si sa-ti fie de bine relaxarea Si felicitari pt statul in fundic

Cataluta, wb si e bine ca te-ai odihnit in vacanta si ai vazut locuri frumoase. LML pt Irina si sa cresca mare ca isteata e deja dupa cate progrese a facut

Mamidepuiuti, merci de aprecieri Floricele avem multe si in spate si in fata casei si le uda tati pe toate (in fiecare seara ) Arthur s-a simtit tare bine afara pe patura Iar Alex cu ochelarii e un scump si jumatate iti vine sa-l mananci

Ruxita merci

Cristies, merci si Sa va fie de bine cumparaturile, mai ales cana mov si ii multumesc pt sfaturile pertinente pe care le dai mereu

Rox_y, LMA sotului si merci de cinste

Cris.m, merci de aprecieri. Asa cred si eu ca i-a placut

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lorex - lapte integral cred ca se refera la laptele cu grasime 3.5%

blue_flower - stii cum e ... nu poti sa le ai pe toate. eu zic sa te relaxezi si asta e. cum ai spus si tu esti norocoasa din multe puncte de vedere. de mancat o sa manance el usor usor de toate.
uite fie-mea nu prea mananca fructe. adica mananca doar unele si cu mult cantec. mai mult, mananca (mancare in general) doar daca se plimba prin casa. si ce sa fac? daca stateam acasa eu cu ea si nu ma intorceam la 3 luni juma la munca POATE as fi invatat-o altfel, dar uite ca nu s-a putut si asta e.
per ansamblu trebuie sa dea cu +, eu zic ca la tine e super. trebuie doar sa te obisnuiesti tu cu ideea ca nu vei fi acolo pentru multe chestii pentru ca pur si simplu nu se poate si gata, treci mai departe si invata sa traiesti cu asta.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna dimineata tuturor!

M-am intors si, cum azi e zi mare, adica facem 6 lunite, va invit la un tort de ciocolata (sa-i facem in ciuda lui Monti ) si o sampanie dulce!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Andrei Ioan sa cresti mare imparate si sa fii sanatos

Multumim mami de cinste

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Off ce copii am eu , si mai devreme ma vaitam, nu ?

Dorm de aproape 2 ore (am2 binenteles).

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Neatza!
Io-s inca la cap 99! Va alerg repede si revin!

Cristies merci de link-urile cu cereale. Noi azi mergem la dr la control si vaccinul optional antipneumococic. O sa intreb pan la urma daca avem voie cereale sau biscuiti sau alte cele...depinde cat de gras il va gasi pe Yannis....
Yannis a inceput sa manance o masa de frucrte de aprox 220 - 230 ml si o masa de supa tot la fel (cantitativ) plus alte 3 mese de lapte (cam 600ml de lapte pe zi) nu stiu daca mai e cazul de altceva.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Bafta la dr si sa vii cu vesti bune (nici nu ai cum altfel )

Ce bine papa Yannis Eu cred ca e suficient dar acum ce crezi si tu

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

salutare!

am niste caise - pot sa-i dau la bebe? nu-mi amintesc sa fi vazut caise in meniul pentru 5-6 luni, sau poate n-am retinut eu... dar acum n-am timp sa caut voi cum stiti: e voie sau nu?
multumesc frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Noi cam rarut pe aici, incerc sa va citesc dar nu reusesc, de scris nu mai zic...
Felicitari pentru cap. 100! Sa ne traiasca pufuletii si sa fie sanatosi!
Cris M, ma bucur ca esti mai bine! Cred ca a fost cumplit...
Dastefa, fii mai optimista! Copiii au ritmul lor. Am incredere ca totul o sa fie bine. Azi un zambet, maine un ras in hohote...Mirunica.
Nikole, imi pare bine "ca te revad", astept si eu sa vad ce zice dr. Stanciu.
Miremia, sper ca ati avut vreme frumoasa, eu as fi iesit cu voi, dar ai sa intelegi de ce nu se poate imediat...
Cristies, imi place cum te-ai organizat sa raspunzi tuturor din urma, eu nu am atata rabdare.
Onitza, ai toata admiratia mea pentru felul in care ai rezistat atata timp sa alaptezi!
Acum nu mai stiu cui si ce vroiam sa-i spun... multe fetelor active, care au umplut atatea pagini pe forum!

Despre noi: posibil pojarel. Am fost vineri la dr. sa facem vaccinul de 4 luni. L-am ratat a doua oara (prima data avea reactie la bcg si a zis dr. sa mai asteptam).
A controlat-o pe fi-mea in gat (putin rosu), plamani, inima, kg, alea-alea, se uita la ea, zice: "mai, dar asta nu e pielea ei normala, nu vezi ca iese ceva pe ea?". Eu am crezut ca de la caldura...
Temperatura cam 37,5, eruptie, gata: boala eruptiva contagioasa. Abia a doua zi s-au accentuat bubitele. Temperatura varia intre 37 si 37,7. Mi-a zis sa am in casa Panadol si supozitoare cu paracetamol, sa nu ma sperii, ca la varsta asta trece repede, si s-o sun oricand. Baie nu i-am mai facut in cadita, dar am spalat-o cu dusul (pe cap nu). Ieri a fost cam apatica si a dormit mult (cu ocazia asta am terminat tot de calcat... pana data viitoare), a mancat mai putin. Azi s-a trezit vesela, a mancat bine, temperatura 37,1. Are 6800g, e totul ok.
Si eu o pun intr-un loc si o gasesc in altul, tot asa se taraste militareste, isi pune in cap tot ce prinde, tipa. Cel mai tare ma distreaza cand vede biberonul. Casca gura si intinde mainile dupa el. Am zis ca trebuie sa filmez asta!

Altceva... s-ar putea sa faca si tati pojarel. A fost ieri pana la tara, si cand s-a intors era plin pe burta. Acum ramane de vazut daca e asta sau e de la alergia lui... desi la alergie ii ieseau niste pete rosii, intinse, astea sunt mai marunte si rozalii.. vedem azi, a zis ca merge la dr.

Doamne, Bea, prin ce-ai trecut! Sa fiti sanatosi si sanu mai aveti parte de asemenea momente niciodata. Eu sunt mai linistita ca pot s-o sun pe dr. la orice ora si vine acasa, sau ma urc in masina si plec la urgenta.
Oani, multe pentru sfaturile tale si pentru atitudine! Te respect maxim!

Of, cum am nimerit eu intr-o asa gasca de fete valoroase! Va pup pe toate si pe puiutii vostri!

Sumudica, nu te-am uitat! Multi de la Cristina!

sarbatoritilor de we si de azi, si Xelei!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Cristinica a treaca repede pojarelul. Ce fetita curajoasa.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Danyelana este inutil sa zic ca m-am indragostit de locurile voastre. Uitandu-ma la pozele tale parca mi-as face curaj sa merg sa locuiesc undeva mai retras, in liniste si cu multa verdeata. De cand o am pe Mara parca Bucurestiul nu ma mai atrage atat de mult.

LML pufilor de astazi!!! Sa cresteti mari si frumosi!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput