Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Alexutza, pentru Yannis cel papacios si mamica draguta!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

cred c-am blocat toata picasa cu filmuletzu pus de mine. maine o sa-l scot, dar dupa ce-l vedeti toate!!!! enjoy! se vede tare prost.....nu stiu de ce....aveti rabdare, cam de pe la jumate zice si el ceva...

mama unui pui...Stefan

haha, ai 107 MB! dar pentru acel MA-MA, zau ca se merita! felicitari mamica fericita!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Stefan cu ochii aia frumosi spune el Ma-ma...cred si eu ca te topest Ano!

si iuria spunea asa intr-un timp, dar s-a lasat

aseara i-am atras atentia ca uite pufuletele stefan spune si tu nu mai spui? si azi dimineatza mi-a spus. doar o sg data! dar imi ajunge si atat!

si am vazut-o si pe Irinuca scumpik, relaxata de mama focului in holiday!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

cred c-am blocat toata picasa cu filmuletzu pus de mine. maine o sa-l scot, dar dupa ce-l vedeti toate!!!! enjoy! se vede tare prost.....nu stiu de ce....aveti rabdare, cam de pe la jumate zice si el ceva...

mama unui pui...Stefan

cam asa face si Yannis dar el e cu Daaaaa da da da dddaaa da da! Ce tare ca a vorbit! la noi daca pui camera, gata s-a zis! se uita la camera si nu mai bodogane prostiile lui!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

am pus si eu un filmulet cu un maimutzel vorbitor in care pentu a nu-l intimida l-am filmat dintr-o parte, al nostru zice "bubu-ba-ba-ba-ba"

Mergi la inceput

cristies, d-l Monti e un scump in opinia sotului (mai ales acum cand numar fiecare leut pana la ziua de indemnizatie) si mancam tot ce prindem - mai avem provizii in camara de cartofi, paste, orez ... mai facem si mamaliguta... am zis ca restabilim noua ordine de cum avem cu ce, dar pana atunci, punem kilele la loc, eu m-am blocat la 65 si nu vrea s-o ia acul la vale nici in ruptul capului, plus ca l-am bodoganit pe sotul meu sa se urce pe cantar si mi l-a dezechilibrat si de atunci nu mai sunt sigura de ce vad, ca imediat dupa aveam si 70 de kile...

si dragul de el mi-a trimis un mail cu subiectul "Noi vrem" si un link
http://www.bucataras.ro/retete/9066/rulada-cu-piure-de-caise.html

deci Monti e regula de baza (inca nu renunt), restul sunt abateri de la regula...

Mergi la inceput

am facut album cu pufi bolnaviori - Lacat mai putine poze! (respectiv pufi bolnaviori) - o invit si pe larisel sa ne lase o poza cu DA, apropo ai gasit alergenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Dupa o sapt in care ba nu am avut net, ba am cazut in butoi, ba nu am avut timp nici sa mor am revenit si noi.
Am citit nu am retinut mai nimic....
Cris M (daca nu ai rezolvat intre timp) pentru micsorarea cantitatii de lapte in timpul furiei laptelui eu am folosit ceai de patrunjel. 1-2 cani pe zi.
Noi ne luptam cu diversificarea. Shtrumful papa mar+piersica aburite, la masa de la 10-11, piure de legume (morcov, pastranac, radacina de patrunjel, dovlecel si cartof) la pranz si cereale+lapte, seara. A inceput sa mearga(?) in 4 labe. Mai bine zis sa sara in 4 labe. Sta pe genunchi si palme, se balangane inainte si inapoi si apoi sare in fata, sta pe o parte ridicat in cot, se intoarce in toate directiile, se rasuceste, se ridica in fund cand are de ce sa se traga si sta cateva secunde singurel, aplecat in fata si sprijinit in palme, roade tot ce prinde cu cei 2 dintisori din dotare.

fetele ca se cearta iezii

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am mai citit cate putin, ca am copil urlacios: oare ploua (si) azi? sau ies dintzii aia pe care dau vina la fiecare "indispozitie"?

CRISM sa va fie de bine diversificarea. mooamma si ce program de somn, si ce "portzii" a la Yannis de LP si cereale. Hotarata, printesa.

RUXITA, poate ca nu e greseala de dive, dar eu ma tot intreb daca e ok sa ii dau acelashi piureu de legume zilnic, mai multe zile la rand. oare chinezii ce dau la bb la 6 luni? dar indienii? dar brazilienii, africanii? hmm, ma roade curiozitatea, o sa googlesc. eu una ma plicti de aceleasi legume, mai ales daca nu imi plac, ca, deh, or fo sanatoase, dar gustoase... doar cu multe condimente/ierburi/iute. ptr mine, cel putin.

DANYELANA, si voi ati inceput. cu dreptul. tot vreau sa te intreb, ca sotzul zice "no way": chiar de decor is vacutzele? cum asa?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

DANYELANA, LMA si de la noi, cu multa iubire. Ce i-ai luat de pe lista ta de cadouri? Ai una si pentru 10 ani? noi facem in sept.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

XELA, da am luat scaunul de masa de la KIKA, 40 lei, si CRISTIES, din cate imi amintesc a luat. Am incercat sa o pun in el, dar ea inca nu sta bine in kur, deci cam da cu nasul. insa o sa-l folosesc pe ala, ca cel cu picioare nu stiu cum am facut de am pierdut catarama de la centuri, candva cand eram gravi (luat de la second din austria prin octombrie, de altfel "scula" de ficher price, dar, na, nu o pot lasa sa se scurga sub el...). deocamdata scoica, carucior, bratze.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput