Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***228***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Saby, Gianina....multumesc...zilele urmatoare merg la cercetat piata..preturi, oferte, numar de malaxoare....

fug acasa acum ca pleaca bona mai devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

salutare tuturor!

ne-am intors si noi din vacanta, de FIX o saptamana si... m-am gandit sa va salut!

Novus, Ilinca, trimit PM in seara asta!

Pupici tuturor!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Gia pupici

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Pupici si tie! Daaar, mai ales printesei tale caee e delicioasa!!! Cu tot cu varicela ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Georgiana bine ati venit , sa va fie de bine vacanta, unde ati fost si cum s-a adaptat pitica voastra, ai putut sa-i dai mancare de la restaurant sau ai plecat pregatita de acasa cu borcanele ca din cate stiu eu turcii au cam multe feluri de mancare cu sosuri. Bine ca m-ai linistit si tu cu hepatita .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Saby, la all inclusive gasesti mancarice speciala pt bebelusi, dar daca Maia e pretentioasa, si invatata cu ceva anume (de ex papa la borcanel) poti lua de acasa.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Daca nu ati citit deja si aveti timp, intrati pe la acest subiect sunt si sfaturi interesant de tinut minte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui saby

Fetele va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine....mi-a spus o mamica in parca care pleaca si ea in septembrie la turci ca i-a spus pediatra ca daca vrea sa o ia si pe cea mica cu ei sa-i faca vaccinul contra hepatitei A ca ar fi epidemie. Ati auzit de asa ceva, ca parca nu prea imi vine sa o vaccinez asa doar din auzite, am zis ca o sa-mi sun pediatra sa o intreb, dar pana atunci poate stiti voi ceva.

Ma duc la nani somn usor tuturor!!!

Petrecere 1 an Maia

Daca e epidemie...confirmata, cum sa te duci?
Eu vreau sa-i fac Luanei vaccinul, Claudiu il are facut.
Si pt varicela vi l-as recomanda...e cumplit sa abe copilul mic varicela.
Dar daca ii faci la Maia vaccinul si e epidemie, voi sunteti vaccinati? Nu va expuneti?

_

saby, eu tocmai m-am intors din Tuicia. Nu am fost informata de asa ceva... desi medicul din hotel ne tot oferea detalii de tot soiul, vis-a-vis de riscurile unui copild e 15 luni in tara lor... Dar de asa ceva, nu am auzit!

Te pup!

Sa va fie de bine, vacanta Cum sa comportat Briseis pe avion ? Si noi mergem in Turcia la sfrsitul lunii august si imi este cam frica de avion,ca o sa i se infunde urechile, ca nu o sa aiba rabdare... Cu mancarea nu ma stresez, stiu ca la all inclusiv o sa gasim o gramada de mancare; chiar daca e mofturoasa Ariana ceva tot gasesc sa ii fie pe plac.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze - iunie 2010

Mergi la inceput

Adee, majoritatea copiilor mici dorm pe avion din cauza zgomotului de fond, si a presiunii, Clau a fost in Turcia prima data la 1,6 ani si a dormit tot drumul (Timisoara-Antalya). Ia in avion daca are jucarie preferata sau perinita, un bibe, si dupa decolare s-ar putea sa cada in somn cat e zborul.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Fetele va rog daca stiti lamuriti-ma si pe mine....mi-a spus o mamica in parca care pleaca si ea in septembrie la turci ca i-a spus pediatra ca daca vrea sa o ia si pe cea mica cu ei sa-i faca vaccinul contra hepatitei A ca ar fi epidemie. Ati auzit de asa ceva, ca parca nu prea imi vine sa o vaccinez asa doar din auzite, am zis ca o sa-mi sun pediatra sa o intreb, dar pana atunci poate stiti voi ceva.

Ma duc la nani somn usor tuturor!!!

Petrecere 1 an Maia

O sa intreb si eu dr sa vad ce zice de vaccin. Pana acum nu am auzit pe nimeni care sa se vaccineze inainte de a pleca in Turcia.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze - iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui uali

Citat:

Da noi avem masina de paine, tocmai ce am primit-o de cateva zile iar ieri am facut paine integrala .

Petrecere 1 an Maia

bravo...ei, asta vreau si eu sa fac...si vreau sa aleg o marca buna dar sa nu ma usuce la bani:))

Medeea

Eu am Moulinex si este asa cum a zis si Geanina, are cuva dreptunghiulara cu 2 malaxoare si face paine pana la 1.5 kg. Abia astept sa incerc sa fac paine cu seminte si am vorbit cu socra sa-mi trimita faina naturala macinata de ei de la tara si sa incerc sa fac si cozonaci si chec.

Petrecere 1 an Maia

eu am testat-o la cozonaci

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

salutare tuturor!

ne-am intors si noi din vacanta, de FIX o saptamana si... m-am gandit sa va salut!

Novus, Ilinca, trimit PM in seara asta!

Pupici tuturor!

bine-ati revenit asteptam detalii

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput