Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100
Raspunsuri - Pagina 10
miremia spune:
Hello de la mare!
Aici este relativ ok vremea, sper sa fie macar 1 zi cu soare cat stau aici.
Cristieseu in general ma misc repede dar.....azi mi-a fost intarziata plecare cu 2 ore din cauza unor persoane pt care nu prea conteaza timpul altora. Bine macar ca am ajuns ok, il asteptam si pe tati (vine maine cu motorul) sa pescuim guvizi.
Multumesc fetelor de urari.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
Nik0le spune:
cristies ma bucur ca i-a placut gargaritzului "mortarul". Vezi, incet, incet, se da el pe brazda! Despre mine nu-s multe de spus, nimic nou, ma bucur de cresterea fetelor si de felul in care au inceput sa interactioneze (s-o vezi pe Irina cum se lumineaza la fata si tranteste un zambet ultra larg cand o vede pe sor-sa, care sor-sa face ca toate alea doar doar ii mai zambeste nitel asta mica. Intrebasei printr-un capitol mai vechi de avocado, io am fost in stare sa-l mananc tare si verde in salata de vinete, ca n-am stiut care-i treaba (si nu mi-a displacut...). Acum m-am luminat si intentionez sa-mi cumpar iar, dar nu prea am retinut combinatiile... Incropesc io ceva. Multumesc pt intrebare si mamica harnicuta, care are multa vointa sa tina cura de slabire!
miremia, ma bucur ca ati ajuns cu bine!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel NOI de cateva zile mancam sos pesto cu..orice. a cumparat tati un buketzoi de busuioc d l metrou si aveam ulei masline xtra virginos, de creta, parmezan...si usturoi. fara alune/nuci.le-am blenduit bine si voila pesto. l-am pus in roshii cubuletze si papat dimi pe paine prajita, pe peshte la cuptor (macrou, somon, scrumbie...a fost o saptamana cu peshte), pe conopida la abur,dovlecei/vinete la cuptor, cu spaghete integrale. cam asta a fost meniul de 3 zile'n'coa. interesant ca busuiocul atenueazaefectele de miros si balonare ale usturoiului. aroma si gustul se simt, dar nu pica greu. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
il intreb pe sot ce-i ala pesto si spre uimirea mea imi si da un raspuns calificat, varietati de pesto cu sau fara rosii... maine il pun sa-mi faca pesto! ca mi-ai facut pofta! (somon fume )
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le cristies ma bucur ca i-a placut gargaritzului "mortarul". Vezi, incet, incet, se da el pe brazda! Despre mine nu-s multe de spus, nimic nou, ma bucur de cresterea fetelor si de felul in care au inceput sa interactioneze (s-o vezi pe Irina cum se lumineaza la fata si tranteste un zambet ultra larg cand o vede pe sor-sa, care sor-sa face ca toate alea doar doar ii mai zambeste nitel asta mica. Intrebasei printr-un capitol mai vechi de avocado, io am fost in stare sa-l mananc tare si verde in salata de vinete, ca n-am stiut care-i treaba (si nu mi-a displacut...). Acum m-am luminat si intentionez sa-mi cumpar iar, dar nu prea am retinut combinatiile... Incropesc io ceva. Multumesc pt intrebare si mamica harnicuta, care are multa vointa sa tina cura de slabire! miremia, ma bucur ca ati ajuns cu bine! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
nikole ,welcome
cred ca te topesti cand vezi fetele,eu una sunt moarta cand ii vad pe baieti cum se uita unul la altul
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
cristies, sa-i fie de bine gargaritzului mortarul!
ruxita super iti sta cu noua freza
caius este "frumoasa"
cris d. suna tare imbietor ce spui tu,dar eu nu pot inghiti busuiocul
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui Nik0le cristies ma bucur ca i-a placut gargaritzului "mortarul". Vezi, incet, incet, se da el pe brazda! Despre mine nu-s multe de spus, nimic nou, ma bucur de cresterea fetelor si de felul in care au inceput sa interactioneze (s-o vezi pe Irina cum se lumineaza la fata si tranteste un zambet ultra larg cand o vede pe sor-sa, care sor-sa face ca toate alea doar doar ii mai zambeste nitel asta mica. Intrebasei printr-un capitol mai vechi de avocado, io am fost in stare sa-l mananc tare si verde in salata de vinete, ca n-am stiut care-i treaba (si nu mi-a displacut...). Acum m-am luminat si intentionez sa-mi cumpar iar, dar nu prea am retinut combinatiile... Incropesc io ceva. Multumesc pt intrebare si mamica harnicuta, care are multa vointa sa tina cura de slabire! miremia, ma bucur ca ati ajuns cu bine! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
si ale mele idem: ieri Ana a avut satisfactie maxima: tropaia, mergand la plimbare prin cartier, la un metru in fata noastra, iar ema din port-bebe, cu fata la trecatori, a inceput sa rada cu hohote. ne-am prins ca la ana si a facut iar si iar, pana nu mai puteam de ras, nici noi, nici ema. Ana abia a inteles ca nu poate face intr-una Ema asa, a tropait mult dupa, poate-poate. Insa Ema e ff atenta la tot ce misca sor'sa, e clar
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cristies, sa-i fie de bine gargaritzului mortarul! ruxita super iti sta cu noua freza caius este "frumoasa" cris d. suna tare imbietor ce spui tu,dar eu nu pot inghiti busuiocul mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
me'si
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
cris.dogarel spune:
CRISTIES, inteleg ca ai trecut gargaritzu' pe dulcegarii, momentan, aka fructe si cereale?. sa-i fie de bine.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
elefantico , wb ..succes sa rezolvi ce ai de rezolvat!
apropo de nick-uri...al meu e simplu MP
noapte buna sa avem cu totii!
asa creste Alex
onitza spune:
DULCINEEA, MAMIDEPUIUTI, multumesc frumos pentru raspuns.
Azi am sarbatorit 5 lunite cu urlete din cauza dintilor si stare de nervozitate; printre picaturi am facut o praji cu cirese si ciocolata, servim maine cu nasii ca vin sa ne impartaseasca baiatul. Noi am convenit, din fericire si din dorinta nasilor, sa ne impartaseasca pe danut o data pe luna. SUnt tare fericita si le sunt vesnic recunoascatoare ca fac acest efort.
CU diversificarea atat am retinut si eu, ca e bine sa incep cu legumele, nu? De la paul nu mai stiu nimik, parca a trecut o vesnicie.