Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

miremia, rox_y, crisites mersi mult...

ioana si la ivan ii place....asa se uita inca isi da capul asa in fata sa vada mai bine..............

cristies spor la lucru...................asta am fc si eu ieri..........mortala cu sanepisu'
de alea papa si ivan
orez cu vanilie...............si pe al doilea nu mi-l arata...........

danyela

lorex felicitari pt mesteritul capitolului 100..................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Astazi a fost prima zi de diversificare la noi,micul dejun a avut onoarea,cereale cu laptic matern..........m-a luat cam pe nepregatite,ca i-am facut doar o portie cum scrie acolo si ea a mai vrut...........si pana am facut alta a durat ceva .......eu cam de o luna i-am dat lingurita sa se joace cu ea,ea o baga in gurita........apoi i-am dat cateva lingurite cu apa,ca sa stie despre ce e vb.............iar astazi s-a vazut.........a intins mana la lingurita si si-a insusit-o.........asa ca a bagat in gurita,dar s-a mai nimerit si pe langa...........azi a fost bine,dar nu stiu maine........sper din suflet sa fie tot asa....daca nu imi iau rabdacol
Acum pun ceva poze ca dovada

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

bravooooooooooooooo
ce ma bucur ca e bine!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Yuppi....capitolul 100!!
Lorex L-am pandit eu dar ce sa fac daca adoarme Mara greu. Pot sa-l fac eu pe 200?

Kachi atat? Nu ne spui nimic despre voi? Ce mai faceti, cum cresteti? My bad, dar eu nu te stiu deloc. Mi-ar placea ca fetele care citesc sa ne mai si scrie din cand in cand.

Maine plecam la Cta sa ne dam cu barcuta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

capitolul 100

distractie placuta cu barcutza

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

evyme sa-ti traiasca rapidistul! LML
ce mai faceti voi?

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

bea cum a dormit ivanel?

asa creste Alex

a dormit bine
la 10 jumate a adormit...........si a papat la 4 si la 8
si s-a trezit la 10 si 5 minute.............

Mergi la inceput

rox_y sorry ca esti intoarsa pe dos...............
pai pune-l un pic la respect pe sotul tau si lasa ca va fi bine daca iesi azi sa vada si el cum e cu(,) cupil..........
distractie placuta!!!!!!!!!!!!!!!sa iti revii
imi pare rau de patanii...............

miremia o duci pe mara sa se dea cu barcuta???????????????

oani mersi de link sigur ne va folosi............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ma mai tineti minte ???

Am cam disparut dupa cortina si de cele mai multe ori si de pe acolo ....

Am intrat acum sa va felicit pentru capitolul 100 ...la cat mai multe ...pline de intamplari frumoase cu pufuletii nostri iubiti !!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

haircut

la multe lunite Sebastian de evyme...........ce mai faceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ma mai tineti minte ???

Am cam disparut dupa cortina si de cele mai multe ori si de pe acolo ....

Am intrat acum sa va felicit pentru capitolul 100 ...la cat mai multe ...pline de intamplari frumoase cu pufuletii nostri iubiti !!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

dar de ce ai disparut dupa cortina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna..
bea, ne bucuram pentru insanatosirea micului ivan!!!!
ruxita, de asemeni! vrem poze cu noua tunsoare...eu m-am tuns prin decembrie, scurt, un pic mai jos de urechi, ca nu mai puteam face fata unui par lung pana la fund aproape (doamne, in viata mea nu l-am avut asa...) din motive de burta! acum a crescut, bineinteles....
cris.d, incap destule rostogoliri intr-un metru, dar poate s-a deplasat ca o omiduta...al meu asa cam face, se ridica din fund si se impinge si asa se deplaseaza cate un pic, un pic, daca nu-s pe faza, cade din pat.
bubu, sa fiti fericiti o viata intreaga unul langa altul si sa va bucurati de raul cum creste mare si voinic!

apropo de produse bio....mi-e aproape imposibil, sincer....nu stiu pe nimeni de la care sa procur direct, pe la piata abia gasesti....le tai coaja ceva mai gros si le spal bine, cum zicea alexutzzza....ma simt un pic vinovata, ca daca eram mai nebuna cautam, ma zbateam, faceam tot posibilul si gaseam o sursa, dar nu sunt.......maica-mea ma tot bate la cap sa am grija sa ii iau fructe naturale, nu din market (daca o auzi cum zice market...suna de parca ar zice OZN, de parca ar fi de pe alta lume la market....."da voi faceti cumparaturi la market?"....hai ca sunt rea...e mama....)

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput