Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ANA G, da, noi avem cap de "bebe beat". mie mi se pare ca e si de la "obraji bucalatzi- cap greu".. Ema nu sta in fund, daca incerc sa o las cade invariabil in fatza, din cauza de cap greu/cazut in barbie. o sa stea ei. Ana la 6 luni era in premergator, statea in fund, manca biscuitzi populari, era diversificata deja de 2 luni, tzinea si manevra ff bine jucariile (alta chestie la care ema inca nu- ii tot cad, nu le ia de unde sunt decat ff rar, nu apuca bine cu degetele, ci mai degraba "sapa cu manutza pana se prinde ceva in ea). DAR mi-am propus sa nu le compar, ceea ce nu inseamna ca Ana era mai ok sau Ema ....nu stiu ce. Din ce am zis mai sus la Ana si altele...nu as mai repeta deloc acum, mai ales mancarea. Daca eu, care-s aceeasi, procedez diferit, ca e normal sa ma schimb/zic eu "evoluez", atunci lor nu o sa le cer sa semene. Deloc.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

XELA, da am luat scaunul de masa de la KIKA, 40 lei, si CRISTIES, din cate imi amintesc a luat. Am incercat sa o pun in el, dar ea inca nu sta bine in kur, deci cam da cu nasul. insa o sa-l folosesc pe ala, ca cel cu picioare nu stiu cum am facut de am pierdut catarama de la centuri, candva cand eram gravi (luat de la second din austria prin octombrie, de altfel "scula" de ficher price, dar, na, nu o pot lasa sa se scurga sub el...). deocamdata scoica, carucior, bratze.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Irina deja sta in scaunul de masa cand mancam noi, nu o las mai mult de 30 min dar sta destul de bine. Oricum de abia o mai tin la orizontala ca vrea sa vada tot, din fund normal. Se trage se agata de mine doar doar o reusi sa stea mai mult in fund. O las cat o tin baierele pe ea , cand nu mai poate cade in pat pe spate si apoi ufufuf si o ia de la capat. Cred ca e ok nu? adik sa o las cat poate ea, nu sa o pun eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

va salut.....................

noi o dam din una-n-tralta.............

ieri , alaltaieri sotul a fost bolnav, a facut febra si nu stim de la ce
de cand doamne iarta-ma il tot trimit la dr.....................

azi i-a descoperit apa la plamani

maine merge la spital
sa vedem tre sa ii faca analize, dra aia a zis ce e demult treaba....si are si aprindere.....
daomneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rugati-va pt noi......plsssssssssssss ca eu nu mai pot!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

multa sanatate sotului! fii calma si nu te mai necaji ca trimiti starea ta lui Ivanel

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

noi mancam in balansoar...dupa ce ne mutam luam scaun,ca numai el ne lipsea din bagaje

acu' sa va zic metoda de pastrare la conge [zici ca am inventat roata] : am pus in vase mici supa + morcovi fierti +telina fiarta,supa trebuie sa acopere legumele si le-am acoperit cu capac ; le-am bagat la decongelare asa: intr-o oala cu apa am pus o farfurioara[sau suport cine are] pe care am lasat castronelul din conge si am pus pe aragaz... am zdrobit legumele cu furculita intr-o farfurie [sa mestece mai bine fimiu] si am adaugat supa si 2 lingurite de orez...daca ma iau dupa reactia lui alex,a fost tare bun

orezul instant eu cred ca de asta zice ca trebuie fol in 3-4 sapt de la deschiderea cutiei,ca face reactie cu umiditatea...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mariucasara WB! Mie una mi-a fost dor de tine!

M-am uitat si eu rapid pe poze sa il vad pe regele Arthur mancacios si sa vad mult laudata tunsoare a Ruxitei!

Intr-adevar! f tanara arati! cati ani ai? ce e aia depresia de la 30? ai mai mult de 23?? eu nu te cred. Pe langa tunsoare am mai observat ceva, sa nu te superi ca iti zic, dar daca la fel te imbraci si cand iesi din casa....inteleg de ce atatia barbati comenteaza... eu daca as sta asa chiar si in casa m-ar trimite sotzu sa ma schimb instant...el nu suporta nu ca sa-mi arat una alta, dar nici sa nu se ghiceasca ca sunt p-acolo....acuma nu stiu, o fii ecranul meu de la laptop prea luminos dar mie mi s-a parut cam transparenta bluzitza ca se vad destul de clar mameloanele Sau o zic io asa cu pizma ptr ca eu niciodata nu am avut sani, nici macar in perioada cand am alaptat... Sper sa nu te superi pe mine ca ti-am atras atentia

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si a propos de poze am vaz si eu acuma poza cu maimutzica la baie (LOREX si IURIA)
Lorex mama! de ce nu faci si tu un ban in perioada asta cat stati acasa? duceti-va sa pozati ptr reclame! faceti avere! Sunteti super-frumoase amandoua!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mariucasara WB! Mie una mi-a fost dor de tine!

M-am uitat si eu rapid pe poze sa il vad pe regele Arthur mancacios si sa vad mult laudata tunsoare a Ruxitei!

Intr-adevar! f tanara arati! cati ani ai? ce e aia depresia de la 30? ai mai mult de 23?? eu nu te cred. Pe langa tunsoare am mai observat ceva, sa nu te superi ca iti zic, dar daca la fel te imbraci si cand iesi din casa....inteleg de ce atatia barbati comenteaza... eu daca as sta asa chiar si in casa m-ar trimite sotzu sa ma schimb instant...el nu suporta nu ca sa-mi arat una alta, dar nici sa nu se ghiceasca ca sunt p-acolo....acuma nu stiu, o fii ecranul meu de la laptop prea luminos dar mie mi s-a parut cam transparenta bluzitza ca se vad destul de clar mameloanele Sau o zic io asa cu pizma ptr ca eu niciodata nu am avut sani, nici macar in perioada cand am alaptat... Sper sa nu te superi pe mine ca ti-am atras atentia

de Yannis

apropo de soti......anul trecut stateam intr-un apart super,cu o terasa f. mare[cca 20 mp],eu puteam face plaja bine mersi faceam mancare in timp ce ma bronzam..din bucatarie ieseam direct pe terasa ...era super...ma rog...intr-una din zile[btw,era per inainte de bb],vine socrela neanuntata in vizita,eu doar in costumul de baie,faceam naveta intre aragaz si plaja...ma loveste "decentza"...si imi intreb soata daca sa ma imbrac ...raspunsul lui a fost sec: sa nu indraznesti!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

da...
am reusit sa termin dormitorul 'la gata' ,dk se poate spune asa ... am facut cateva modificari: patut/servanta/noptiere
si am pus alta perdea ... si ofc k am calcat-o inainte (are 7 m )
concluzie: sunt ruptaaaaa si ma apuc de calcat haineeee,muulte haine, care nu stiu de ce nu se mai terminaa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Iar sunt singura cu am2, eu sa fiu sanatoasa (la cap ofcourse ).

MP - m-a distrat remarca sotului. Mie imi place sa ma imbrac sexi in casa dar in ultimul timp nu prea imi reuseste. Adica maieuri udate de lapte, ciufulici si alte alea ... stiti doar si voi. In fiecare zi imi propun sa fac ceva in sensul asta dar nu stiu de ce chiar nu reusesc atunci cand sunt cu ambii pe cap. Iau atitudine ca nu se mai poate .

Cris.d- o sa imi iau si eu unul atunci ca nu vreau sa ma mai incurc de lucruri pe care nu le folosesc. Andreea nu a stat in scaunul ala si ma gandesc ca si frate-su tb sa-i semene ca prea e fitzos si asta

Catalutza - sa va fie de bine plimbarea! Ti-am trimis si eu un PM daca imi poti da o parere cand o sa ai timp. Nu am nici un fel de graba .

Ratusca - merci de telefonul de la Protectia Sociala. Am sunat si eu la ei si am aflat ca mi-au venit cat am fost in concediu. Trebuie sa ajung in Hambarului sa fac cerere sa mi-i trimita inapoi. Chiar nu am idee de ce nu au facut virament ... Cica se poate contul sa nu fie pe numele meu ... No comment.

V-am spus ca am renuntat la feon? Ei bine pe caldurile astea era si cazul ... Acum l-am adormit cu radioul intre posturi la un volum semnificativ . Nu indraznesc sa-l opresc ...
.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am trecut si noi sa salutam.
Noi suntem inca la mare, ne intoarcem miercuri-joi. Alexutza cand plecati? Puteti sa va intalniti si fara mine, nu ma supar.

M-am hotarat la Zuma pt ca il iau second si ajunge cam la fel ca un chicco polly. Mi s-a parut mie mai stabil decat polly si cum a mea e mai agitata, am zis sa nu ma trezesc cu ea pe jos.

Mandruta imi pare atat de rau. cristi sa se faca bine cat mai repede.

Sa va povestesc ce am patit ieri. Toata familia insista sa-i dau sa linga niste pepene rosu. Le-am zis ca nu are voie si ca ii dau sa linga o piersica. Eeee.....a lins-o de 2 ori, s-a strambat, i-a venit sa vomite, a tusit ca si cum avea ceva in gat si asta a fost. Mai incerc sau a mea e anti-piersica?

O sa ma delectez si eu cu poze si filmulete de pufi, deja m-ati facut curioasa.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput