Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Multa sanatate lui Robin!! Ina suntem cu gandul la voi!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
of saracutul robin! multa sanatate sa se faca bine repede
rebiana si eu i.am luat gogosari dupa ce am vazut in ce hal stau rochitele doar cu pampers:)
nu stiu ce e george, dar daca e prin bucuresti ma bate gandul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - Nu exista nici un aliment 100% bio, cel putin la noi. Si asta pentru ca din cauza poluarii excesive, chiar daca legumele si fructele cresc in curte la tine, cand da o ploicica vor fi udate cu apa incarcata de poluanti. Este numai o impresie, o autosugestie si efect placebo, dar daca merge asta conteaza. |
La mine merge ... mno bine nu-s 100% bio... da' au gust ma, au gust!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
Roxi, stiu ca George e marca englezeasca. Am mai cumparat de la Next (salopete, sarafane din jeans si-mi plac tare), Mothercare (body-uri pt Mara si jeansi pt Luca)...
miria_cristina spune:
ASTEROPI - Taci, fata, nu fi trista! Sa fi ramas atunci aici, ca ai fi fost mai rau decat mine, macar asa iti ineci amarul intr-un val turcoaz, pe o plaja perlata si sub un soare auriu si cand obosesti inchizi ochii intr-o casa aerisita cu peretii ca varul.
Nostalgia copilariei o are oricine si motive vor exista intotdeauna chiar daca ele ar fi altele.
Bunica mea, saraca, care a prins foamete si boli si razboaie si tot felul de nebunii, stiu ca ducea dorul copilariei pentru ca isi amintea de mama ei, de fratii pe care ii avea aproape, de tatal pe care l-a lasat singur ca sa mearga la scoala....asa ca, fieacre poarta motive de nostalgie.
Nasol este cand nostalgia trecutului o simti dintr-un prezent depresiv realizand ca viitorul va fi tot mai sumbru.
dayanara spune:
eu n.am nostalgii de genul asta, si cand ma apuca ma uit la nacho vidal si.mi trec toate relele :))
POZE
Rebiana27 spune:
Roxi, am editat mesajul de mai sus... ca nu pricepeam nici eu ce-am vrut sa zic
miria_cristina spune:
E buna marca GEORGE si eu am haine de acolo si pentru copii si pentru mine si sunt multumita de ele.
dayanara spune:
mothercare am aci langa mine , eu de george nu stiam , dar tare mi-a placut rochita , dati.mi si mie un link ceva cu hainute george
POZE
Rebiana27 spune:
Roxi, uite un www.babystil.eu/rochite/rochitageorge2" target="_blank">exemplu