Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fiimea si-a descoperit maneca...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Pofta buna

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Alicredo categoric nu! nu numai al tau cu destu in gura, si Yannis e la fel si nu numa destu, toata mana, ambele maini...etc...fara mana in gura nu sta decat cand mananca si cand doarme in rest: se rostogoleste cu mana in gura, vorbeste cu mana in gura se joaca cu jucariile in gura etc

si al meu identic si la fel
acum nu imi fac griji da cand o fi ami mareee..soru-mea a supt degetu destul de mult timp asa ca imi fac mii de ganduri...ee..pana la hopul ala mai e....acum e asa de dragut...
app..nu zice nu, nici la alte degete, al meu, al sotului...mai nou la coada pisicii daca ar putea....
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello gagici!!! (again).

Noi suntem bine, merci de intrebari.

Cris.dogarel, eu m-am lasat de citit cartea ca am avut impresia de deja vu. O mai fi avut vreo editie sau se inspira din alte carti pe care le-am citit... chiar nu stiu dar n-am avut rabdare s-o reiau. Acuma... eu sunt adepta progresului in toate directiile si mai citesc si statistici, nu doar povesti de montignac... deci mi-e greu sa cred ca daca speranta de viata a crescut de la 40 la 80 de ani de la mancatul radacinilor la mcdonalds, inseamna ca ce mancam noi e kk si hai sa ne luam la intrecere sa prindem iepuri pe camp si sa vedem care se urca cel mai sus in cais sa manance fructele culese de el.
Oricum, am frunzarit acum un pic si are chiar si din montignac cu cartofii, bananele...

Alexutzzza, am incercat cu biberonul. Si a murdarit perna de alaptat de suc de morcov. I-am dat inclusiv cu degetul si nu si nu. Azi insa am schimbat lingurita (mica si oarecum adanca) cu una mai lata si mai plata si a mancat suc de piersici cu orez si scortisoara... Felicitari pentru atitudinea fata de medici! Si bafta cu surioara lui Yannis!

Cris.mario, musai sa faci poza siliconata! Imi pare rau de noaptea grea, sper sa treaca repede!

Lorex ce tare e vampirashul... dar Bobitza.

La multe lunite Alena, Natalia, Rares, Maia, Maria, Arya, Nicoleta!

Ruxita, eu sunt de acord cu sotul tau, nu e normal sa faci tratamente naturiste unui copil fara sfatul medicului. Exista specialitatea "medicina naturista" la facultate, nu poti sa faci ca vrajitoarele si sa pui si din aia si din aia pana trece... Poti sa gasesti un astfel de medic care sa-ti recomande ce si mai ales CAT trebuie sa administrezi unui bebelus.

Simplicity de retete!

Alicredo, al meu baga si 4 degete odata de-si face greata...

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu am refacut programarea la buc pe 4 aug si pana atunci sa fac si etf
ce-i drept dr de aici din Iasi zice ca i se pare ok ca nu va fi nici o problema
dar eu desi ma dau viteaza si optimista tot mai am cate o cadere in negrul pesimism- noroc ca-s mai rare si imi trec destul de repede- deh sa zicem ca-s reminescente ale depresiei din care par ca am iesit

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Cristies felicitari ptr reusita cu Garga! Eu tocmai am terminat piure Simplicity cu mere, pere scortisoara, e la racit...a iesit o minunatieeee daca nu se trezeste Yannis mai repede sa i-l dau o sa il halesc io .
Mi-au iesit cam 3 portii cum congelez? am pus in niste recipiente cu capac...las sa se raceasca nu? daca vreau sa ii dau si maine, musai congeles si peste noapte scot la decongelat sau pot lasa in frigi?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma

_
Povestea unei .
Cresc

incredibil

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Lorex,cat are copilul cu caninii ?la cat timp au iesit?e simpatic foc

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

pai acum are 3 ani si jum
poza e facuta cand avea 8 luni
cica pe la 6 luni au inceput

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui lorex

SIMPLICITY,

multumim ca imparti cu noi informatiile

am ramas datoare cu explicatia nick-name-ului
nu l-am dat ca fetele au presupus probabil de unde vine, ele stiu ca ma cheama loredana. am fost alintata in o mie de feluri: loli, lala, lorita, lorena, lorelai, loredanica, lore, lori, lorel etc. Printre astea si lorex, asa mi-a spus un var de-al meu si mi-a placut cel mai mult.M-am obisnuit atat de mult cu el, incat atunci cand aud de Rolex, mi se pare ca suna aiurea

Nu numai ca suna aiurea dar nici nu are valoarea ta si nici bobitza de aur

pozele mele

Charles Baudelaire

:)) multumesc, esti dragutza!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Cristies felicitari ptr reusita cu Garga! Eu tocmai am terminat piure Simplicity cu mere, pere scortisoara, e la racit...a iesit o minunatieeee daca nu se trezeste Yannis mai repede sa i-l dau o sa il halesc io .
Mi-au iesit cam 3 portii cum congelez? am pus in niste recipiente cu capac...las sa se raceasca nu? daca vreau sa ii dau si maine, musai congeles si peste noapte scot la decongelat sau pot lasa in frigi?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

eu as lasa in frigider pana maine, parerea mea

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput