Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

F5 F5 F5

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Danyelana,monologhezi ?
F5 F5 F5 ,celelalte fete,unde sunteti ?

Aia am vazut si eu si m-am oprit
Cred ca fetele profita de wk-end si de vremea frumoasa.

La noi e cald si preferam sa stam in casa (tati se uita la turul Frantei si eu cu Picu si forumul ca nu am chef sa fac treaba

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Pozici noi gasiti aici.
Filmulet cu www.youtube.com/watch?v=8B_7Z65nUCU" target="_blank">Sebi razand si www.youtube.com/watch?v=m8NaP8pSIXg" target="_blank">balaceala cu colacelul

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Am vazut pozelesi filmuletzele si e un dragut si a crescut

Scuze, dar filmul cu baita nu l-as pune pe youtube ca cine stie ce nebuni intra pe acolo si cum e gol, mai stii. A zis si eu si nu te supara pe mine

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Ce liniste Se vede ca e week end
Astept sa se trezeasca nazdravanul ca sa iesim afara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Haircut - distractie placuta la nunta! Si eu ar fi trebui sa merg la o petrecere in seara asta dar am renuntat ... Era tocmai la Snagov si trebuia sa o chem si pe mama, era complicat. In plus nici nu as fi stat linistita. Ma conzolez cu gandul ca poate peste vreo juma de an o sa fie mai usor sa evadez si eu.

In legatura cu borcanasele si iaurturile cu termen mare de valabilitate. Daca nu scrie pe ele ca nu au conservant eu ii cred. Termenul mare de valabilitate este dat de igiena riguroasa cu care sunt pregatite. Intr-o fabrica de lapte, gen Danone, Tnuva e OZN din punct de vedere al igienei. De aia un iaurt facut in casa lasat in conditii libere se va strica mult mai repede decat unul ambalat. Sau e acelasi lucru cu un iaurt cumparat la care se scoate tipla si se lasa asa liber, imediat se alatereaza.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Lasa ca se fac ei mari si vom putea iesi si noi mai des la distractie

Am uitat sa-ti zic ca mail-ul a fost super

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Iar sunt singura
F5 F5 F5

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna fetele!
f5 si nimic? sambata-duminica nu suntem singurele acasa cu copii sa facem ce vrem de capul nostru (aka sa stam pe forum)...

am pus niste poze noi in album (la cererile dvs.) cu noua mea tunsoare si poze cu Caius cum si-a batut jos sora-sa de el (se distrau "amandoi" cu aparatul si sora-sa l-a facut fetita).

citit -discutat canite, apa plata care se fierbe sau nu, legume si fructe bio (am vazut si io o piata zis volanta, 2-3 tarabe, nu mai mult la Academiei, o aba cu l trista organizata de primarie... sotul imi spune ca daca vreau produse bio sa ma duc la Amzei sau piata Cojbuc... cand voi primi ceva banuti chiar o sa ma duc la Amzei (acolo este si un magazin drag sufletului meu de produse naturiste Q-life sau cam asa ceva... cu Q sau cu K am uitat, se poate cumpara de acolo diverse.

Pe prietena mea a mirat-o ieri o chestie, ca nu-i protejez urechiusele sa nu-i intre in apa, i-am zis ca uite asa cu urechile in apa i-am facut baie de la cateva zile si n-a facut otita, s-a intrebat cum e posibil asa ceva, m-am intrebat si eu si nu prea-mi explic, nu-l sterg neaparat foarte bine in urechiusa... probabil il protejeaza dopul de ceara si m-a sfatuit sa nu incerc scufundari in cada pentru ca exista riscul sa intre apa la plamani (pe asta n-o stiam, am crezut ca riscul cel mai mare e sa inghita apa si atat...) si mi-a arat 2 manevre cum sa-i scot apa din plamani, am zis ca nu-mi trebuie pentru ca n-am de gand sa mai incerc vreodata daca nu stiu de ce cred ca stiu de ce incerc de ce, de ce, de ce? ca sunt capoasa? (de dau prin gropi)...

si inca ceva - am reinvatat valoarea banului (de la pretena mea), ea e foarte economicoasa (desi are salariul meu), dar a fost acasa si maica-sa bucuroasa i-a zis ca in ziua respectiva facuse vanzare de 40 de lei si ea cu o seara in urma iesise in oras cu familia la pizza si cheltuise 100, in cateva ore in timp ce maica-sa facuse 40 stand in soare toata ziua si inca era bucuroasa de castigul ei... eu am uitat sa fac calcule din astea (marunte), daca vreau ceva pun in cos... revin cu teoria nevoilor artificiale induse de comercianti care stiu sa ne scoata banii din buzunar altadata.

revin.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am avut de rezolvat niste treburi si pe urma am alergat dupa voi o gramada, uau, capitolul 100... ce ne-om face la capitolul 1000, cand o sa avem copii mari si ne dau astia afara de aici?

xela, scuze pt intarziere LA MULTI ANI fericiti! Ma bucur ca ati petrecut frumos in concediu, v-am admirat in poze!

bubu, casa de piatra si petrecere frumoasa!

cris.d, oani, lorex, multumesc pt ca ati intrebat de mine! cris.d, v-am admirat in poze! Subscriu parerii generale ca Ema e foarte tare cu lamaia aia, cred ca ne-a plouat in gura tuturor cand am vazut-o. oani, multumim ca esti pe langa noi cu info de specialitate! Si pt link! lorex, multumim pt capitolul 100!

cristies, felicitari gargaritzului pt crestere! Am ramas cand am citit 8,7 kg! Parca mai ieri avea doar 6 kg.... Ma bucur ca a primit sotul verde de la oftalmo pt scoala de soferi! Eu zic ca gargaritzul e inca in faza de obisnuire cu gusturile, ii mai trebuie nitel timp sa inceapa sa inteleaga ca minunile alea ii tin de foame, sunt sigura ca va papa bine cu mult inainte sa-l intarci. Isa mea cred ca a fost o exceptie.

haircut, felicitari pentru plimbarile in piciorusele goale! Si pentru inceputul diversificarii! Petrecere frumoasa la nunta!

miremia, felicitari pt amr! Drum bun si sa nu fie nevoie sa va dati cu barcuta...

alexutza, ce bine papa Yannis! S-o tina tot asa! Succes cu planurile de bb2 si de ce nu, bb3!

ayanna, pupici zgubiliticei pufoase!

APA PLATA nu se fierbe! Scrie pe ea ca e microbiologic pura. Si banuiesc ca d-asta fierbem apa de la robinet, sa omoram bacteriile, nu?

blue_flower, DM e un magazin unde gasesti produse nemtesti (foarte) bune calitativ. Mie mi-a placut cam tot ce am luat de acolo (inclusiv pt bebe).

elefantica, larisel

cris_mario, imi pare rau ca s-a intarcat Alexandra... sper ca te simti mai bine cu sanii dupa a doua pastiluta.

La multe lunite pufuletilor care se serbeaza azi si celor care au mai adaugat o lunita saptamana asta!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

vazut filmuletul lui evyme, cu balaceala - se misca destul de bine, dar totusi ma intreb cand bebelusul inoata? Caius sta ca o mamaliga in apa, dar din cand in cand isi ridica funduletul de pe fundul apei si corpul ii pluteste integral la suprafata si ma gandesc ca atunci el inoata! gresesc? Sebastian sta cu funduletul pe fundul caditei si doar da din manute si picioruse, plus ca se intoarce cand pe spate, cand pe burta... o fi asta inot? aw, felicitari pentru balaceala! dar cum spunea si danyelana... posteaza mai bine filmuletul pe contul comun picasa acolo unde sa-l putem vedea doar noi.

_

Mergi la inceput

azi sotul a facut musaca cu vinete... a la ... el, i-am citit reteta si ceva nu i-a placut, combinatia dintre carne si nucsoara probabil, care spune el se pune in prajituri dulci... evident ca a re-gandit-o, asa cum procedeaza de obicei, ii si reuseste - e ca soricelul Ratatouille, poate sa inventeze si reinventeze retete in functie de anumite efecte pe care le urmareste... deci a fost doar cu vinete, si n-a pus bechamel si nici gratin ca a considerat ca nu e cazul... ma si exaspereaza la culme, de ce nu si-a cultivat talentul? (culinar adica...) daca e pasionat si e priceput si le are... putea fi un bucatar excelent! a iesit ceva bun pana la urma, dar am mancat cu farfuriile inclinate ca sa se prelinga uleiul (am scurs vinetele de ulei in prosoape de hartie de bucatarie...). Am zis ca recidivam, data viitoare si cu dovlecei.

_

Mergi la inceput