Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ma mai tineti minte ???

Am cam disparut dupa cortina si de cele mai multe ori si de pe acolo ....

Am intrat acum sa va felicit pentru capitolul 100 ...la cat mai multe ...pline de intamplari frumoase cu pufuletii nostri iubiti !!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

dar de ce ai disparut dupa cortina?

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

pai in primul rand pentru ca pupaza mea ma vrea doar pentru ea ....si apoi de cand cu diversificarea (am avut eu gura aurita) parca toata ziua fac mancare, spal mii de vase mici etc, etc ....sincer nu stiu cum reusiti voi ...dar aveti toata admiratia mea.

iar acum ...colac peste pupaza au mai intervenit si nishte probleme pe care trebuie sa le rezolv personal si nu prea stiu cum ...d-aia ma si regasesc acum in fata calc ...cautand solutii si tragand cu ochiul pe la voi

dar gata cu vaicareala ...daca voi puteti ar trebui sa pot si eu ...deci rusine mie

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Multi si sa se rezolve problemele cat mai repede

Mai intra si tu sa ne mai dai vesti despre voi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Ne mai tineti minte?
Am intrat sa va facem cinste pt fetele cu Monti o pizza cu blat de conopida si bomboane de ciocolata cu visine iar pentru cele neMonti un tort de ciocolata si www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/retete%20cocktail.jpg" target="_blank">un cocktail elixir de cocos

Sa va mai spun si despre noi: avem la controlul de cinci luni 7800 grame si 66 cm. Ne cam chinuie dintisorii, ca nu vor sa iasa, stau acolo sub gingie si roadem tot ce prindem in manute . Papam in continuare LM (saptamana asta nu i-am dat deloc LP, ca a papat el mai putin si a ajuns laptele meu), ne rostogolim si ne taram, ne place tare mult sa stam in fundulet si sa pasim sustinuti de subrat (chiar si in aer ), imparte zambete si rasete in hohote la toata lumea, gangureste si chiuie si tipa, o nebunie, ce mai! Ne topeste in fiecare zi, el este printul si noi slujitorii care stau in jurul lui si se agita sa-i faca pe plac Este minunea noastra care ne surprinde in fiecare zi si ne face sa-l iubim tot mai mult si mai mult... Ah, si am avut parte si de prima cazatura; a fost nevoie de doar doua secunde de stat cu spatele la el ca am si auzit busitura

De luni probabil ca vom incepe si diversificarea, dar nu ma prea grabesc, avem timp...

Eu va citesc in continuare, dar sunt undeva pe la cap. 96, mi-e tare greu sa intru pe forum, pt ca nu prea mai doarme ziua, si trebuie sa stau cu el tot timpul...
Vroiam sa mai pun si poze si niste clipulete, dar poate reusesc ceva mai tarziu ca acum s-a trezit si ma cheama
Va pup pe toate si LML celorlalti pufuleti care se aniverseaza astazi!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Multumim de tratatie si LML pustiului rapidist Sa creasca mare si sanatos

Ce de progrese a facut Cresc atat de repede

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Danyelana,monologhezi ?
F5 F5 F5 ,celelalte fete,unde sunteti ?

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Pozici noi gasiti aici.
Filmulet cu www.youtube.com/watch?v=8B_7Z65nUCU" target="_blank">Sebi razand si www.youtube.com/watch?v=m8NaP8pSIXg" target="_blank">balaceala cu colacelul

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Danyelana,monologhezi ?

De mult timp vroiam sa te intreb: de la ce vine sumudica? Ce inseamna? Ca pe mine ma duce cu gandul doar la Marius Sumudica, fost jucator si actual antrenor la Rapid

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Miremia,a plecat la mare ? ce fain Distractie placuta !si vreme minunata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Danyelana,monologhezi ?

De mult timp vroiam sa te intreb: de la ce vine sumudica? Ce inseamna? Ca pe mine ma duce cu gandul doar la Marius Sumudica, fost jucator si actual antrenor la Rapid

poze bebe Sebastian

de la ala vine Sumudica Nu suntem microbisti dar cand l-am tuns pe Andrei era asa simpatic,tuns periuta si taica-so l-a poreclit Sumudica (fara nici o legatura cu personajul)

Mergi la inceput

Fetele care ati luat de la DM canute,cum arata ? eu am luat o sticluta de plastic cu tortite si are o tetina din cauciuc Numai asta aveau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Haircut - distractie placuta la nunta! Si eu ar fi trebui sa merg la o petrecere in seara asta dar am renuntat ... Era tocmai la Snagov si trebuia sa o chem si pe mama, era complicat. In plus nici nu as fi stat linistita. Ma conzolez cu gandul ca poate peste vreo juma de an o sa fie mai usor sa evadez si eu.

In legatura cu borcanasele si iaurturile cu termen mare de valabilitate. Daca nu scrie pe ele ca nu au conservant eu ii cred. Termenul mare de valabilitate este dat de igiena riguroasa cu care sunt pregatite. Intr-o fabrica de lapte, gen Danone, Tnuva e OZN din punct de vedere al igienei. De aia un iaurt facut in casa lasat in conditii libere se va strica mult mai repede decat unul ambalat. Sau e acelasi lucru cu un iaurt cumparat la care se scoate tipla si se lasa asa liber, imediat se alatereaza.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

catalutza - daca citesti cumva ti-am trimis un PM cu o intrebare. Merci mult !!

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput