Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***
Raspunsuri - Pagina 17

uali spune:
Saby, Gianina....multumesc...zilele urmatoare merg la cercetat piata..preturi, oferte, numar de malaxoare....
fug acasa acum ca pleaca bona mai devreme...

georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Gia ![]() ![]() ![]() _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

saby spune:
Georgiana bine ati venit , sa va fie de bine vacanta, unde ati fost si cum s-a adaptat pitica voastra, ai putut sa-i dai mancare de la restaurant sau ai plecat pregatita de acasa cu borcanele ca din cate stiu eu turcii au cam multe feluri de mancare cu sosuri. Bine ca m-ai linistit si tu cu hepatita
.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

Ayla21 spune:
Saby, la all inclusive gasesti mancarice speciala pt bebelusi, dar daca Maia e pretentioasa, si invatata cu ceva anume (de ex papa la borcanel) poti lua de acasa.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Ayla21 spune:
Daca nu ati citit deja si aveti timp, intrati pe la acest subiect sunt si sfaturi interesant de tinut minte.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Adee spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgiana310
Te pup! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Sa va fie de bine, vacanta

poze - iunie 2010

Ayla21 spune:
Adee, majoritatea copiilor mici dorm pe avion din cauza zgomotului de fond, si a presiunii, Clau a fost in Turcia prima data la 1,6 ani si a dormit tot drumul (Timisoara-Antalya). Ia in avion daca are jucarie preferata sau perinita, un bibe, si dupa decolare s-ar putea sa cada in somn cat e zborul.
_

Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Fetele va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine....mi-a spus o mamica in parca care pleaca si ea in septembrie la turci ca i-a spus pediatra ca daca vrea sa o ia si pe cea mica cu ei sa-i faca vaccinul contra hepatitei A ca ar fi epidemie. Ati auzit de asa ceva, ca parca nu prea imi vine sa o vaccinez asa doar din auzite, am zis ca o sa-mi sun pediatra sa o intreb, dar pana atunci poate stiti voi ceva. Ma duc la nani ![]() Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
O sa intreb si eu dr sa vad ce zice de vaccin. Pana acum nu am auzit pe nimeni care sa se vaccineze inainte de a pleca in Turcia.

poze - iunie 2010

Gianina34 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saby
Eu am Moulinex si este asa cum a zis si Geanina, are cuva dreptunghiulara cu 2 malaxoare si face paine pana la 1.5 kg. Abia astept sa incerc sa fac paine cu seminte si am vorbit cu socra sa-mi trimita faina naturala macinata de ei de la tara ![]() Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
eu am testat-o la cozonaci

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 salutare tuturor! ne-am intors si noi din vacanta, de FIX o saptamana si... m-am gandit sa va salut! Novus, Ilinca, trimit PM in seara asta! Pupici tuturor! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
bine-ati revenit

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic