Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 14
saby spune:
Neata!!
Anamaria multumim de cafea, vazut poze cu Eva mica si tare cocheta sa vezi mai incolo ce o sa patesti si cu hainele si cu fardurile , de fapt cam asa face si Maia, doar ca ea se incalta si cu pantofii lui tati .
Diana nu ma mai satur sa ma uit la Mutzu .
Ayla eu sunt de acord cu schimbarea mesajului de pe prima pagina si imi plac amandoua dar parca mai mulr imi place primul. Cat despre vaccin eu habar n-am daca avem vaccinul facut si noi, am sa sun pediatra si sa intreb daca sa il fac Maiei si daca sa-l facem si noi. Tu de ce il faci Luanei, este bun , nu poate da reactii periculoase? Eu sunt de acord cu vaccinarea dar parca nici nu asi baga asa
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Floric spune:
Dodo, ma bucur ca s-a reparat treaba. Sa iti traiasca nepotica.
Simina, noi mergem in we la Costinesti.
Am ingradit teritoriul nesuferitului de soricel...Numai ca am calculat gresit...am crezut ca e in camara si am astupat toate gaurile cu spuma dar de fapt...el INCA este in dormitor la noi. Toata noaptea a aavut treaba sa dea o gaura in beton sa iasa. L-am si vazut...e atat de mic dar face un zgomot de nedescris...
Cat despre jucarii...nu stiu, cred ca le voi da doar cu spirt si spalat ce se poate spala in masina de spalat.
Dar doar gandul ca umbla prin dormitor unde umbla si Rares de-a busilea ma omoara. Incerc eu sa nu il duc in dormitor dar parca e turbat el acolo vrea. I-am scos jucariile pe hol, in alta camera...el nu si nu...a urla azi dimineata de mi-am iesit din minti...
A descoperit de ceva vreme bebetv si ala se vede doar la tv din dormitorul nostru si d-asta banuiesc ca vrea musai in dormitor sa se uite la tv.
oricum zile multe nu mai are soarecul...II rup gatul daca il prind...
Apropo, de cate ori citesc la voi despre crocsi de fapt la prima vedere citesc sconcsi...Si ma gandesc la ce va folosesc dar apoi imi dau seama despre ce vb
Eu i-am luat lui rares niste papucei simpli tot din plastic cu chitaitoare (nu am tinut musai sa aiba chitaitoare dar daca asa a fost i-am luat) caci oricum nu i-a tinut mult in picioare. Noi l-am pus sa mearga fff mult in picioarele goale. De fapt, papucii chiar nu i-am folosit decat pe post de jucarii.
Nu stiu daca de la mare, soare & co se trage dar....Rares merge din ce in ce mai bine. Ieri s-a ridicat pentru prima data si a si stat pret de cateva secunde...din fund in asezat pe vine si apoi in picioare...cred ca am explicat bine schema. Intelegeti voi...
Asa ca ANA...mergi la mare...sau ai multa rabdare...asculta un om patit.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
ANA, uite ai AICI poze cu picioarele lui Rares inainte si dupa mare (primele doua sunt dupa amre).
Nu sunt chiar bine facute astea doua dar ochiometric se vede.
Uita-te in zona genunchiului sa vezi deformare. de fapt, la el de la genunchi in jos erau arcuite ca doua paranteze.
Poze Raru
Poze noi
Ayla21 spune:
Neata!
Sunt in sala la licitatie, va urmaresc.
Saby, eu la Clau l-am facut pt integrarea in colectivitate, hepatita A e o boala grea pt copil, n-a avut nici o reactie dupa vaccin. El are mai multe vaccinuri facute la cerere din cele optionale. Prefer imunizarea cu virus inactiv decat sa faca boala. Nu cred ca voi sunteti vaccinati, vaccinul pt hepatita A este optional.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Floric spune:
Ayla, bafta la licitatie. Sa fie cu sampanie.
Poze Raru
Poze noi
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 kea mutzu meu iubeste la nebunie toate papuselele din casa/ maimutoi de plus; le pupa unde le prinde, le ia in brate si le strange si le rontaie de nas; iar pe alea mai mari le pune pe jos si se arunca pe ele sa le iubeasca... uite cam asa ceva; are si 2 arici maaaaari pe care-i incaleca undei-i prinde si-i rontaie de nas de i-a capiat Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
Vai, ce dulce e!
Asa face Luana cu catelusul.
Dyana, de ce te miri ca e asa de afectuos si dragastos, daca a crescut cu o mami super iubitoare langa el?
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Fetelor, am intrat rapid sa va salut, nu am citit din urma, dar am vazut filmuletul cu Luana, e adorabila, m-am topit toata, oare asa o sa se joace si Eva mea cu papusile peste cateva luni? Pana atunci, priviti care este ocupatia ei de baza Ma bucur mult ca s-a rezolvat problema lui Dodo pui, si burtica lui Radu de curea. Noapte buna! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Modelingul?
Este adorabila!
_
saby spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Neata! Sunt in sala la licitatie, va urmaresc. Saby, eu la Clau l-am facut pt integrarea in colectivitate, hepatita A e o boala grea pt copil, n-a avut nici o reactie dupa vaccin. El are mai multe vaccinuri facute la cerere din cele optionale. Prefer imunizarea cu virus inactiv decat sa faca boala. Nu cred ca voi sunteti vaccinati, vaccinul pt hepatita A este optional. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Ayla multumesc !!!
Si noi am mai facut din cele optionale dar cel pt. Hepatite si cel pt. varicela nu le-am facut, o sa intreb pediatra sa vedem ce spune.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Floric Ayla, bafta la licitatie. Sa fie cu sampanie. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Flori, multumesc!
Sa fie.
Eu sunt de "decor" si, sa invat pe viitor, ce sa fac, fara sefu dupa mine.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui saby Si noi am mai facut din cele optionale dar cel pt. Hepatite si cel pt. varicela nu le-am facut, o sa intreb pediatra sa vedem ce spune. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Ce ati facut pana acum?
sa stii ca mie imi pare atat de rau ca n-am ajuns sa-i fac vaccinul pt varicela la timp, au fost cumplite saptamanile astea.
_