Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100
Raspunsuri - Pagina 14
danyelana spune:
Ruxita, am admirat adolescenta tunsa scurt Sa iti fie de bine
Iar fac monologuri si am umplut singura o pagina asa ca ar fi timpul sa merg la culcare
Noapte buna si pufuleti dormiciosi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
neata fetele...
hai ca dau cafeaua si merg la recuperat...
so...
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
rlc_sandor wb !
cristies ce faine planuri de vacanta!..africa de sud felicitari ca ai rezistat vuvuzelelor!
xela felicitari pt "mama"
danyelana, multumesc
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Nik0le, merci de incurajari. Stiu ca imi sustii moralul cand zici ca Isa a fost exceptia dar imi amintesc ca pe vremea discutiei respective era inca cineva (cred ca Tanaion) care la fel zicea. Si Mamidepuiuti la fel... Bafta la guru (ai reusit sa faci programare?) _ Povestea unei . Cresc |
cred ca nu am fost suficient de clara si te-am indus in eroare fara sa vreaunu am zis ca radu nu s-a diversificat bine cat timp a supt..el nici acum nu-i bine diversificat... a supt 6 luni si gata..nu a mai vrut......a papat cereale si suc de fructe cat timp am ,dupa ce am trecut pe lapte praf am incercat sa ne diversificam cu mancare in adevaratul sens al cuvantului...doar cand avea chef...ce avea chef...cat avea chef...singura mancare ce o accepta cu placere era pilaful de orez ...la un mom dat am vrut sa-l trimit in china...[eu am ramas cu "sechele",nu mai suport pilaful]..ii placea si carnitza...de orice fel...dar goala,fara garnitura ,daca se putea si de 3 ori pe zi...
pana la vreo 4 ani jumate nu a mancat paine[de nici un fel]nici la sandwichuri[felie de sunca/pastrama/muschi+felie branza topita/cascaval+felie sunca= sandwich]...cand trebuia sa-i concep meniul imi venea sa plang...la fel si cand trebuia sa-i dau mancare...meniu monoton,oricat am incercat sa-i diversific,sa-l atrag si cu alte gusturi,nu am reusit...
la micul dejun incercam sa-i pregatesc pe o farfurioara cat mai atragator[ca ii zicea "aperitiv de nunta"] branzica,sunca,albus de ou,morcov fiert taiate cu forme de prajituri:inima,floare,stelutza,felii de castravete crud[ca numai asa manca] si aranjate in diferite desene/modele pe farfurie ...
ce "intelege" radu prin felul unu e supa.atat.la capitolul diversificarea felului unu "intelege" sa fierb o data taitei,o data galuste de gris,o data litere,o data frunzulite si asa mai departe... ciorbele nu iegzista pt el,decat cea de burta din cand in cand......eventual o ciorba/supa de morcovi,gulii,conopida si brocoli fara smantana,fara bulion,fara bors,fara carne[obligatoriu la felul unu e fara carne],dar nu mai des decat o data la vreo 2 luni......e omul extremelor,cred...mananca brocoli si conopida ca si garnitura,dar fara nici un sos[cu asta sunt de acord,ca e sanatos]...spanacul il mananca din primavara asta ,gol sau cu carne...
oul...pana anul trecut,manca doar albusul ,ca cik galbenusul e murdar ...omleta din albus...ou fiert= albus,asa ca ou moale "iesea" din schema
pulpitze de pui,gratarele,friptura si snitele de porc...astea sunt in top...
ar mai fi o gramada,dar m-am intins si asa cat o zi de post
succes cu diversificarea gargaritzului!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui rox_y miremia plimbare placuta cu barcuta am pus poze pe contul comun... eu nu am mai iesit la inghetata ca am fost la soacra la un graterel, sotul, fratele meu si niste nepotei au fost la pesti si am stat de pe la 12 pana la 20...inghetata s-a amanat pe maine..abia astept 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
sa va fie de bine gratarelul
dienutza e o dulcica!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
rog frumos sa se mai tunda careva ca deja m-am incins de la atatea complimente . AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
eu m-as tunde ,dar nu vrea soata
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
dulcineea sper sa se regleze o data kk si la voi,sa nu mai fie probleme......
pupam pe sumudica frumuselu'
asa creste Alex
decenuela spune:
neatza si de la noi...
io..dupa o noapte...mai mult decat ...a la jiji...am fc cafelutza sa v-o servesc sio voua...m-am vopsit.,..si incerc sa ma adun pt a incepe bagajulk. maine f dimi plec spre moldova..pt 1-2 sapt... zic io, care deja sunt cu capsa pusa....dar sa speram ca va fi bine...
afara e urat..io sunt obo ..dar incerc cu putina energie pe care o am sa le las toate bine..si ceva mancare lui jiji mare....
am tot citit..dar nu mai tin minte nik...
va pup...si sa aveti o duminica frumu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si ale mele idem: ieri Ana a avut satisfactie maxima: tropaia, mergand la plimbare prin cartier, la un metru in fata noastra, iar ema din port-bebe, cu fata la trecatori, a inceput sa rada cu hohote. ne-am prins ca la ana si a facut iar si iar, pana nu mai puteam de ras, nici noi, nici ema. Ana abia a inteles ca nu poate face intr-una Ema asa, a tropait mult dupa, poate-poate. Insa Ema e ff atenta la tot ce misca sor'sa, e clar Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
radu e atata de incantat ca fratesu e topit dupa el,ca a zis ca-i da diploma de "fanu' lui nr 1"
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi... io..dupa o noapte...mai mult decat ...a la jiji...am fc cafelutza sa v-o servesc sio voua...m-am vopsit.,..si incerc sa ma adun pt a incepe bagajulk. maine f dimi plec spre moldova..pt 1-2 sapt... zic io, care deja sunt cu capsa pusa....dar sa speram ca va fi bine... afara e urat..io sunt obo ..dar incerc cu putina energie pe care o am sa le las toate bine..si ceva mancare lui jiji mare.... am tot citit..dar nu mai tin minte nik... va pup...si sa aveti o duminica frumu Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
se racise cafiaua mea?
naspa cu noptile astea...te compatimesc...nush cum faci fatza...
tu mergi in moldova...iti tin pumnii sa fie totul ok,dar nu sunt probl pe drum? nu stiu unde vrei tu sa ajungi in moldova,dar din ce vad eu la tv nu cred ca este cel mai potrivit moment pt drum...zic si io...
pupici si spor la facut bagaje!
asa creste Alex