Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101
Raspunsuri - Pagina 9
ana_g spune:
cred c-am blocat toata picasa cu filmuletzu pus de mine. maine o sa-l scot, dar dupa ce-l vedeti toate!!!! enjoy! se vede tare prost.....nu stiu de ce....aveti rabdare, cam de pe la jumate zice si el ceva...
mama unui pui...Stefan
ana_g spune:
bea si mandruta, insanatosire grabnica!!! dar pojarul de unde l-o fi luat?
mama unui pui...Stefan
alexutzzza spune:
Mandruta Cristi micutza si bataioasa! Sanatate!
Bea Doamne Ajuta sa fiti toti sanatosi si fara probleme!
MP merci de incurajari ptr vaccin
Cristies ieri mi-a mancat cel mai bine supitza. Am pus 1 morcov maricel taiat in 3, juma de pastarnac, juma de rad de patrunjel, un cartof nou mic taiat in 2 si un dovlecel mic taiat felii (toate curatzate de coaja/stratul superior si spalate bine) si am adaugat spre sfarsitu fierberii putin (cam o linguritza de ceai rasa) ulei de masline. Fiert cam 30-35 de minute ca nu mi se innmuiase cartofu. Las la foc mic.
Pus la pasat cam 100ml de supa , juma de dovlecel, juma de cartof, juma de morcov si ceva bucati din albituri (patrunjel si pastarnac)
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita mandruta, pojarel? interesant... daca pot spune astfel. vroiam sa va propun mai demult sa facem un album separat cu "cazuri medicale" (uite deja am avea poze de galerie cu Lucas si Ivan), sa avem si documentate cazurile si sa ne fie la toate de invatatura, ca un fel de fisa medicala, cu tratamente, observatiile medicului, evolutie boala si cand suspectam ceva, ne ducem la poze, la fisier (din mailul comun) si studiem problema, reperam rapid mamica experimentata. Pupam fititza cu pojarel (recunosc ca nu stiu cum se manifesta, cat e de grav, daca trece repede cu sau fara tratament), de la tine am inteles doar ca ar fi contagioasa, de retinut! Multa sanatate puiutei! AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Multumim! Deocamdata suntem bine, doar ca nu iesim din casa...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ana_g cred c-am blocat toata picasa cu filmuletzu pus de mine. maine o sa-l scot, dar dupa ce-l vedeti toate!!!! enjoy! se vede tare prost.....nu stiu de ce....aveti rabdare, cam de pe la jumate zice si el ceva... mama unui pui...Stefan |
vazut ochiosul si auzit cum spune el mama
si am vazut o irinuca dulce de tot pe malul lacului
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mandruta spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti mandruta ,multa sanatate cristinicii si lui tati! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim! Tati a fost la dr. si are doar o urticarie. I-a dat regim (pe care il tine doar cat sa se faca bine, e tare pofticios si restul casei nu-l menajeaza...) si o reteta.
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
first of all, sa fie de acord mamicile cu bebi bolnaviori, oani si bea... bea cand o prindem cu toata familia sanatoasa...si mandruta. eu pot sa fac dosarul meu de bolnavior. AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Eu sunt ok! Ar fi de folos...
mandruta spune:
citat din mesajul lui ana_g bea si mandruta, insanatosire grabnica!!! dar pojarul de unde l-o fi luat? mama unui pui...Stefan |
Pai am iesit afara zilnic. In parc, pe langa bloc, se tot opreau copiii sa se uite, poate si unii adulti sunt purtatori de microb, nu stiu...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g cred c-am blocat toata picasa cu filmuletzu pus de mine. maine o sa-l scot, dar dupa ce-l vedeti toate!!!! enjoy! se vede tare prost.....nu stiu de ce....aveti rabdare, cam de pe la jumate zice si el ceva... mama unui pui...Stefan |
cam asa face si Yannis dar el e cu Daaaaa da da da dddaaa da da! Ce tare ca a vorbit! la noi daca pui camera, gata s-a zis! se uita la camera si nu mai bodogane prostiile lui!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lorex spune:
Bea, o sa se faca bine sotul, se trateaza cu antibio...sanatate multa!
Alecsa, Mini se pregateste pt armata?
Mai Dany, da ala-i castelul vostru???
ca daca-asa facem intalnirea la tine
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_