Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Hello!

Micky, sa stii ca ma gandeam si eu la iaurturile de cumparat, ca am vazut nu stiu pe unde niste cantitati infime (50g parca)... La Malu eu nu stiu decat ca se fac mici buni, ca e in drum spre mare (pe drumul vechi).

_
Povestea unei .
Cresc

Eu(noi) am cautat iaurt cat mai bio. Important sa nu contina lapte praf. Danone cah rau de tot! Tot ce e produs la ei...fals si artificial. Nu e ok nici ptr noi

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului

AMR 8 pan'la nunta

de ce Danone cah?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

fetelor,am si eu o mare rugaminte la voi
sa ne votati si pe noi la acest concurs: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I love DC&page=0

poza noastra este: arw-1.jpg .(prima pagina ,ultimul rand,prima poza)

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

VOTAT!

am intrat de pe pagina forumului, in dreapta paginii face reclama la concurs
si acolo am cautat poza arw-1
e cum a spus si arwen, ultimul rand, prima poza
nu poti vota decat o sg data

SUCCES!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

votat si eu ....ce scumpete

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

votat si eu

de Maia Ilinca (29.01.10)

Votat si eu! O scumpete!

_
Povestea unei .
Cresc

Votat si noi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

eu am incercat dar nu a mers. Am caut pe site la poze concurs, dar n-am gasit poza respectiva. incerc mai tarziu. poate era accesata de mai multe persoane in acelasi timp.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

merci de raspunsuri cu orezu CRISTIES si MP, deci praf din ala de copii nu bob de orez io v-am zis ca-s cu vaca....

MIREMIA, THE SECRET nu stiu care e...Yannis nu a dormit niciodata altfel, poate asta...de la inceput din THE VERY FIRST DAY a dormit singur la el in patut la el in camera....nu l-am luat vreodata cu mine...acum nu stiu ce sa zic, sunt copii si copii...De ex acum nu ar putea dormi cu altcineva (am incercat sa-l iau cu mine in pat) se foieste, ma impinge, nu are loc, tresare la cea mai mica miscare/foiala a mea...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Ah! era sa uit
Cris D eu am inceput cu mere normale luate sin Supermarket dar am luat din alea cat mai mici si cat mai normale, buboase etc...ma rog nu rapciugoase de-a dreptu' se stramba la ele dar manca. Cand am gasit la Real MERE GRECIA , bot de iepure, mari cat juma' de iepure ma rog...ta-su nu a rezistat, el ia tot ce scrie "GRECIA" si deh cum sa nu dam la copil Greek fruits from the blessed country of Greece!
...astea le mananca f bine, nu face nazuri la ele. le spal bine, le decojesc de un strat gros de coaja le mai spal o data si gata, sper ca nu pacatuiesc prea mult...

de Yannis

Mergi la inceput

... in continuare se stramba la supa, intoarce capu etc...supa o primeste din biberon ca e f zeama-tercio-lichida....
toate mutrele, intoarce capu , inchide gura, mai nou a invatzat o tehnica sa ma fraiereasca, ma face f fericita cand il vad cum plescaie la tetina dar de fapt nu scade cu nici un gram lichdul...nu stiu cum reuseste.
Azi am bagat si dovlecel si am pasat bucati de dovlecel si morcov (supa cu 1 morcov mediu, 1 dovlecel mic, 1/2 pastarnac si 1/3 radacina de patrunjel, ulei de masline).

Dupa lupte seculare a mancat 160....
oricum vad ca isi creste zilnic cantitatea, prima zi de supa 100, a doua zi de supa 130, azi 160...ma declar multumita cu 160.
O sa incerc treptat sa ii pasez mai multa leguma si mai putin lichid sa fie mai cremos si sa i-o dau si p-asta cu linguritza. Deocamdata o dau f lichida ptr ca in mod normal cik trebuia sa incep cu supa clara de legume ptr cateva zile dar io din prima zi i-am pasat morcovu, doar mai mancase morcov nu? cu mar cu piersica etc.

Si in ultimele zile i-am bagat si caise si pere (zi a fost prima zi de pere in piureul cu mar si scortisoara)

hai ca v-am plictisit de tot...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

vaiii da ce repede v-ati miscat

Dau de baut ca azi am inceput cu diversificarea.....
am inceput cu supa de legume (morcov, ardei, patrunjel, telina)..am fost foarte optimista ca o sa-mi accepte pt inceput 3 lingurite din 5..dar n-a fos sa fie..mi acceptat doar una si nici aia tota..ca a inceput sa planga..s-a strambat..si scuipa afara..mai incerc si maine

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
[ Cand am gasit la Real MERE GRECIA , bot de iepure, mari cat juma' de iepure ma rog...ta-su nu a rezistat, el ia tot ce scrie "GRECIA" si deh cum sa nu dam la copil Greek fruits from the blessed country of Greece!

de Yannis

Deci......

Am ras cu lacrimi!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

... in continuare se stramba la supa, intoarce capu etc...supa o primeste din biberon ca e f zeama-tercio-lichida....
toate mutrele, intoarce capu , inchide gura, mai nou a invatzat o tehnica sa ma fraiereasca, ma face f fericita cand il vad cum plescaie la tetina dar de fapt nu scade cu nici un gram lichdul...nu stiu cum reuseste.
Azi am bagat si dovlecel si am pasat bucati de dovlecel si morcov (supa cu 1 morcov mediu, 1 dovlecel mic, 1/2 pastarnac si 1/3 radacina de patrunjel, ulei de masline).

Dupa lupte seculare a mancat 160....
oricum vad ca isi creste zilnic cantitatea, prima zi de supa 100, a doua zi de supa 130, azi 160...ma declar multumita cu 160.
O sa incerc treptat sa ii pasez mai multa leguma si mai putin lichid sa fie mai cremos si sa i-o dau si p-asta cu linguritza. Deocamdata o dau f lichida ptr ca in mod normal cik trebuia sa incep cu supa clara de legume ptr cateva zile dar io din prima zi i-am pasat morcovu, doar mai mancase morcov nu? cu mar cu piersica etc.

Si in ultimele zile i-am bagat si caise si pere (zi a fost prima zi de pere in piureul cu mar si scortisoara)

hai ca v-am plictisit de tot...

de Yannis

E super 160. Al meu a mancat ieri (cu slujbe) vreo 20-30 ml, in doua etape, prima pe la doua si a doua pe la 6, cand m-am gandit eu ca i-o fi foame ... aiurea! Si nici nu ma fraiereste. Se stramba de cum ii bag in gura de mi-e si frica sa nu se inece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Dar pere de care luati? Eu am vazut la supermarket 4 tipuri... nici unul nu parea copt (dupa standardele mele)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

CRIS MARIO - tu stii cat de tare te doare, eu nu as fi rezistat nici o ora stransa si cu dureri. Mie mi-e teama sa nu fac complicatii, de aia merg la doc sau sun. Nu poti sa ajungi azi la doc?
DASTEFA si Dani doarme cam 14-15 ore pe zi, asa trebuie sa doarma la varsta asta.

Al meu tot pe burta doarme, desi imi zice sotul ca noaptea se mai intoarce si pe spate. Pe acest motiv are muschii spatelui dezvoltati, se ridica in patru labe dar nu stie sa inainteze, se batzaie in fata si in spate, ridica fundul f sus, pana ajunge pe varfuri (adica are picioarele ridicate) si sta in maini si pe varfuri pt cateva secunde, apoi oboseste si pune capul jos, sta in cap si varfuri, apoi cade de tot.
Ieri l-a pus soacra pe covor si tot leganandu-se el a reusit sa ajunga la ursuletul nu stiu care si la o floricica de pe covor. Il fascineaza covorul, e colorat viu si cu ursuleti si floricele si winnie.
E uneori, zic eu, prea agitat, nu sta o clipa locului, decat cand e pe punctul de a adormi, altfel cauta, trage, baga in gura, se maraie ca vrea ridicat in fund cand e in brate, se intinde dupa reviste, jucarii, telecomanda, etc. tot ce vede baga in gura.
Se intoarce cu f mare usurinta de pe spate pe burta si invers, sta cu picioarele ridicate pe marginea patutului, trage de carusel de cred ca o sa si-l puna in cap, da din maini cu vioiciune cand ma vede, se bucura, rade cu chiote cand e provocat cu gadilaturi la burtica....cam asta facem noi.
Si vorbeste singur nene....se uita la diverse obiecte si aaaa...eeee....brrrbbrrr....isi pune limba nu stiu cum in gurita aia mica a lui si scoate niste sunete de nu mai putem de ras....din gat ...noi nu le putem reproduce.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput