Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Sebastian de Evyme si LML celorlalti sarbatoriti
Lorex pt cap 100
Bea se vede ca este Ivanel mai bine ai scriss...dar lasa ca ma bucur
Elefantica bine ai revenit,te asteptam mai des.
Decenuela f bine ca jiji papa .
Fetele na sa ma laud si eu cu ceva a invatat Alexandra la bancuta de activ pe care i-am luat-o sa de cu piciorusele in jucarelele care atarna.Alea cand le lovesti incep si canta a prins smecheria .Va pup sper sa mai intru mai pe seara ca fugim la c-ta la Real pt niste cumparaturi.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hei la cap.100

BEA, cica la mocrounde nu se incalzeste uniform manacarea si astfel bacteriile dezvoltate intre timp nu sunt omorate. in plus, micro-undele fac reactii toxice pe aliment, ca sunt asemanatoare unui camp electromagnetic. eu nu gateam, dar incalzeam , de lene

DECENUELA, nu am noutati, asa ca nu ti-am timis pm. succes cu dna mama. azi bag si eu un cub de cartof.

declar succes total cu piersica ff coapta de medgidia. a papat una intreaga si a mai supt si din a mea. dar era si f dulce, a iesit un piureu-suc, yummy. deschidea ciocul k la tzatza. efectul cel mai fain a fost insa kk. ca se cam constipase de la morcovi, cred...

DANIEL, SEBI

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

subiect de gandire.....oare toate mamele ajung la un moment dat sa fie luate peste picior de copii? cum am facut eu in mesajul precedent....o iubesc pe mama, sincer, dar nu m-am putut abtine. a fost o portie de umor, ca ion creanga care radea de consatenii sai tocmai pentru ca ii indragea....cand ma gandesc cat il bibilesc eu pe asta mic, mi-e greu sa-mi imaginez ca la un moment dat o sa-mi vorbeasca urat sau o sa faca misto de mine....eu sunt pregatita sufleteste un pic pentru perioada aia groaznica de pe la 14 ani in sus, cand si fetele si baietii o iau un pic razna.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ma mai tineti minte ???

Am cam disparut dupa cortina si de cele mai multe ori si de pe acolo ....

Am intrat acum sa va felicit pentru capitolul 100 ...la cat mai multe ...pline de intamplari frumoase cu pufuletii nostri iubiti !!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

dar de ce ai disparut dupa cortina?

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

pai in primul rand pentru ca pupaza mea ma vrea doar pentru ea ....si apoi de cand cu diversificarea (am avut eu gura aurita) parca toata ziua fac mancare, spal mii de vase mici etc, etc ....sincer nu stiu cum reusiti voi ...dar aveti toata admiratia mea.

iar acum ...colac peste pupaza au mai intervenit si nishte probleme pe care trebuie sa le rezolv personal si nu prea stiu cum ...d-aia ma si regasesc acum in fata calc ...cautand solutii si tragand cu ochiul pe la voi

dar gata cu vaicareala ...daca voi puteti ar trebui sa pot si eu ...deci rusine mie

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

capitolul 100

distractie placuta cu barcutza

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Multumim!

Ziceam de barcuta asa....pt ca sper sa nu ne inundam si sa avem nevoie de barca. Una peste alta fie ploaie, fie furtuna, o baie in mare tot fac. Anul trecut am absentat pe motiv de . Si app de asta.....mie mi-e cam dor de burtica.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

rox_y sorry ca esti intoarsa pe dos...............
pai pune-l un pic la respect pe sotul tau si lasa ca va fi bine daca iesi azi sa vada si el cum e cu(,) cupil..........
distractie placuta!!!!!!!!!!!!!!!sa iti revii
imi pare rau de patanii...............

miremia o duci pe mara sa se dea cu barcuta???????????????

oani mersi de link sigur ne va folosi............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Nici eu n-am iesit pana acum fara fata sa ma relaxez, dar cred ca o sa o fac cat de curand. Rox_y distractie placuta azi! Inghetata....

Bea lui Ivanel si multumesc pt raspunsul referitor la metode de adormit bebeii.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ma mai tineti minte ???

Am cam disparut dupa cortina si de cele mai multe ori si de pe acolo ....

Am intrat acum sa va felicit pentru capitolul 100 ...la cat mai multe ...pline de intamplari frumoase cu pufuletii nostri iubiti !!

Bine ai revenit!

M-am gandit de multe ori pe unde esti si ce faceti. Isabelei

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut gazelelor!

Am intrat sa va las o informatie pt cine cauta fructe bio:

http://www.apropo.ro/news/util/pietele-volante-revin-in-bucuresti-din-acest-week-end-6481385

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

azi si-a bagat (gustat,supt,lins repetat cateva secunde(30)) degetele de la picioare..... e normal?/????? la 5 luni????

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

dacum!
iuria are 4 luni si face asta de vreo 2 saptamani
acum copii sunt mai precoce, informatiile din carti is ramase in urma
sa vezi la 2 ani cum joaca jocuri pe calculator sau play station pe care noi nici acum nu reusim sa le intelegem..

_

_

Mergi la inceput

Ioana, cred ca Bea a identificat bine problema cu pielea de gaina.
Eu o sterg la fydulet cu bucatele de vata inmuiate in apa calda!Servetelele ocazional! Unde mai pui ca-i si mult mai ieftin!

Roxy, relaxare maxima la inghetzata!
Cred ca evadez si eu azi putin ca nu mai pot!

_

_

Mergi la inceput