Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

NIkole, hy (daca tot ne-am nimerit pe aici intr-o zi de weekend cand ne strigam una pe alta fara prea mari sanse sa ne intalnim).

Dulcineea, ati facut analize? ce-a fost pana la urma, ati rezolvat?

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ruxita , sa-ti fie de bine tunsoarea! Sper sa apuc cat de curand sa ma pun la curent si cu pozele.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Fetele care ati luat de la DM canute,cum arata ? eu am luat o sticluta de plastic cu tortite si are o tetina din cauciuc Numai asta aveau

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

intra la pozele mele, in album bulgaria si in ultima poza e ema cu cana in mana. te loghezi cu id-ul comun.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

NIKOLE, EVYME bine ati revenit. Ce face Irinuca? Sebi, am vazut/citit.

XELA, Catalutza e in concediu

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ruxita , sa-ti fie de bine tunsoarea! Sper sa apuc cat de curand sa ma pun la curent si cu pozele.

nu ne zici nimic de tine? eu am ramas cu impresia ca trebuie sa fii o persoana publica (celebrity) la felul in care iti protejau identitatea fetele care te-au cunoscut live.

_

Mergi la inceput

RUXITA.
NOI de cateva zile mancam sos pesto cu..orice. a cumparat tati un buketzoi de busuioc d l metrou si aveam ulei masline xtra virginos, de creta, parmezan...si usturoi. fara alune/nuci.le-am blenduit bine si voila pesto. l-am pus in roshii cubuletze si papat dimi pe paine prajita, pe peshte la cuptor (macrou, somon, scrumbie...a fost o saptamana cu peshte), pe conopida la abur,dovlecei/vinete la cuptor, cu spaghete integrale. cam asta a fost meniul de 3 zile'n'coa.
interesant ca busuiocul atenueazaefectele de miros si balonare ale usturoiului. aroma si gustul se simt, dar nu pica greu.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

NIKOLE, EVYME bine ati revenit. Ce face Irinuca? Sebi, am vazut/citit.

poze

povestea noastra

cris.d Irinuca e bine, abia astept s-o cantaresc maine sa vad cum mai sta cu greutatea, am facut si programarea la Stanciu, mergem marti. Doarme noaptea de rupe, si-a pastrat bunul obicei de a adormi singura si se trezeste doar o singura data pt tzitzi. O alaptez exclusiv in continuare, dar m-am echipat cu castronele de la Ikea si lingurite de la DM, urmeaza sa cumpar LP si cereale. Nu ma grabesc, cred ca incep diversificarea undeva spre 6 luni, sa vedem si ce-o zice dr. S.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

nu ne zici nimic de tine? eu am ramas cu impresia ca trebuie sa fii o persoana publica (celebrity) la felul in care iti protejau identitatea fetele care te-au cunoscut live.

_

Persoana publica? Nici pe departe. Cred ca sunt opusul persoanei publice, sa ma vezi cum ma feresc pe strada cand scoate cineva camera sau aparatul foto. Pur si simplu tin la intimitatea mea si a familiei mele, iar internetul in general si forumul asta in mod special nu prea-ti ofera asta. Asa ca ma protejez si eu cum pot. Iar fetele sunt niste dragute si au inteles perfect ce-mi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello si la capitolul 100 !

Sa ne fie de bine primele 100, sa continuam tot in ritmul asta!

Asa... Bea, cerealele nr. 2 erau cu morcov si mar, tot de la milupa dar fara lapte... Ma bucur ca e bine Ivan!

Elefantica, wb! Daca ai nevoie de ajutor (la ce ai de facut) poate putem sa te ajutam si noi. Pupi la printesa.

Evyme, sa-ti traiasca rapidistu si sa va bucurati de el. Creste si iar creste...

Nik0le, wb! Tu cum esti? Irinuca?

Mamidepuiuti admirat bebelusul rasfatat . Ce diferenta mare de lungime e intre ei...

Simplicity sa va fie de bine inceperea diversificarii! Foarte tari dovezile!

Miremia, sa aveti drum bun si soare din belsug!(Imi place ca va mobilizati exemplar cu plecarea in doi timpi si trei miscari .

Onitza, la naiba cu ea de ciuperca sau ce o fi... Pupam puiul sa-i treaca uscaciunea buzei.
Ti-a raspuns foarte bine Mamidepuiuti, Catalutza si eu cred ca a zis ca sta 7 zile in concediu.

Ruxita foarte bine iti sta noua freza! Si pustiul dj...

Xela si Decenuela, procedeul prin care lactatele (si berea) stau bine merci mult timp si apoi isi pierd caracteristicile foarte rapid este pasteurizarea.
Cat despre pietele volante ( pentru intentie Lorex) eu am fost si sunt foarte dezamagita. Pozele alea din articol ilustreaza perfect atmosfera: banane si portocale la un loc cu merele (cica bio)... sa fim seriosi...
Cat despre Ana_g si Alexutzzza care isi fac procese de constiinta ca nu dau bio la pui... eu cred ca ar trebui sa ne facem procese daca am avea livada la dispozitie si noi am cumpara din "market", dar in conditiile de pe aici... asta este. Eu una fac tot posibilul sa ajung sa-i iau ce e mai "bio" dar nu primesc niciun certificat... doar un domn cu accent imi vinde ceva... zice ca de la el din beci... ca parca eu am fost si stiu.

Ce sa va mai spun... am reusit de-am adus casa cat de cat... dupa ce am spalat geamurile astept sa inceapa ploaia , fi-miu a mancat dimineata branza cu piersica si a dat inapoi toate cele trei lingurite inghitite cu niste strambaturi... Dupa-amiaza am adaugat si cereale si am transformat intr-un fel de mortar... a mancat mult mai mult, cu vadita placere (si prin hainele lui mai punea, dar una peste alta... a fost bine).

Ma duc sa-l bag la baita. Azi am pacatuit (fata de Monti) - am mancat mancare chinezeasca (am ales-o fara morcovi, dar surpriza... avea amidon cat cuprinde)... naspa, ce sa zic... dar macar a fost buna .

Pupici.

Mergi la inceput

lorex, din motivele expuse mai sus nu-ti pot spune de unde vine nickul meu. Daca vrei, iti dau PM.

Mergi la inceput