Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
gabivalceanu spune:
A, si MONIKA, in legatura cu lumea rea... Asta simt si eu des, des. La inceput sufeream, ca eu sunt politicoasa si draguta cu toti si nu intelegeam de ce sa merit asa tratament... apoi am inteles ca problema e la ei, nu la mine. Asa ca trage o linie: pina la un punct, ii ignori. Peste, vorbeste cu ei, limiteaza-i, apoi spune-le sefilor.
PUPI.
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor cred ca nu mai mergem la mare anul asta ca nu ne permitem, dar vreo 4 zile la munte tot vreau sa mergem. Nu am rabdare sa caut pe net pensiuni, aveti sa ne recomandati ceva?As vrea sa fie pensiune sau cabana, sa fie munte, sa fie peisaj FRUMOS si aer super curat. Poate din perindarile voastre imi puteti recomanda ceva. Parca mi-ar placea ceva cu mancare traditionala, cu obiceiuri de ce nu....Astept sa ma salvati cu sugestii PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Rasnov, sunt niste pesiuni la intrarea in oras f frumoase si poti sa mergi ziua in orice statiune vrei (v.Poiana Brasov)
Moieciu, sunt multe pensiuni, mancare traditionala, f rustic...
Aveam si niste carti de vizita daca dau de ele... cu draga inima
Daca imi mai vin in cap locuri o sa iti mai spun
alinushali spune:
| citat din mesajul lui mamutz As vrea sa o rog pe alinushali sa stearga de la semnatura momente de viata, pentru ca degeaba ne mai chinuim cu parola pt picasa daca oricum poate sa vada toata lumea pozele pe toate forumurile pe care intra. Si asta e un motiv pentru care nu am pus poza decat cu iepuritele mele. Presupun ca mai sunt persoane care nu vor sa circule peste tot pozele personale. |
Nu e foarte frumos sa ceri cuiva sa stearga semnatura, puteai sa-mi spui ca am o problema cu ea ,dar nu sa o sterg.Motivul pentru care ai intrat pe contul comun a fost ca erai logata pe contul comun, deci nu poate vedea cineva care nu e logat. Trecand peste am modificat url-ul, daca mai sunt probleme te rog sa ma anunti.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
8+ 
bb
momente din viataMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
vas spune:
Monika, eu pana sa o am pe Eliza eram tare "cuminte", nu raspundeam nimanui, nu ziceam Nu niciodata.
Sa ma vezi acum ce infipta sunt....nu ma mai las calcata in picioare de absolut nimeni si am invat sa fiu mult mai directa. Imediat le tai craca. Nu stau prea mult la discutii in contradictoriu....oamenii sunt rai in general si nu prea sa bucura nici macar de ceva atat de frumos cum ar fi venirea pe lume a unui bebelus.
Cumnata mea parca v-am mai spus, nici macar nu m-a intrebat cand nasc, ce sa ma astept sa ma intrebe cum ma simt, sau altele. Si eu cand ea era insarcinata nu stiam cum sa o invat, cum sa-i explic cat mai multe,i-am dat hainele mele de gravidutza, hainute pentru puiul ei....si ea nici macar FELICITARI . Primul si ultimul cuvant cand i-am spus ca o sa mai am un bebe a fost "CHIAR?????" .
Asa ca nu te mai obosi ca nu are rost.
UAUUU gemeni!!!!!!! Ce frumos......sincer nu stiu de ce imi tot trece prin minte ca as putea avea gemeni
(sotul meu are frate geaman). AStept sa ma duc si eu saptamana viitoare cel tarziu la un control, sa pot pleca linistita in concediu si atunci voi vedea bebelicul meu ce face.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
bebelu86 spune:
neata si de la cea mai somnoroasa de pe aici ![]()
abia la ora 3 am reusit sa adorm.
la 9 era in picioarek nu mai avea al meu somn si s-a foit pe langa mine. si dupa ce a plecat, am adormit pana acu ![]()
Fluturas bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen.
ce frumos sa ai gemenasi 
scrie repede 10 meaje scurte sa scapi de moderare si sa te vdm in timp real 
Eu stiu k prog de 6 ore se poate baga oricand. nu dela 6 luni.
Aditza nu are 6 luni si are deja prog redus .
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
LunaNoua spune:
| citat din mesajul lui mamutz Pentru Luna: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2104 Poate ar trebui sa te feresti de acum inainte sa folosesti uleiuri esentiale in timpul sarcinii. |
Mamutz, tu crezi ca eu nu am studiat lista cu uleiurile permise sau nu in sarcina ? Uleiurile pe care le-am folosit sunt permise de utilizat in sarcina. Cauzele pentru care sarcina se opreste in evolutie la o varsta asa mica sunt puse pe seama anomaliilor cromozoniale, doctorul mi-a confirmat acest lucru, si mi-a confirmat ca eu nu am nici o contributie la tragedia care s-a intamplat :(
In plus, eu am folosit ulei esential abia acum o saptamana, iar sarcina mea este oprita din evolutie de acum 4 saptamani, deci este evident ca nu are nici o legatura una cu alta... dar... deh ... trebuie sa fie cineva vinovat si pus la colt, nu ?
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
blue_night spune:
Buna, fetele!
Bine ai venit, Fluturash, ne bucuram sa avem printre noi o a doua mamica cu gemenasi! Sa fie cuminti, sanatosi si sa stea cat mai mult in burtica!
Fetele, Angie, Luna, sunt cu gandul alaturi de voi si imi pare tare rau ca asa a fost sa fie...
Legat de semnatura Lunei, eu cred ca insemna ca ea incheiase 10 saptamani si intrase intr-a 11-a, ceea ce insemna ca bebelusul implinise 8 saptamani - stiti ca in numaratoarea saptamanilor de sarcina noi includem si cele aprox. 2 saptamani de dinaintea conceptiei propriu-zise, de fapt varsta lui bebe e cam cu doua saptamani mai mica.
Bebelusi, iti dau PM cu pensiunile si cabanele pe la care am nimerit in ultimii ani si mi-au placut mult...
Bebelu, nu stiu daac te-ai lamurit intre timp sau nu cu dublu testul, ideea e ca valorile alea singure nu prea spun nimic, trebuie corelate cu masuratorile de la eco ca sa capete semnificatie - o sa iti explice doctorul.
Va pup pe toate si sa avem numai vesti bune de aici incolo!
Anca
14+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Lorich spune:
Luna
[pup
bebelu eu am zis
| poti de la un moment dat (luna 6?! nu stiu) sa lucrezi doar 6 ore/zi |
Alinus cu ocazia asta te-am avzut si eu fata frumoasa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

blue_night spune:
Luna, ce faci, cum te simti? Ai fost la doctor deja, inteleg?

Anca
14+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bebelu86 spune:
Anca nu am inteles nimic
acu s-a dus al meu sa le ia de la clinica sa vada ce si cum
va tin la curent cu ce a iesit.
dc inteleg ceva.
Luna nu cred k a dat nimeni vina pe tine. Mamutz doar ti-a dat un articol sa-l citesti in cazu in care nu ai apucat. si s-a gandit k poate a afectat un pic si asta. dar nu k ai facut-o intenrionat.
imi pare rau k nu s-a mai putut face nimic.
dar mergi inainte si nu te lasa. bb va veni si totu va fi bine
Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII