Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

neata vas..

asa e si fata mea..ma omoara cu apa si cu marea
in fiecare an am fost numai pt ea la mare, ca noua nu ne place
desi am zis ca anul asta vom merge doar la munte 2 sapt..parca vad ca facem un tur de mare macar 3 zile..sa isi faca damblaua..imi e mila de ea ca vad ca tanjeste cand vede la tv

si eu mai am pana pe 29..si gataaaa cu serv..ma mai intorc pe 1 sept
ce misto e cu firma de italieni..ei functioneza pe sistemul de acolo..in aug se inchide firma si toata lumea pleaca..si la sotu meu e la fel ..numa ca ei sunt americani
da e super ca ne potrivim cu concediul

Simo 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

mi-a schimbat semnatura.....sunt in saptamana 8.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

bv sarcina frumoasa in continuare..eu vineri intru in 16 sapt

Simo 15+

Mergi la inceput

adica nu..acu am 15 sapt si 3 zile
deci fac 16 sapt..si intru in 17 ..nu ?? iar is ametita

Simo 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata!!!! Intru si eu mai rarut ca nu prea am timp, iar acasa ma bat cu sotul pe net! Acum am reusit sa citesc din urma si am ramas socata de vestile rele!
Angie si Luna sa fiti tari ca DD are grija de noi, si data viitoare sigur va fi cu noroc!!
Eu miercuri merg la eco de trim I si o sa fac si bitestul, sper ca totul sa fie ok si sa nu mai am hematom, ca sa scap de utrogestan.( I-au 4 pe zi si mai mult oral, fiind la serv , asa ca sunt mai mereu ametita). Cineva zicea ca ia 3 odata, e posibil?? Pe prospect scrie sa nu se depaseasca doza de 200 mg la o administrare!!!!
In rest ma lupt cu greturile de seara, cu nodurile in gat, dar rezist eroic.Am inceput sa am si dureri de spate, dar am obs doar daca stau mult in picioare.
Va pe toate si astept vesti bune de la fiecare!!!!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

neata, fetele...eu sunt deja la servici de o ora...Am citit din urma si m-am pus la curent cu toate...
gabi, stai linistita ca nu cred sa fie de rau si ai dreptate cu constiinta=drama...ma crucesc uneori de ce nu am voie sa fac in timpul sarcinii...Am o cunostinta la tara, necajita rau, fara net, toata ziua la camp si a nascut 4 fete fara nici o problema...Asa ca, daca Dumnezeu vrea sa fie bb, o sa fie!

Stiti ce voiam sa va intreb? La mine la servici e o atmosfera foarte stresanta in sensul ca am cativa colegi/colege cu niste caractere infecte, lacome de putere, care imi fac viata amara.Mai ales de cand au aflat ca sunt gravi, au intetit atacurile. Se poate face ceva in sensul asta? adica vreo plangere undeva, la ITM sau la CJ....Vi s-a intamplat sau lumea e f rea numai la mine?

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

ma mai ce vorbarete ati mai fost aseara ..si acum faceti nani nu ?? trezirea ...

dangabriela eu iau doza de 3 vaginal odata ( 6 pe zi ) dr meu asa mi-a recomandat eu cred ca stie el ce spune

monika imi pare f rau ca ai tai colegi sunt rai , sa le fie rusine ! in primul rand iti poti reduce pr la 6 ore pe zi fara sa ti se scada din salariu ....si cred ca in felul asta i-ai suporta mai putin timp ...in al doile rand poti face plangere si la ITM , dar nu stiu cat este de relevanta in cazul colegilor , ei vor venii in inspectie si daca nimeni nu va indrazni sa spuna ca se poarta urat cu tine anumiti colegi , nu ai cum sa demonstrezi . Eu zic sa iti reduci prg la 6 ore , in rest lasa-i incolo de nesimtit si incearca sa nu te mai stresezi stiu ca este f greu , cu ce te ocupi daca nu sunt indiscreta ??

app de contracti..shubu. din ce imi amintesc nu mi-a intarit burtica sa simt contractiile , eu am burtica mai tare , nu este moale , in fine ....m-a cam durut spatele , ma doare si acum putin dim am luat iar nospa si vad ca trece , sper sa fie totul ok
Am avut un vis asa tampit aseara ....am ramas cu gandul la ce au patit fetele , si m-am suparat ....gandindu-ma ca viata asta e asa de dura ...si am visat ca nascusem , facusem cezariana si langa mine era mama si matusimea . IMi curgea sange din nas ...destul de mult , maicamea s-a speriat f tare si ma agitase si pe mine , iar matusimea ii zicea lui mama intr-una : taci din gura ca sperii fata !! si aveau amandoua niste fete speriate ..m-am trezit pe la 02-30 .. buimaca si am fugit la baie cu ochii direct in chotei ....ma speriasem destul de tare ..ce vis tampit !!

va pupik pe toate .....

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare
sunt noua pe forum si ma alatur voua pentru o experienta comuna, am 10 saptamani cu gemenasi, UM a fost pe 1 mai si este o sarcina obtinuta prin FIV, dupa inca 2 nereusite si o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani anul trecut...sa speram ca de acum vom putea vorbi de bine...
momentan inca ma simt obosita si casc cam toata ziulica, nu am vomat deloc..dar am avut ce e drept greata cam permanent, iar senzatia de foame o potolesc cu fructe sau chestii reci cu putine calorii ca sa nu lom inca in greutate noi 3...dar de balonare parca nu mai scap...ma simt grea si umflata pana sus, parca am un dop pe esofag..nu pot nici sa ma aplec de gaze..care culmea stau acolo..nu ies pe nicaieri...si nici nu stiu daca pot sa iau ceva...pastile sau ceai...
va urmaresc in continuare si...
astept sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Gabi cu tine vreau sa incep, sa stai cumintica in pat da? Foarte bine ca ai sunat dr., nu conteaza ce zi si ora e. Si mie tot asta mi-a dat :utrogestan de 100 +no-spa 2 dimi, 2 pranz 2 seara) Nu-ti zic ce reactii sec am avut, dar placenta si-a revenit. Mie dr. mi-a zis ca daca e un pic maronie pata insemna o urma de sange, dar e ok cat timp nu sut rosii -rosii si abundente.

bebelushi eu as o mare pofta (deh, pofte ciudate) de mers un we la munte; am rascolit netul, am fost acolo.ro-ul si ce mai e sia vand in vedere ca eu am deja un iedutz am gasit ceva ieftinut (fata de retul) cu curte si loc de zburdat ied. Acuma ..sa vedem cand se apropo excursia asta. Uite www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/casa_florox/poze-casa_florox-c48966.html" target="_blank">aici viluta. Mai sunt multe super faine, acuma depinde ce buget ai.

vasilasanita incearca (pt constip) lapte/iaurt +ovaz si miere; fructe la greu. Cu capul, nu stiu ca si eu am, dar le indur, ca in primul trim. nu aveam voie mai nimic.

Shines deja arsuri!?? Le-ar urat toata sarcina mea cu Robert . ca tot se vorbea de babisme , imi zicea lume aca ii creste parul si ma asteptam la un peltos..cand colo cheliutza-cheliutza.

dangabriela asa stiu si eu ca max 2/priza, dar dr. poate hotari altfel, daca e cazul. Mie mi-a zis sa le pun pe cele de seara in vagin, dar ori de la ele, ori de la stresul cu petele am facut o mama de candida urata si mancaciosa...asa ca am renuntat. Si... stiu ce simti cu ametelile si somnolenta.

monika nu stiu sa-ti raspund f exact, dar stiu asa: sa faci bine sa instiintezi conducere,, astfel incat sa nu ai surprize cu dat afara &co. Si daca nu sti functionar public (ca mine), poti de la un moment dat (luna 6?! nu stiu) sa lucrezi doar 6 ore/zi si am auzit ca super, ca zboara imediat ziua. Bafta si ignora la greu rautatea si nesimtirea, sunt egoisti si invidiosi!

Nu in ultimul rand, Angie imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, iti doresc putere multa, si sper sa incercati cat mai repede, din nou. La mine asta a functionat, ca sa-mi indeparteze durerea, conceperea unui bebe imediat. Si chiar functioneaza, chiar adca initial te gandesti ca poti trece din nou prin asa necaz.

Eu am fost la control cu analizele, am scapat -pe moment- de gretosenia de utrogestan, no-sp doar la nevoie, am ramas pe acid folic. Doamne ajuta!Placenta e cam jos inserata, dr. spera sa se mai iduce, ca altfel as putea avea din nou sangerari... si de asta zic... revenirea l a gretosenia de utrogestan.

Va pup, o saptaman cu sanatate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fluturasule, bine ai venit la Buburuze! Sa fie intr-un ceas bun, cu sanatate, la termen, cu bebelusi sanatosi si frumosi!
Doamne, gemenei...minunat, mai ales dupa atata chin, incercari si sperante. Oboseala am si eu tot timpul, n-am inceput inca sa iau vitamine prenatale, mi s-a spus ca ar ajuta contra oboselii. Cu balonarea nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar daca e ff rau suna si intreaba dr. ca sa stii sigur ca iei ce trebuie!

Inca o data bine ai venit si sarcina usoara!

PS Esti moderata, vad, ai 2 mesaje, scrie repede inca vreo 8, pot fi doar propozitii scurte, doar sa fie ca sa te vedem scriind in timp real.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, LORICH si restul fetelor, multam mult. Dupa-amiaza ma duc la doctor, pina ma intorc de la Bucuresti, pe seara intru sa va povestesc (daca n-oi fi prea darimata, ca deja ma doare capul...). Eu cred ca de la atita vomitat mi se trage, ca mi se stringe si zbate burta ca naibii cind vomit. Acu`, ca mi-am bagar in cap, e crunt cind vomit, ca mi se pare, deh!

Felicitari noii mamici de gemeni!

Luna, tu ce zici?

Va pup,
Gabi, Ioana si bebelini de 11.

Mergi la inceput