Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Raluca ... As vrea sa pot crede si eu asta, dar ... nu pot sa imi pun prea mari sperante Ma rog la Dumnezeu sa ne aiba in paza ... si sa se faca numai Voia Lui

Ma bucur ca dr. Ionel nu se hazardeaza in afirmatii pripite, si ca e un om cu credinta in Dumnezeu ... si ... asteptam pana maine ... analiza BHCG.

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Mamutz stai linistita k nu superi pe nimeni
sa nu te prind k te superi si nu mai vi pe aici k te caut si te aduc pe sus

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

esti o draguta
eu am vrut doar sa fiu de ajutor
dar cum sunt oricum f deprimata se pare ca ma afecteaza orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Luna maine vezi ce si cum
sa speram k va fi bine
ma bucur k nu e genu de medic care gata sa puna diag. fara sa mai astepte sa vada ce si cum
asa e si al meu. te asteptam maine cu vesti bune speram.

Mamutz
aaa am vazut k ai pus o poza pe picasa cu iepurasii tai. si am mai vazut k ai pus sa nu fie public.
deci cineva care intra de pe alt cont nu il vede, decat dc intra direct pe contu nostru. altfel nu are cum sa-ti vada pozele. asa k poti sa pui linistita pozele.
sper k ai inteles ce am vrut sa zic.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Luna,te rog din suflet sa nu te gandesti nici o secunda ca ai avea tu vreo vina.Exact asa mi-a explicat si mie doctorul meu ca se intampla la sarcinile oprite.
Mamutz,fara suparare,ai formulat un pic gresit afirmatia,a sunat mai mult aacuzatie.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Luna,te rog din suflet sa nu te gandesti nici o secunda ca ai avea tu vreo vina.Exact asa mi-a explicat si mie doctorul meu ca se intampla la sarcinile oprite.
Mamutz,fara suparare,ai formulat un pic gresit afirmatia,a sunat mai mult aacuzatie.

11+

Ana

Departe de mine asemenea intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

FETELOR, motivul pentru care suntem aici este PUR constructiv. Nu va mai suparati. Niciodata in scris nu ne vom putea exprima foarte clar....eu una nu as fi in stare sa scriu o poveste de 2 pagini coerenta.
mamutz,pozele sunt alegerea fiecaruia. La cealalta odisee aveam o mamica ELteka care niciodata nu ne-a arata poze cu ea...in schimb pe copil il vedeam tot timpul. Fiecare cu intimitatea lui.
pupici!Nu fi suparata!!!! Nu cred ca alinush s-a suparat.

Eu de azi am inceput sa vomit.....deci am intrat in saptamana 8 trebuia sa stiu ca asa va fi din experienta trecuta....dar am mizat pe spusele lui bebelu ca nu a vizitat baia si am sperat sa spun si eu acelasi lucru....dar nu. Si ma doare capul.......mi-am facut un capucino dulce , poate imi revin putin.

deci asa se zice mai nou FIFI????????

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Vas imi pare rau k ai inceput sa te imprietenesti cu wc-ul.
la mine a fost doar senzatia. dar pana acu nu am vizitat nicidata.

intr-adevar..in scris nu ne putem exprima asa cum ne-am dori si uneori se intelege gresit.
sper k s-a inteles k nimeni nu a avut nimic cu nimeni. si sa trecem mai departe...k nu are rost sa stam suparate.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Ralu,nu cred ca e nimeni suparat.Tocmai pentru ca nu ne putem exorima cum trebuie in scris unele lucruri trebuiesc clarificate
In alta ordine de idei,pentru a mai detensiona un pic atmosfer,eu tot nu stiu cand pleaca astia inapoi si asa m-a deprimat venirea asta a lor...ieri eram super vesela ca suntem singuri,ce veselie daca m-am si bagat la ceva.Numa fetele care stau cu socrii ma pot intelege
Asa ca am hotarat sa lenevesc in pat,am zis ca nu ma simt bine.Obseia soacrei mele este spalatul,ar baga masina aia non-stop.Numa ca masina este in fata usii mele.Si azi m-am trezit pe la 10.30,era plina de spume cred ca n-a putut baga masina la 7 dimineata.Da,asa o baga de obicei

11+

Ana

Mergi la inceput

mama Ana...dar ce are cu saraca masina?
nu puteti sa o mutati de acolo??
si eu stau cu socrela si cumnata..asak stiu ce inseamna sa nu fi singura cu sotu si sa faci ce si cand vrea muschiu tau
asta e...

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Pai n-am unde s-o mut Ralu.E maniaca,a iesit la pensie si n-are ce face,e obisnuita sa se trezeasca la 5.Acu la 6
Bine,ca ar putea sa se duca prin piata pana la urma,da de ex azi chiar n-am chef sa ma duc,chiar ma doare un pic burtica.Da puii mei,nu cred ca-i pasa prea mult ca e frigideru gol aproape.

11+

Ana

Mergi la inceput