Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 16

uali spune:
..am uitat sa intreb pe Inapreda daca borsul pt ciorbe e monti??:)))
il putem folosi (ala facut in casa, evident) sau bagam doar lamaie?

saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uali Simplyana...asa e , nu sunt pe prima pagina, dar nu-i bai...cand se poate, nu ma supar:)) Hai sa dau datele (le-am mai postat in primele mele mesaje dar nu mai pierdeti vremea sa cautati acolo...) Uali: 14.03.1973 Medeea: 23.03.2009, 3.550g, 50cm, cezariana CF2, dr. Mihalache, ora 11.50 (dubla circulara de cordon) daca mai doriti amanunte just ask:) Monnvas...votez primul an de mamiceala sub un link. Ayla...textul 2 mi se pare mai adecvat la momentul asta, cum zicea si Monnvas. Intrebare: aveti careva masina de paine? eu m-am saturat de kkt-urile din painea din comert si vreau sa-i dau fetei ceva mai "curat"...si, de ce sa ma ascund, si pt mine ![]() ![]() Medeea |
Da noi avem masina de paine, tocmai ce am primit-o de cateva zile iar ieri am facut paine integrala

Sabina mamica fericita de

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

uali spune:
citat din mesajul lui saby Da noi avem masina de paine, tocmai ce am primit-o de cateva zile iar ieri am facut paine integrala ![]() Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
bravo...ei, asta vreau si eu sa fac...si vreau sa aleg o marca buna dar sa nu ma usuce la bani:))

Gianina34 spune:
uali - eu am de 3 ani masina de facut paine si o recomand din toata inima
sfaturi, daca intentionezi sa-ti cumperi una: sa aiba cuva dreptunghiulara, sa aiba 2 malaxoare toate fetele + bebelusii din dotare evident
ps: ayla votez varianta 2
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uali
bravo...ei, asta vreau si eu sa fac...si vreau sa aleg o marca buna dar sa nu ma usuce la bani:)) Medeea |
Eu am Moulinex si este asa cum a zis si Geanina, are cuva dreptunghiulara cu 2 malaxoare si face paine pana la 1.5 kg. Abia astept sa incerc sa fac paine cu seminte si am vorbit cu socra sa-mi trimita faina naturala macinata de ei de la tara

Sabina mamica fericita de

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

georgiana310 spune:
salutare tuturor!
ne-am intors si noi din vacanta, de FIX o saptamana si... m-am gandit sa va salut!
Novus, Ilinca, trimit PM in seara asta!
Pupici tuturor!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Ayla21 spune:
Pfff, abia acum s-a finalizat licitatia cu plic inchis o zi intreaga de lucrul.
Acum liciteaza direct pe oferte identice, devine interesant.
Sunt terminata de plictiseala si...de somn.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Gianina34 spune:
uali - acum am citit ca vrei sa-ti cumperi masina de paine - eu am un moulinex xxl de care sunt tare multumita (primii 2 ani nu am cumparat deloc paine, am incercat eu toate retetele din carticica + alte combinatii de pe net)
este la mega image o faine din multe tipuri de cereale+ tarate,seminte... o nebunie pentru facut paine - eu o folosesc cu placere si din comooditate ca am o singura punga cu de toate nu 6 pungi diferite
aaa si in plus folosesc doar drojdie la pachetele nu din aceea uscata (asta nu-i tocmai indicata in cazul in care se mananca imediat painea fierbinte)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 salutare tuturor! ne-am intors si noi din vacanta, de FIX o saptamana si... m-am gandit sa va salut! Novus, Ilinca, trimit PM in seara asta! Pupici tuturor! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Gia

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Daca e epidemie...confirmata, cum sa te duci? Eu vreau sa-i fac Luanei vaccinul, Claudiu il are facut. Si pt varicela vi l-as recomanda...e cumplit sa abe copilul mic varicela. Dar daca ii faci la Maia vaccinul si e epidemie, voi sunteti vaccinati? Nu va expuneti? _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Te pup!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009