Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.100
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello de la mare! Aici este relativ ok vremea, sper sa fie macar 1 zi cu soare cat stau aici. Cristieseu in general ma misc repede dar.....azi mi-a fost intarziata plecare cu 2 ore din cauza unor persoane pt care nu prea conteaza timpul altora. Bine macar ca am ajuns ok, il asteptam si pe tati (vine maine cu motorul) sa pescuim guvizi. Multumesc fetelor de urari. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Ce super ca ati ajuns la mare fara probleme.
Pescuit guvizi nu am mai pescuit de cand eram mica
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui Nik0le cristies ma bucur ca i-a placut gargaritzului "mortarul". Vezi, incet, incet, se da el pe brazda! Despre mine nu-s multe de spus, nimic nou, ma bucur de cresterea fetelor si de felul in care au inceput sa interactioneze (s-o vezi pe Irina cum se lumineaza la fata si tranteste un zambet ultra larg cand o vede pe sor-sa, care sor-sa face ca toate alea doar doar ii mai zambeste nitel asta mica. Intrebasei printr-un capitol mai vechi de avocado, io am fost in stare sa-l mananc tare si verde in salata de vinete, ca n-am stiut care-i treaba (si nu mi-a displacut...). Acum m-am luminat si intentionez sa-mi cumpar iar, dar nu prea am retinut combinatiile... Incropesc io ceva. Multumesc pt intrebare si mamica harnicuta, care are multa vointa sa tina cura de slabire! miremia, ma bucur ca ati ajuns cu bine! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Nikole, si ma bucur ca ai revenit.
Ce frumos povestesti despre fete Sunt din ce in ce mai mari si vor incepe sa se joaca impreuna Niste dulcele
pozele mele
Charles Baudelaire
rlc_sandor spune:
Buna seara de la noi,mai traim,dar nu reusim sa tinem pasul cu voi,am ramas in urma pe la capitolul 74 si toate incercarile nostre de a recupera au esuat
Noi suntem bine,inca nu am inceput diversificarea,nici nu vrea sa auda de LP,zilele astea vreau sa il cantaresc sa vedem cum stam.Toata ziua suntem prin curte,am avut noroc ca nu a fost prea cad in ultimul timp
Am vazut si poze cu clopoteii nostri,ii pupam pe toti,sper sa apuc sa pun si eu poze ,maine sper sa pot citi capitolul trecut
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si ale mele idem: ieri Ana a avut satisfactie maxima: tropaia, mergand la plimbare prin cartier, la un metru in fata noastra, iar ema din port-bebe, cu fata la trecatori, a inceput sa rada cu hohote. ne-am prins ca la ana si a facut iar si iar, pana nu mai puteam de ras, nici noi, nici ema. Ana abia a inteles ca nu poate face intr-una Ema asa, a tropait mult dupa, poate-poate. Insa Ema e ff atenta la tot ce misca sor'sa, e clar Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Ce frumos
Am o nora scumpa tare (desi suntem la concurenta cu Yannis ) Al meu rade la magari, la catel, de mai de la tara
pozele mele
Charles Baudelaire
cristies spune:
Noapte buna tuturor si pentru maine dimineata inviorarea pe melodia asta:
sau
Si un ropot de aplauze pentru ca maine se termina cm-ul!!!!
Nu stiu cine castiga (nici nu-mi prea pasa) dar am reusit o luna intreaga sa suport vuvuzela si nu sunt inca la balamuc. Si sotul n-a dormit pe presh .
Dar s-a scos: pe lista de destinatii de vacanta a intrat si Africa de Sud!
danyelana spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti elefantico , wb ..succes sa rezolvi ce ai de rezolvat! apropo de nick-uri...al meu e simplu MP noapte buna sa avem cu totii! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Vazut poze frumoase cu baiat scump
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui rox_y miremia plimbare placuta cu barcuta am pus poze pe contul comun... eu nu am mai iesit la inghetata ca am fost la soacra la un graterel, sotul, fratele meu si niste nepotei au fost la pesti si am stat de pe la 12 pana la 20...inghetata s-a amanat pe maine..abia astept 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Vazut pozele Diana e tare frumusica
Sa iti fie de bine gratarelul si distractie placuta maine
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 Cris.d - merci ca mi-ai spus de catalutza, m-ai prins ca n-am citit nimic din urma . Nu-i bai ca nu am nici o graba ... Nikole - chiar ma uitam ca nu esti, crdeam ca esti plecata in concediu. Sau poate ati fost deja. Imi spui tu cand ne mai vedem ... Sper sa fie ne dai vesti bune cu greutatea Iriniei. M-am intalnit azi in parc cu Andrei de Ratusca. Era cu bunica. Doamne ce mare s-a facut. E dragalas foc. Ratusca, poate ne vedem saptamana viitoare daca ai timp si nu esti prinsa cu jobul. Ruxita - iti sta super noua tunsoare. Sa-ti fie de bine! Te intinereste f mult, zici ca esti sora cu Ela. Caius e demential cu castile. Super reusite pozele! La noi e zi mare azi pentru primul MAMA. Pana acum au fost fel si fel de tentative de meme, mam, mmmm si in sfarsit clar si f suparat MAMA. Il pusesem pe o patura pe jos in timp ce calcam si dupa cateva zeci de intoarceri si suceli s-a suparat si m-a strigat . Mai mult, se distra cu sotul si i-a zis ceva de mama si s-a intors spre mine . Nu mai pot de dragul lui. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Sa va fie de bine
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui cristies Noapte buna tuturor si pentru maine dimineata inviorarea pe melodia asta: sau Si un ropot de aplauze pentru ca maine se termina cm-ul!!!! Nu stiu cine castiga (nici nu-mi prea pasa) dar am reusit o luna intreaga sa suport vuvuzela si nu sunt inca la balamuc. Si sotul n-a dormit pe presh . Dar s-a scos: pe lista de destinatii de vacanta a intrat si Africa de Sud! _ Povestea unei . Cresc |
Multumim pt melodii
Sa va fie de bine masa de azi si la mai multe. Sa papati din ce i ce mai bine
Si eu vreau in Africa de Sud
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Buna seara de la noi,mai traim,dar nu reusim sa tinem pasul cu voi,am ramas in urma pe la capitolul 74 si toate incercarile nostre de a recupera au esuat Noi suntem bine,inca nu am inceput diversificarea,nici nu vrea sa auda de LP,zilele astea vreau sa il cantaresc sa vedem cum stam.Toata ziua suntem prin curte,am avut noroc ca nu a fost prea cad in ultimul timp Am vazut si poze cu clopoteii nostri,ii pupam pe toti,sper sa apuc sa pun si eu poze ,maine sper sa pot citi capitolul trecut http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
WB
pozele mele
Charles Baudelaire