Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Multumesc
dar am gresit putin numaratoarea...a 3-a oara matusa din partea sotului..dar in total sunt de 4 ori matusa...am uitat de un nepotel
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simplyana_m spune:
DODO, fara numar sa fie!!! Si sanatosi si voiosi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m DODO, fara numar sa fie!!! Si sanatosi si voiosi! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pay asa o sa fie caci din partea sotului mai am o cumnata si-un cumnat necasatoriti ...deci cel putin inca 2 nepotei mai astep
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
LA MULTI ANI!
Danonique
Cami: am o nora tare frumusica , sa treaca repede bubitele!
Saby: multi ani fericiti impreuna!
Dodo: sa va traiasca nepotica, sa va aduca multe bucurii!
Ayla: e dragalasa tare Luana, cum pupa ea papusile iti vine sa o mananci!
Lucian in ultima vreme incearca sa pronunte multe cuvinte, de obicei ii ies doar primele litere, e asa de dragalas cum le poceste si azi ma bucur ca a zis si el caca si l-am pus si a facut la olita, ca de obicei nu schita nici un gest in astfel de situatii, m-am laudat si eu putin, caci am baiat mare doar
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Kea spune:
Vaiii ce m-am emotinonat!!! Ce dulce e Luana cum pupa ea papusile, le strange la piept, le aranjeaza... M-a dat gata! Mai dar ce diferenta e intre fete si baieti! Nici nu m-am gandit! Mereu am crezut ca diferentele astea nu-s inascute, sunt dobandite. Am crezut ca noi parintii incurajam comportamentele de un anumit tip, le luam papusi la fetite si le aratam cum sa le mangaie si sa se joaca cu ele si la baietei mingi si masinute si facem toata ziua bum bum. Citisem eu mai demult, ca in nu stiu ce trib din Papua, Noua Guinee, barbatii sunt cei care raman acasa sa aiba grija de copii si gospodarie. Si asta imi intareamie convingerea ca sunt comportamente dobandite, influentate de culura comunitatii respective. Dar eu vad la fiu-meu, ca la papusi cel mult le zambeste, se joaca vreo 3 secunde cu genele lor dupa care le arunca cat mai departe, pe cand Luana e asa afectuoasa cu ele!!!
Edit: nici mie nu-mi merge sonorul
curea spune:
Multumesc tare mult symplianna_m acum am retinut cum sa ii dau ceaiul de menta. Am incercat sa ii dau neindulcit sa ii zic ca este apa dar nimic a simtit mirosul, si indulcit ...eu nu i-am dat decat apa si suculete facute in casa ceiut f rar dar il scuipa. Mi-a ramas alternativa cu seringa, cu lingurita nu am mai incercat de f multa vreme. Acum suntem bine avem 2 scaune legate pe zi, am vb cu pediatra mai suntem si maine pe regim si vb cu dansa pe seara sa vedem. Aveti idee exista vreun medicament natural care sa il ajute sa nu mai ie asa sensibil la stomacel? ii mai dau biotics O voi intreba si pe doctora. Citisem intr-o revista de la farmacie ca sunt unele chestii de aceea v-am intrebat si pe voi. Seara buna. Faza cu caracatita era ca nu stiu care....este tare in ghicit asta in spania si in olanda se facusera pariuri conform unui cimpanzeu sau nu am retinut f bine eu...scuze cine stie mai multe detalii lamuriti mamica.
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Se gasesc in magazinele Leonardo. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Ma bag si eu ca musca
Se gasesc si in Real, Car4, tarabe in piete
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 fetele nu-mi iese faza cu pauza de la forumit prea bine... imi lipseste ceva-ul ala care ma tinea "in verva" ziua; asa ca incerc sa nu scriu despre problemute... doar asa, pe la subiecte; cat m-am rugat sa avem si noi o pauza de dinti/masele... n-a fost sa fie; ii iese caninul nr 1, in urlete maxime(la masele a fost mic copil); aseara abia am reusit sa-l culc pe la 11, dupa 3 reprize de urlat maxim.... si azi la 5 trageam alarma in cartier cu un plans neconsolat cu nimic, degetel bagat in gurita si scarpinat caninul; noi joi plecam la mare, sincer nu stiu ce o sa fac cu el la hotel in conditiile astea.... ca ma dau aia afara. |
UNDE? UNDE?
Si noi plecam vineri in Eforie Nord
mnutzunelul chinuit!
Mai ajunge cineva wnd-ul asta in Ef.N??????
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
saby spune:
Caracatita Paul este in nu stiu ce tara intr-un acvariu mare unde i se pune de mancare in 2 boluri diferite, fiecare cu steagul cate unei tari si din primul bol din care mananca inseamna ca tara aceea va castiga meciul, ma rog asta a fost pe perioada campionatului .
Curea eu ii mai dau Maiei cand o vad putin deranjata la stomac cate o doza de Enterolactis care e natural si contine culturi da bacterii vii care repara si regleaza flora intestinala. Noi folosim varianta bovabil, mai exista si praf la pliculete.
Ayla dulce foc Luana , ce mai dragaleste ea copilasii ei , nici eu nu am auzit cu sunet.
Fetele multam de urari de fapt noi ne serbam de 2 ori pe an o data de 11 iulie cand am facut cununia religioasa o data cu botezul adica anul asta am facut 1 an si pe 3 octombrie cand am facut cununia civila, anul asta facem 2 ani si ne sarbatorim la Roma la concert U2
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
Monnvas spune:
Uite caracatitza (de vreau io s-o fac friptura):
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-7571038-caracatita-paul-fara-greseala-oferta-30-000-euro-pentru-oracolul-cupei-mondiale.htm
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)