Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 15
saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce ati facut pana acum? sa stii ca mie imi pare atat de rau ca n-am ajuns sa-i fac vaccinul pt varicela la timp, au fost cumplite saptamanile astea. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Pai daca zic bine cred ca Prevenarul si Rotarixul parca....
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
dyana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Vai, ce dulce e! Asa face Luana cu catelusul. Dyana, de ce te miri ca e asa de afectuos si dragastos, daca a crescut cu o mami super iubitoare langa el? |
eu v-am mai zis, cand ma intalnesc cu cineva care nu m-a vazut de cand am nascut... se inchina cu doua maini odata; eu nu eram asa, am fost o fire foarte ... transanta, hotarata, dura cand era cazul, si chiar ma gandeam sa nu fiu prea dura cu copilul meu; ma asteptam sa ma schimbe bebe, dar nu ma gandeam cat de mult se poate; chiar prietena mea cea mai buna, si colega de lucru "extra-job" este socata de atitudinea mea; imi tot zice ca ea isi imagina ca asta e: ora de papica, ora de somnic, ceva joaca... in rest fiecare cu ale lui; si cand vede ca nu ma intereseaza decat mutzu... nu poate sa creada; mai ales cand ii mai explic eu cum e cu nevoile copilului, cu afectiunea, cu educatia pe care doar eu i-o pot da asa cum vreau... se ia cu mainile de cap.
si legat de mutzu pupacios.... eu nu consider ca baietii trebuie crescuti ... mai barbati!!!!!!!! eu vreau sa-l invat ca e OK sa-si exprime sentimentele, e ok sa fie dragastos si iubitor, e ok sa faca treaba in casa langa femei.... ca oricum o sa fie suficient timp sa mi-l schimbe "societatea", dar cu siguranta ceva ceva o sa-i ramana; si poate la un moment dat o sa-mi multumeasca o fata pe care o sa o faca fericita; oricum imi primesc destule certuri ca-l fac prea "pupacios" si-l alint... dar si ca sunt nebuna si educ copilul cand el nu pricepe nimic; pai sa o creada ei ca nu pricepe; ai mei au rams socati sa vada ca decat se uita la mine si stie ce nu e voie, sau cand maraie fara motiv si ridic degetul la el.. tace instant si dupa aia cere pupi; eu si mutzu ne intelegem din priviri, asa l-am invatat, sa se uite direct in ochii mei si stie perfect ce are de facut si ce nu; si din motivul asta el "fixeaza" cu privirea lumea, de multi lasa ochii in jos ca... se rusineaza; socra'miu e disperat cand il vede cum ii sustine privirea fara pic de frica orice i-ar face, iar eu sunt mandra de nu-mi mai incap in pene; oricum copii nu stiu ce e rusinea si se uita fix, doar ca mutzu se uita direct in ochi si asteapta sa-i comunici... ceva; ieri atat a fixat o tanti din piata ca a venit direct cu banana la el sa-i dea... ca a fermecat-o cu genele lui
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
simplyana_m spune:
Neatza!
Eva + mami , frumoase-frumoase, si cu tocuri, si fara!
hahaha! (de-acum ar trebui sa rad jajaja, nu?) Luana pe catel sta fix ca Mutzu pe urs! Iti vine sa-i papi pe amandoi (copiii)!!!
Mai, eu chiar credeam ca e totusi o gluma cu caracatita aia, pana a pus MONNVAS link...Gizzzzz!!!!
CAMI, Lipobase Repair e o unsoare (pe baza de grasimi naturale) pentru reparat proprietatea pielii de a se auto repara si proteja. L-am folosit pe o zona de piele mai uscata si mai aspra pe spinarea lui Luca. Nu stiu de la ce a fost, dar s-a dus.
AYLA, mi-au placut povestioarele pentru prima pag.
Si ce licitati voi acolo la licitatie? Mi te imaginez foarte distinsa si eleganta, ridicand miza cu semne discrete de sub o palarie ampla care te ascunde pe jumatate (ce filme am!)
http://www.lucamic.blogspot.com/
dyana27 spune:
i-am facut o mancarica de curcan lu' mutzu.... de-mi vine sa ma reped eu in ea; il pandesc sa se trezeasca acuma si sa-i dau sa pape; eu cred sincer ca functioneaza Chamomilla asta (cristi ii zice camila- asa ca animalul adica[camila nu cristi ]); a dormit mult mai linistit azinoapte, s-a trezit doar de 2 ori si atunci fara tentative de ridicat in fundulet si plecat pe usa; si trezirea a fost la 7; vreau neaparat sa gasesc un homeopat bun la care sa-l duc si cu care sa discutam macar asa la 2-3 luni; pentru ca vad ca-i merge foarte bine cu tratamentele astea, si oscillo la el functioneaza super, si stodalul.... acuma chiar ma bate gandul sa-i incerc si sedatifPC cand o fi cazul; si ziua vad ca prinde cate 2 ore de somn (ieri de 2 ori); azi vreau sa nu-l mai las sa doarma si dupaamiaza ca abia il culc pe la 11 seara si atunci cu maraieli si cu titi distruse de supt o ora; ma oftica zapuseala asta de afara ca vreau sa ma duc sa-mi iau si eu un costum de baie; bine ca n-am ajuns la mare fara sa probez costumul.... ca asa aveam de gand; nu mi-a trecut prin cap ca s-au dus in balarii titi-le mele si acuma atarna pe unde nu trebuie si nu mai stau in costumele mele.... sexoase; habar nu am ce fel de cupa sa-mi caut la costum.... ca cica nu ma lasa astia sa stau in sac pe plaja (cum as vrea eu- din motive de sunci oribile care ies pe unde au chef... la asorte' cu titile)
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Bianca2503 spune:
DYANA, eu zic sa-ti iei un costum dintr-o bucata.Asa rezolvi partial problema colaceilor si suncilor laterale. Cat despre tzatze nu te pot ajuta.
Pot spune doar ca dupa intarcare se micsoreaza dar nu revin la forma initiala. la mine atarna-lungi ca niste sosetutze. Costum de baie am tot cu sutienul triunghi desi efectul nu este cel din trecut.(oricum, bine ca s tau acolo in "patratica" lor)
dyana27 spune:
haide sa va zic cum ii fac eu mancarica lu' mutzu de ar manca si castronul; fierb o aripa si o pulpa de curcan (sau de pasare/ sau bucatele de vita); cand sunt fierte bine le scot si toc carnita cata vreau si o arunc la loc in oala; pun 2 cepe (mutzu papa multa ceapa), 2 morcovei, si 2 dovlecei (astea sunt "must-have") plus alte legume ce mai am prin casa: ardei, fasole verde, telina, pastarnac, conopida... etc; toate le toc maruntel; cand sunt aproape fierte pun o mana de orez; si scad mancarica pana ajunge ca o tocanita; mai nou pun si cativa stropi de ulei de porumb; si va dati seama ce bunatate iese cu concentratul asta de curcan?!?!?!?; mutzu are o burtica acuma de abia se mai misca
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
Dyana, sa-i fie de bine la Mutzu. Si eu fac ciorbe de-astea, cu pulpite sau aripioare si ce legume am prin casa, acum o ducem regeste, avem legume "bio" la tati la lucru la gradina. Cu miez de paine si smantana e super-delicatesa. In ultimul timp papa bine si Clau, nu se lasa la sor-sa.
Simplyana, nu e chiar asa la licititatie, ma rog, ca in filme. Sunt tot cei cu care lucreaza Alex, deci ii stiu, nimic nou si spectaculos, licitatie e pt "masa lemnoasa fasonata", lemn rotund/bustean, adica, pe piese si loturi, licitatie cu plic inchis, deci nu e nimic deosebit. Dar tu ai fost dragalasa, cu imaginatia.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Monnvas spune:
Monica,eu votez textul nr.2. Mi se pare ca primul mergea mai bine in primul an de scutece, pe cand celalalt e pt toata copilaria. Te rog sa le pastrezi undeva in calc si cand vin fetele din Bulgaria sa le mai postezi o data, sa voteze si ele.
A, si ma mai gandeam sa bag cap. 1-204 de la scutece sub un singur link, primul an de mamiceala.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
simplyana_m spune:
DYANNA, dupa ce te sfredeleste Mutzu cu privirea DREAPTA, cand o zice si vreo doua verzi in fata, ca la berbeci, ce e-n gusa-i si-n capusa, pica dusmanul rapus direct!!!
AYLA,.
MONNVAS, ca tot trecuram la administrative, UALI cu Medeea nu-i pe prima pag! Ori sunt io chioara? Ca mi-e un sooomn!
http://www.lucamic.blogspot.com/
uali spune:
Simplyana...asa e , nu sunt pe prima pagina, dar nu-i bai...cand se poate, nu ma supar:))
Hai sa dau datele (le-am mai postat in primele mele mesaje dar nu mai pierdeti vremea sa cautati acolo...)
Uali: 14.03.1973
Medeea: 23.03.2009, 3.550g, 50cm, cezariana CF2, dr. Mihalache, ora 11.50 (dubla circulara de cordon)
daca mai doriti amanunte just ask:)
Monnvas...votez primul an de mamiceala sub un link.
Ayla...textul 2 mi se pare mai adecvat la momentul asta, cum zicea si Monnvas.
Intrebare: aveti careva masina de paine? eu m-am saturat de kkt-urile din painea din comert si vreau sa-i dau fetei ceva mai "curat"...si, de ce sa ma ascund, si pt minema intereseaza, in vederea inceperii unei diete monti cu paine putina si cat mai integrala....