Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Acum un an pe vremea asta ne cunosteam una cu cealalta,ne luptam si ne sustineam una pe cealalta cand erau episoade sangeroase,intampinam prospaturile,ne luptam cu greturi,varsaturi,somn din greu si pofte care mai de care mai acerbe sau inchipuite.de un an suntem prietene si ce bine e!
La multi ani dragele mele prietene!Zilnic citesc ce faceti chiar daca nu am timp sa si scriu.Ii povestesc sotului meu ce faceti voi ce fac pruncii si mereu ma adresez cu ö prietena de-a mea a facut asa".Ma bucur ca va cunosc si sper sa ajung vreoata sa va cunosc si fata in fata.Niciodata nu se stie pt ca lumea e mica si viata plina de surprize.

La multi ani!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Acum un an pe vremea asta ne cunosteam una cu cealalta,ne luptam si ne sustineam una pe cealalta cand erau episoade sangeroase,intampinam prospaturile,ne luptam cu greturi,varsaturi,somn din greu si pofte care mai de care mai acerbe sau inchipuite.de un an suntem prietene si ce bine e!
La multi ani dragele mele prietene!Zilnic citesc ce faceti chiar daca nu am timp sa si scriu.Ii povestesc sotului meu ce faceti voi ce fac pruncii si mereu ma adresez cu ö prietena de-a mea a facut asa".Ma bucur ca va cunosc si sper sa ajung vreoata sa va cunosc si fata in fata.Niciodata nu se stie pt ca lumea e mica si viata plina de surprize.

La multi ani!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Desi am simtit din prima clipa ca-s insarcinata, am avut confirmarea pe 18 iulie... cateva zile mai tarziu m-am inscris si la odisee si, intr-adevar, mi-am descoperit un grup de prietene!!
La multi ani!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

In alta ordine de idei am vazut ca vorbeati de capuse.
Honey spuneai ca aceste bestii intra in blana si nu ciupesc oamenii.de ce crezi tu ca Miria e tematoare?Poate vrea sa mearga acolo cu haina de blana si ii e frica sa nu o calareasca bestiile.
Bine ca nu mai ploua.
Andra ai tinut tu bine minte ca am zugravit cand eram gravi.Pfff!Degeaba!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana merci, mie mi s.a pus pe rochita cu buline:)
si eu am simtit din prima ca.s gravida...eu n.am facut nici test de sarcina, atat de sigura am fost

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Mai ELLA ce-ti veni cu nostalgia asta, ca e molipsitoare
M-ai facut sa intru la primele capitole, sa rememorez emotiile testelor!
Anul trecut, pe 6 iulie am avut ptimul test de urina pozitiv (foarte pal) si in 9 iulie am avut confirmarea de la medic, un punctulet care acum e Albert.
Ce vremuri, ce galerie mai facem la teste...chiar o comunitate frumoasa.
Pe mine, cand ma vede la laptop, sotul ma intreaba "ce mai zic fetele?" .
Adevarul este ca sunteti minunate, am invatat si continui sa invat multe de la voi, sunteti prietenele mele virtuale si nu numai (cu unele ne-am si cunoscut in realitate)

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Eu cand intampin vreo problema ma pune sotul sa vad daca la voi gagici se intampla la fel.Intreaba si tu la fete si vezi.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu nu am fost chiar de la inceput in gasca, dar nu-mi pare rau pentru ca am gasit fete minunate si am recuperat cu brio timpul pierdut, dar uite ca acuma, nu aveam cum sa-mi amintesc prologul epopeii.

LA MULTI ANI! si din partea mea fiecareia dintre voi si un LA MULTI ANI! in plus celei care a tinut sa ne reaminteasca asta.

ELLANIKO, scorchie ce esti, ti-a si picat fisa de ce sunt eu panicata din cauza capuselor! Da' ce oi vrea acuma, sa ti-o las tie, ditamai blana mea?

Mergi la inceput

Fata Mirio,te si vad cuconet cu blanoaca pe tine si pipa in coltzu'gurii.
Va aduceti aminte cum veneam cu poftelle?Stiti ca a fost o perioada cu cartofii prajiti cu usturoi?Szau cu retetele de mancare?Ce baleam pe tastatura?Sau emotiile de la eco?Si felicitarile de dupa???

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Vladi,imi aaduc aminte de tine ca ai avut sangerari serioase si uite ca Floricica e neam de romanas zdravan.
Mai nasol a fost cand au venit momente in care sarcinile se opreau din evolutie.Oricum am vazut la alte odisei ca multe din fetele care au pierdut sunt gravide(daca nu cumva au si nascut deja).

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELLANIKO - Eu am ramas cu pofte, fata!
Ma infig o zi da, una ba (ca aia e de regim) in inghetata, iar pe ROXANA o pomenesc aproape zilnic din cauza salamului ei de Sibiu.
Ea si-a facut pofta, iar eu am ramas cu obsesia.

Mergi la inceput