Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
Rebiana ce regim ai avut? Eu inca incerc sa scap de piatra de la fiere dar nu ma prea tin de tratament. offff.. in fiecare zi zic ca ma apuc!! Am tot vrut sa te intreb de ce congelezi legume? Marea majoritate se gasesc si in iarna. Toate fructele si legumele crude sunt mult mai bune decat fierte.

Gabi, sper din suflet sa reusesti sa te tii de tratament! Regimul alimentar mie mi s-a parut si inca mi se pare criminal... numai carne fripta sau fiarta, legume crude sau preparate la abur/fierte, fructe care nu fermenteaza rapid, supe de legume sau carne de pui... si cam atat. Nu spun ca eram vreo gurmanda insa in momentul in care mi s-au interzis atatea (ex. mezeluri, sosuri, maioneze, ceapa, prajituri, ciocolata, inghetata, etc.. etc..) asa le-as fi mancat...
O chestie importanta... calciul "leaga" lichidul colectat de bila (ajuta, deci, la formarea pietrelor) asadar trebuie sa fii atenta ce cantitate de lactate consumi.
Legumele pe care le congelez sunt 100% bio; ma gandesc ca-n iarna gasesc din acelea crescute peste noapte. Congelez fix pt supele Marei; portii mici.
Sejur placut parintilor in Grecia!... iar tie multa putere sa faci fata tuturor lucrurilor pe care le ai de facut. Sarcina usoara finei tale!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana cred si eu ca nu vrei s.o ingrasi pe mara, ea a luat bine in greutate de la inceput, de la 3 luni tot 1 kg a pus?
si tu aratai oricum bine...ai fundul bine ridicat si picioare ca lumea, nu arati ca o pleasca

nu stiu cat a luat in ultima luna.. n-am mai cantarit-o pt ca nu mai functioneaza cantarul. Dar o simt muult mai grea si-s convinsa ca ia ok in greutate.
sar'na. Picioarele-s ok dar inca mai am de dat jos putintel din jurul taliei...

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

wonderbra intr.adevar face minuni...eu doar de el am fost multumita , acum 2 zile am probat ultimul model fara bretele cu sistemul ala in forma de mana, care vine bine la orice tzatza :) numai mie imi venea sa fug, dar nu ma las mai probez, poate asa ma obisnuiesc cu ideea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

M-ati distrus cu discutiile despre Am ras cat s-o trezesc pe fii-mea!
Andra Cat a dormit puiul mic!! Luca nici la varsta asta nu doarme atat.. de Mara nu vorbesc ca ea inscrie una-doua treziri pe noapte.
Mai pun o poza-doua cu mandra mica, in albumul de pe picasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetele am cazut in butoiul cu melancolie

am intrat pe sclipiciosii sa vad pozele cu superba MARA si am dat de 2 mailuri trimise de Stefanescu Carmen despre copilaria noastra draga

vai ce dor imi e de anii copilariei acum....nici nu va puteti inchipui....am, avut parte de cea mai frumoasa copilarie si imi pare asa rau ca s-au schimbat asa mult vremurile , iar fiimea nu va stii niciodata ce frumos e sa cresti pe maidan, murdara de praf pana la fund, naclaita toata de la vata de zahar, nu va juca niciodata elasticulfrunza(cate haine nu am rupt acolo), hotii si vardistii, etc...

doamne, vara era de nu se putea...mai intram in casa la 8-9 seara cu plansete si cu nerabdarea de a veni a 2 zi de joaca

ofofof acum avem de toate si nu suntem nici pe jumate, cat defericiti eram atunci

ofofof.....e un lucru...suprem sa fii mamica.........dar sincer acum imi e asa dor sa fiu copil iar....macar pt o zi .....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

imi place mara, intr.adevar e perfecta asa cum e
rebiana in poza cu buline e super, de unde ai luat bluza sau rochita?
eu i.am luat gogosari separat sa.i pun la toate rochitele sa bluze, ca in pampersi nu merge

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!
Noi suntem bine, ieri Albert a cam plans toata ziua, vad ca azi si-a revenit.
Nu stiu ce a avut, probabil gaze, ca a vrut sa stea doar in brate la orizontala, cu fata in jos.

Vesti mai putin bune de la INA, e in spital cu Robin, are varicela, probabil luata in avion.
Of, eu stiam ca bebeii alaptati sunt protejati pana la 6 luni, uite ca nu e chiar asa .

Imi pare rau pentru micut, trebuia zilele astea sa ne vedem!
Multa sanatate Robin si tie, INA multa putere!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

imi place mara, intr.adevar e perfecta asa cum e
rebiana in poza cu buline e super, de unde ai luat bluza sau rochita?
eu i.am luat gogosari separat sa.i pun la toate rochitele sa bluze, ca in pampersi nu merge

POZE

Roxi rochita cu buline este de la George. Cred ca e sg rochita care poarta marca asta.
Gogosarii sunt separati... i-am luat tocmai ca nu-mi placea sa se vada pampers-ul.
La Mara cam toate rochitele se ridica, la cat da din picioruse. Azi de dimi, cea cu capsunele, s-a pastrat intinsa... chipurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus fetelor!
CHILD eu stiu ca daca mama a avut varicela atunci si bebele e protejat daca e alaptat la san, dar doar daca mama a avut varicela pt ca are anticorpi .
Sa se faca repede bine

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Saraca INA!
Copilusul va fi bine, dar ea sigur a trecut prin griji si emotii cu el si asta nu mai e concediu, din pacate.
Imi pare rau ca si-a stricat vacanta!

REBIANA - Nu exista nici un aliment 100% bio, cel putin la noi. Si asta pentru ca din cauza poluarii excesive, chiar daca legumele si fructele cresc in curte la tine, cand da o ploicica vor fi udate cu apa incarcata de poluanti.
Este numai o impresie, o autosugestie si efect placebo, dar daca merge asta conteaza.

Mergi la inceput