Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
bebelu86 spune:
Lori 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
blue_night spune:
Scuze, am uitat sa schimb semnatura, de sambata am intrat in 16 saptamani...
Anca
15+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi [ De semnatura Lunei nu stiu ce sa zic, poate era scris asa din gresala, ca fetita mare stiu sigur ca are ca am si vazut-o PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Fetelor, va scriu imediat despre mine... deocamdata citesc si va raspund din urma.
La semnatura aveam asa: Sunt in saptamana 11, pentru ca acesta este numarul saptamanii socotit de la UM, dar buburuza are doar 8 saptamani si cateva zile de la conceptie. Adica 8 saptamani implinite de la conceptie, si cateva zile in plus. Acum ar fi trebuit sa aiba 9 saptamani si o zi, dar cu sarcina as fi intrat in saptamana a 12-a.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
bebelu86 spune:
Luna dar avea cum sa fie diferenta asa mare?
totusi sunt 3 sapt diferenta. nu stiu..zic si eu..
clar medicu tau stie mai bine
dar mi se pare ff mult.
adica de ex la mine a fost ovulatia ff dvrm. dar bb e mai mare doar cu 5 zile.
dc ai avut ovulatia tarzie..mai adaugi si cele 14 zile de faza luteala..si inseamnak ai avut cm ff lung.
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
15+
858 SMS PT COPII
blue_night spune:
E ok diferenta, Raluca, sunt exact 2 saptamani, nu 3. Pentru ca ea daca era in 11 saptamani insemna ca avea de fapt 10 si cateva zile, iar bebe 8 si cateva zile. Apar 3 doar pt. ca intr-o parte era vorba de saptamani in curs (neimplinite), iar dincolo de saptamani implinite.
Anca
15+
bebelu86 spune:
am inteles...
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
blue_night spune:
Ti-am trimis PM, Bebelusi...
Anca
15+
Adhnana spune:
luna si angie imi pare rau pentru ce s-a intamplat! Va pup si va doresc sa va intoarceti cat mai curand la odisee
fluturas felicitari pentru sarcina! Si eu sunt tot cu FIV si tot cu gemeni. Cu cine ai facut FIV-ul?
Maine merg la eco morfofetala sa vedem ce se ascunde in burtoi. Sunt tare curioasa si emotionata
Va pup si revin cu vesti
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
12+
bebelu86 spune:
Adhnana bafta multa la eco
te asteptam cu vesti bune si cu carucioarele colorate 
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
15+
858 SMS PT COPII
LunaNoua spune:
Gata, am terminat de citit.
In primul rand va multumesc din suflet pentru gandurile bune. Va rog frumos sa nu va speriati. Asa ceva nu se intampla mereu. Am citit pe net o explicatie foarte frumoasa, care zicea cam asa:
La conceptie, ADN-ul mamei cu ADN-ul tatalui se unesc, formand un lant unic, nou de ADN, cel al fatului. Cateodata, prin pur ghinion ... in acel moment se pierde o parte din informatii. Sarcina incepe sa se dezvolte, celulele sa se formeze, etc ... totul pana in momentul in care pentru dezvoltarea ulterioara este nevoie de acel set de informatii care s-au pierdut. Din acel moment, sarcina nu mai evolueaza, si nu este nimic de facut ...
O poveste asemanatoare mi-a povestit si mie doctorul azi, cand am fost la control. Mi-a mai precizat ca, avand in vedere ca sunt sanatoasa, ca pe analize nu vede nimic in neregula, ca am deja un copilas sanatos, aceasta situatie care s-a intamplat este singulara, si mi-a garantat ca nu se va repeta pe viitor.
Eu sambata si duminica ma asteptam sa sangerez abundent, si eram ingrozita de ceea ce se va intampla. Am primit mesaje de incurajare de la multe mamici cu suflet mare, si le multumesc din inima
.
Un pic ma linistisem, si ... ca sa nu stau acasa sa astept inevitabilul, am plecat pe la munte, pe la cai (fetita mea de 4 ani este topita dupa animale, si in special dupa cai). Am facut orice sa nu imi mai stea mintea la tragedie ... si m-am gandit numai la frumusetea mea de fetita. Daria ne-a impartit servetele la amandoi, si ne spunea mereu sa nu mai fim tristi, si sa ne schimbam gura (adica sa zambim
Ea este cea care ne-a scos pe amandoi din depresie, si ne-a ajutat sa trecem peste durere.
Am sangerat foarte usor si maroniu si sambata si duminica, si azi am fost la medicul meu (dr. Ionel). I-am povestit ce mi-a zis doctorita de sambata (deja stia de caz) a incercat sa ma linisteasca cu povestea pe care v-am spus-o, apoi m-a asezat la eco. La eco s-a vazut de data aceasta si embrionul, dar nu a putut fi detectata activitatea cardiaca. Sacul embrionar masurat arata cat de 6 saptamani, si ar fi trebuit sa fie de 9 plus. Medicul mi-a dat sa fac analiza BHCG, pentru siguranta si linistea mea si a lui. Chiar daca s-a vazut de data aceasta embrion, oricum el este mult ramas in urma, deci sunt foarte mari sanse ca diagnosticul de sarcina oprita in evolutie sa fie corect. Maine voi avea si analizele si se va vedea cu siguranta cum sta situatia.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov