Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
ache spune:
Iaca, revin si eu dupa multe capitole
.
Am citit putin din urma si imi pare tare rau de vestile triste… Luna,Angie, va doresc sa depasiti momentul si sa reveniti cu vesti bune cat mai curand!
Am pierdut si eu o sarcina f mica, prima de fapt, si mi-a fost tare greu sa merg mai departe.
Sper sa auzim numai vesti bune de acum.
La sarcina asta m-am hotarat sa o urmaresc la spitalul la care voi naste
La 11s am facut iar eco, masurat translucenta nucala si pare in regula. Si mi-au dat urmatoarea programare peste 5 sapt., adica pe 26 iulie.
Numai ca eu n-am avut rabdare pana atunci sa aflu sex-ul bb-lului
…si am mers alaltaieri la un cabinet privat, o dr. noua, ca cea veche e de tipul faimoasa si vesnic in criza de timp,
toata lumea nene vrea la ea, si chiar si cu programare stai cu orele pe la usa. Si mi-a placut de asta noua mai mult
, super glumeatza si vorbareata
si tinerica.
I-am zis clar
, vreau sa stiu sex-ul si daca se poate o fifi, ca am un baietel acasa. Mda, si se uita ea si zice ca arata mai mult a baietel decat fetitza,
Dar ca nu vede prea bine ca-si tine pisioarele strans si-s abia 14 sapt, sa vin peste 2 s dimineata, pe nemancate, ca sa ne lamurim. Dar e mai mult baietel
.
No, spuneti si voi acum daca-s normala! Am tras si cateva lacrimi de ciuda apoi, ma simteam tradata
.
Va spun astea ca sa ma fac de ras, ca am mintea cat o nuca. M-am dus apoi acasa si m-am uita la pozele lui Adam de cand era mic, si mi-am adus aminte de toate emotiile pe care le-am trait
si cat de minunat e cand un copil vine in viata ta si mi-a fost rusine de gandurile mele. Gata, am facut pace cu mine. Nu-mi mai doresc decat sanatos sa fie.
Mi-a zis si mie ca am placenta cam jos inserata pt. 14s, dar probabil ca se va ridica in timp. Acum ca am citit si la voi m-am cam speriat, oare cat de periculos e mersul cu masina zilnic?
De stres nu mai zic. Nu stiu de ce , dar la sarcina asta mai toate au fost invers decat la prima.
Am niste moment de deprimare crunta, asa, din senin. Plang ca proasta si nici nu stiu de ce. Apoi sunt bine si nu-mi vine sa cred ca ganduri negre aveam cu o zi inainte.
Sper sa nu ma mai apuce.
Sunt constipate rau, indiferent de ce mananc, nimic nu ajuta. Miere n-am incercat ca stiu ca nu e prea recomandata in sarcina, ea , scortisoara si ardeiul iute se fac vinovate de contractii nedorite.
Cred ca trebuie sa astept sa-si faca hormonii de cap, asta e.
Cu Lorich si Doloress ne stim de la cealalta odisee
. Ma bucur sa fim colege iar, felicitari de samburel!
Si bun venit tuturor noilor gravidutze, sa avem cu toatele o sarcina usoara si la termen. Doamne ajuta!
A, si sa nu uit
. Multumesc ca m-ati trecut pe listuta.
Vreau si eu parola de la contul comun . Pozele-s tot acolo?
va
pe toate

monika_bt spune:
Multumesc feteleor ptr raspuns...e foarte greu sa ignori mai ales cand nu ti-e firea asa si cand o mie de hormoni iti misuna prin corp. Apoi ca sa raspund inapoi se intampla f rar deoarece eu sunt o fire f sociabila, vesela dar si extrem de sensibila de tipete, care ma blocheaza de nu mai pot respira. Din pacate, unele persoane tocmai pe unele ca mine urmaresc pentru a se desfasura in voie, pentru ca ele se hranesc din asta...Program de 6 ore imi pot face doar daca am sarcina de risc, si prefer sa nu am de asta si sa vin in continuare in stresul asta...Pana la urma poate ma vindec de bun simt si reusesc sa raman indiferenta, sau sa raspund si eu inapoi pana le inchid gura. A! si asa cum am mai spus lucrez in cultura, adica alaturi de oameni culti si care se cred culti dar nu sunt
si mai exact la casa memoriala Mihai Eminescu.
Si bun venit fluturas, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
bebelu86 spune:
Monica dar poti sa vb cu medicu sa iti dea o foaie pt prog redus chiar dc nu ai probl cu sarcina. asa stai si tu mai linistita. 
Ache felicitari pt carucioru albastru. eu zick imp e sa fie sanatos. indiferent ce sex are.
iti trmit eu acu parola pe pm 
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
Adhnana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Adhnana bafta multa la eco te asteptam cu vesti bune si cu carucioarele colorate ![]() Raluca si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+ 858 SMS PT COPII |
multumesc mult bebelu86! Draguta ca intotdeauna!
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
12+
bebelu86 spune:
AChe ai pm 
Luna poate totusi mai e o sansa. poate se dezvolta el mai greu.
ma bucur k te-ai mai linistit si v-a ajutat si fetita voastra sa zambiti si sa mai uitati putin 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
ache spune:
bebelu
, merci.
hai ca pana sa dau eu send s-au ma scris cateva pagini ![]()
si scriu pe shestache, de la servici
Fluturas, bine ai venit! Felicitari de gemeni!

Lorich spune:
Ache
, vreau si eu sa mai vad o pozica-doua cu Adam. Cu ceea ce simti si eu sunt la fel, desi gandul cel mai important e sa fie sanatos, orice ar fi, apoi ma gandesc ca sper sa ramana fifi, apoi mi-e teama sa nu fiu dezamagita daca-i creste cuc si tot asa... hormonii is de vina, important e sa vina pe lume sanatosi dragii de ei!
Monik eu daca as fi in locul tau, adica zici esti cu sarcina de risc, as alege imediat programul redus. Nu e nimic mai important acum decat sa fii sanatasa, linistita sa aduci pe lume un bebitz asemenea.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
mamutz spune:
Scuze nu am intentionat sa fiu nesimtita
am zis sa nu ne vada toata lumea atata tot
si in plus te-am rugat nu am dat cu parul
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LunaNoua
Mamutz, tu crezi ca eu nu am studiat lista cu uleiurile permise sau nu in sarcina ? Uleiurile pe care le-am folosit sunt permise de utilizat in sarcina. Cauzele pentru care sarcina se opreste in evolutie la o varsta asa mica sunt puse pe seama anomaliilor cromozoniale, doctorul mi-a confirmat acest lucru, si mi-a confirmat ca eu nu am nici o contributie la tragedia care s-a intamplat :( In plus, eu am folosit ulei esential abia acum o saptamana, iar sarcina mea este oprita din evolutie de acum 4 saptamani, deci este evident ca nu are nici o legatura una cu alta... dar... deh ... trebuie sa fie cineva vinovat si pus la colt, nu ? ------------------------------------------- Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+ poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1 made in Brasov |
Luna
am gasit si eu pe forum si am zis sa citesti. Nu le-am inventat eu.Se pare ca supar pe toata lumea

bebelu86 spune:
Mamutz stai linistita k nu superi pe nimeni 

sa nu te prind k te superi si nu mai vi pe aici k te caut si te aduc pe sus ![]()
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII