Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 13
saby spune:
Fetele va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine....mi-a spus o mamica in parca care pleaca si ea in septembrie la turci ca i-a spus pediatra ca daca vrea sa o ia si pe cea mica cu ei sa-i faca vaccinul contra hepatitei A ca ar fi epidemie. Ati auzit de asa ceva, ca parca nu prea imi vine sa o vaccinez asa doar din auzite, am zis ca o sa-mi sun pediatra sa o intreb, dar pana atunci poate stiti voi ceva.
Ma duc la nani somn usor tuturor!!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
cami_05 spune:
dyana, e tare frumusel mutzu tau
Ayla, ce draguta e Luana cum se joaca ea cu papusile, nu imi vine sa cred! Concediu placut, sigur va veti simti bine. Daca mai veniti la Felix poate ne vedem
Saby, ti-am admirat frumusetea, are niste ochi
Dodo, bine ca s-a rezolvat problema, felicitari pt nepotica
Anaan, ti-am admirat feciorul cu sandalutele invers, eu am o vecina a carei fiica are picioarele cracanate, nu stiu cum se numeste, am intrebat-o daca a fost la ortoped si mi-a spus ca pediatra nu i-a recomandat sa mearga si ca pana la 2 ani isi revine. Eu stiu?
Sympliana, ati stat ceva la rand, bine ca a stat si nu a facut scandal Luca
Pt ce este Lipobase Repair?
Noi santem mai bine, zic eu, tot cu bubite dar parca nu mai sunt asa de rosii dar sunt peste tot pana la coate si genunchi si bem in continuare picaturile pt alergie, sper ca ne vom reveni in final.
Ayla21 spune:
Fetelor, multumim din suflet de aprecieri.
Scriu repede un mesaj frumos, pt voi, si daca vrea Monica, sa il puna la inceputul capitolul urmator, daca sunteti de acord, sa inlocuim povestioara cu embrionii, ca am depasit faza aceea.
Draga pruncule, numai pentru o vreme locul tau este in bratele mele, culcusul pe umarul meu, intins pe genunchii mei, sau cufundandu-te in somn la un unghi pe care-l alegi, cu manutele intinse, asemeni stelelor de mare. Dar chiar si acum simt cum ma imping piciorusele tale, te simt zvarcolindu-te ca un pestisor, pregatindu-te sa scapi. Se apropie timpul cand ai sa te tarasti pe dusumea, pe urma ai sa mergi in patru labe, pe urma in picioare. Pe urma ai sa alergi in cele mai indepartate colturi ale lumii. Dar eu nu voi uita niciodata. Si voi astepta mereu. Asa...in caz ca ai nevoie de mine.
sau
Dragi parinti, nu va suparati pe mine ca am absoluta nevoie de atentia voastra, aceste luni. Sunt mai ocupat decat am sa fiu vreodata - sunt ocupat sa cresc si sa invat pentru viitorul meu. Si am sa va arat recunostinta. In fiecare zi cand voi aduce ceva nou, ceva minunat. Un zambet, un sunet de pasare, o realizare. Nu dureaza decat foarte putin cat sunt mic. Hai sa ne bucuram impreuna. Pana sa va dumiriti, m-am facut mare si am plecat.
Daca nu va place nici una, va mai scriu.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Fetele va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine....mi-a spus o mamica in parca care pleaca si ea in septembrie la turci ca i-a spus pediatra ca daca vrea sa o ia si pe cea mica cu ei sa-i faca vaccinul contra hepatitei A ca ar fi epidemie. Ati auzit de asa ceva, ca parca nu prea imi vine sa o vaccinez asa doar din auzite, am zis ca o sa-mi sun pediatra sa o intreb, dar pana atunci poate stiti voi ceva. Ma duc la nani somn usor tuturor!!! Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Daca e epidemie...confirmata, cum sa te duci?
Eu vreau sa-i fac Luanei vaccinul, Claudiu il are facut.
Si pt varicela vi l-as recomanda...e cumplit sa abe copilul mic varicela.
Dar daca ii faci la Maia vaccinul si e epidemie, voi sunteti vaccinati? Nu va expuneti?
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui curea Aveti idee exista vreun medicament natural care sa il ajute sa nu mai ie asa sensibil la stomacel? ii mai dau biotics O voi intreba si pe doctora. |
Eu am des probleme cu Clau, si am mereu la mine Eco Florina, ti-am mai zis de ele, daca le gasesti, sunt cele mai bune.
Mai exista in Real iaurt BIO la raionul de produse bio, nu retin exact firma, dar cand iau am sa revin sa iti spun exact.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Kea Vaiii ce m-am emotinonat!!! Ce dulce e Luana cum pupa ea papusile, le strange la piept, le aranjeaza... M-a dat gata! Mai dar ce diferenta e intre fete si baieti! Nici nu m-am gandit! Mereu am crezut ca diferentele astea nu-s inascute, sunt dobandite. Am crezut ca noi parintii incurajam comportamentele de un anumit tip, le luam papusi la fetite si le aratam cum sa le mangaie si sa se joaca cu ele si la baietei mingi si masinute si facem toata ziua bum bum. Citisem eu mai demult, ca in nu stiu ce trib din Papua, Noua Guinee, barbatii sunt cei care raman acasa sa aiba grija de copii si gospodarie. Si asta imi intareamie convingerea ca sunt comportamente dobandite, influentate de culura comunitatii respective. Dar eu vad la fiu-meu, ca la papusi cel mult le zambeste, se joaca vreo 3 secunde cu genele lor dupa care le arunca cat mai departe, pe cand Luana e asa afectuoasa cu ele!!! Edit: nici mie nu-mi merge sonorul Keutu cheliutu |
_
Ayla21 spune:
Dodo felicitari!
Somn usor!
_
anamariame spune:
Fetelor, am intrat rapid sa va salut, nu am citit din urma, dar am vazut filmuletul cu Luana, e adorabila, m-am topit toata, oare asa o sa se joace si Eva mea cu papusile peste cateva luni? Pana atunci, priviti care este ocupatia ei de baza Ma bucur mult ca s-a rezolvat problema lui Dodo pui, si burtica lui Radu de curea.Noapte buna!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
dyana27 spune:
kea mutzu meu iubeste la nebunie toate papuselele din casa/ maimutoi de plus; le pupa unde le prinde, le ia in brate si le strange si le rontaie de nas; iar pe alea mai mari le pune pe jos si se arunca pe ele sa le iubeasca... uite cam asa ceva; are si 2 arici maaaaari pe care-i incaleca undei-i prinde si-i rontaie de nas de i-a capiat
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
anamariame spune:
Neata!Dau cafeluta astazi! Dyana, comoara ta este scumpa foc. Eu vazusem deja toate pozele, dar nu m-am putut abtine sa nu le mai vad o data.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)