Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
vas spune:
Shubu, te inteleg. la mine vin socri de sarbatori si stau cam o luna. Nu ma deranjeaza, chiar ma inteleg cu ei foarte bine....din oaia neagra de acum 10 ani am devenit cea mai tare nora din lume.
Asta inseama ca a avut rabdarea sa ma cunoasca asa cum trebuie.
Dar sa revin....pentru mine e totusi greu sa mai locuiesc cu cineva , mai ales in 2 camere. Simteam ca nu pot face nici macar curatenie asa cum vreau eu.
DAr e si foarte greu in ziele noastre sa ai casa ta.
EU ma gandesc daca fac un baietel cum ii voi culca pe copii cand vor fi mari???? Bani sa-mi iau un apartament cu trei camere as avea dar sa-l aranjez NEVER.
Asa ca ma linistesc ca au crescut altii intr-o garsoniera si nu au patit nimic....![]()
ACHE, si pe mine ma apuca plansul.....ieri am fost la strand si al meu sot a jucat cu baietii volei....atat mi-a trebuit. Saracu nu intelegea nici cum cu ce a gresit dar nici eu nu puteam sa-i explic ca-mi dadeau lacrimile.
Primul gand era la mine ca nu pot inota..(mi se parea rece apa...NU ERA....decat in capul meu), apoi Eliza nu vroia in apa (ea de fapt vroia dar daca nu intram eu cu ea......nu.) DAca m-ar fi lasat cineva sa plang macar 1 minut m-as fi calmat.....asa m-am calmat mai tarziu dar a fost bine, am si inotat, a intrat si ELiza in apa........a fost frumos.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
angieangie spune:
buna burtici

abia acum mi-am revenit dupa nunta...
am stat pana la 5 dimineata..am dansat putin..asa cu masura..am fost si ieri la gratar la soacra mica..care e si soacra mea
si..am pus si doua poze de la nunta..si una cu burta![]()
pup si..mi-a fost dor de voi

Angie
+11
shubulina spune:
Pai Vas,pt o luna te vaiti tu?
Glumesc,stiu ca poate fi extrem de stresant.Eu ma consolez cu gandu ca peste vreun an-doi o sa se mte definitiv la curte.
Si eu ma inteleg bine,nu ne-am certat niciodata,dar dupa un timp sunt anumite tensiuni cateodata.Noi stam in 3 cam,dar suntem mai multi,deci tot aia e.![]()
Angie,da ti-ai facut de cap,nu gluma!
11+
Ana
bebelu86 spune:
am luat acu si DT si totu e ok..la risc de varsta 1:1415
trisomie 21 1:3031
trismoia 18 1: 10.000
Angi ce burtica ai 

superrr 

Raluca si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
15+
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Angie,ce burtica frumoasa!
Da eu am ramas in urma,pana acu ma vaitam ca-i prea mare,acu,a comparativ cu a ta e micuta.
11+
Ana
vas spune:
Nu ma vait.....incerc sa va inteleg
, si sa va consolez.
Si burtica mea uneori se vede clar, dar imbracata cu haine normale nu e sesizabil.
Ma speriasem si eu la un moment dat ca se vede prea repede dar vad ca a stagnat, isi face loc bebelicu....
Ieri aveam pe masa o sticla cu tuica si il intreb pe sot " ce-i in ea " si gust.....dar Eliza mea : mami la bebe nu cled ca-i pace tzuchei".
. Nu stiu de unde i-a venit dar tot ce mananc ma intreaba daca ii place la bebe.
Abramburika,....mai mai ce printesa frumoasa!!!!!!!!!!!
Angie, gata burtica e la vedere.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu