Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
dulcineea_cj spune:
Al meu nici nu deschide gura Strange buzele si gingiile si intoarce capul in toate partile E de comedie Dar inca nu are 6 luni Inca nu-i stres
Pireul lui pt burtica il papa Cateodata
ala e instant cu orez si morcov si e f fin Cand i-am facut eu acelasi lucru nu a papat ca i l-am pasat cu furculita Cred (din lipsa de aparaturi)M-am uitat azi pe net dupa un steamer Cel mai ieftin am gasit unul Kenwood L-as lua Voi cum faceti marul copt ? eu nu stiu cum si cu ce sa incep In primul rand trebuie sa fac cumva sa nu fie laxative alimentele
Pt ca daca incepe al meu cu diareea...e clar Si fructele nu le pot da suculet pt ca e mai acid si deja kk lui e prea acid
si asta ne creeaza probleme
Cred ca v-am zapacit
mami de sumudica cu ochi albastri
(asa imi spune tati)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristies spune:
Cris.d, inseamna ca nici pentru ea nu e cartea, ca fetita e top la scoala, ei i-ar trebui ceva mai spre cum sa implici copilul in treaba de pe langa casa, cum s-o obligi sa se culce totusi la o ora decenta sa nu citeasca pana in miezul noptii...
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Al meu nici nu deschide gura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cred ca v-am zapacit ![]() ![]() mami ![]() ![]() |
Imi primul rand mi-a dat fiori semnatura cu carucior. (Asa aveam toate cand eram gravidutze, carucioare ca sa se vada ce sex vor avea bebeii).
In al doilea rand, marul copt eu l-am facut in cuptorul cu gaz, in tava de lut, in aceeasi in care fac si pentru noi.
Sucul de fructe e acid, ai dreptate, poti sa i le dai compot...
Si de laxative... nu cred ca e ceva universal valabil. Poti incerca un fruct nou pe zi sa vezi cum reactioneaza, daca nu e ok... afara si mai incercam alta data...
cristies spune:
A, si despre steamer...in general la marcile mai cunoscute sunt mai bune "plasticele", iar asta cam are o gramada. Du-te la magazin sa vezi cu ochii tai cum sta treaba si poate te sfatuieste si vanzatorul care si cum sa-l iei.
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Imi primul rand mi-a dat fiori semnatura cu carucior. (Asa aveam toate cand eram gravidutze, carucioare ca sa se vada ce sex vor avea bebeii). In al doilea rand, marul copt eu l-am facut in cuptorul cu gaz, in tava de lut, in aceeasi in care fac si pentru noi. Sucul de fructe e acid, ai dreptate, poti sa i le dai compot... Si de laxative... nu cred ca e ceva universal valabil. Poti incerca un fruct nou pe zi sa vezi cum reactioneaza, daca nu e ok... afara si mai incercam alta data... _ Povestea unei ![]() Cresc |
ioi Nu sunt gravi
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
Asa ... si fiul meu are pireu si in nas Dovada sunt mucisorii care-i scot acum sunt portocalii
![](icon_smile_big.gif)
Ultima distractie a fiului meu au fost azi 3 muste (nu avem plasa la geamuri)Alea se invarteau ca nebunele in aer si al meu copil radea din toata inima
![](icon_smile_blush.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mami
![](al9leacer.gif)
![](baietel.gif)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Si acum una sa va feriti din calea mea: am facut un chestionar auto si am obtinut.... ![]() ![]() Cum 14 puncte???? Ca de 10 ani de cand conduc am doar amenzi de parcare si viteza, pe care mi le asum ca stiam ca incalc legea (sau dupa caz proprietatea). Se poate asa mare schimbare in codul rutier???????? _ Povestea unei ![]() Cresc |
se vede ca face sotul sc de sof...faceti chestionarele impreuna...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia
Multumesc frumos! ![]() Azi pt prima data am coborat sub 68 de kg desi ieri am mancat 75% dintr-un tort monti. ![]() _ Mirela ![]() ![]() AMR 8 kg |
si io te felicit!
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies
Da. Si se ridica direct in picioare mai nou, cand il tragi de manute nu-si mai indoie coloana, vine ca un stalp la verticala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
o sa umble si va merge la frigider sa-si aleaga singur mancarea...
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza ... in continuare se stramba la supa, intoarce capu etc...supa o primeste din biberon ca e f zeama-tercio-lichida.... toate mutrele, intoarce capu , inchide gura, mai nou a invatzat o tehnica sa ma fraiereasca, ma face f fericita cand il vad cum plescaie la tetina dar de fapt nu scade cu nici un gram lichdul...nu stiu cum reuseste. Azi am bagat si dovlecel si am pasat bucati de dovlecel si morcov (supa cu 1 morcov mediu, 1 dovlecel mic, 1/2 pastarnac si 1/3 radacina de patrunjel, ulei de masline). Dupa lupte seculare a mancat 160.... oricum vad ca isi creste zilnic cantitatea, prima zi de supa 100, a doua zi de supa 130, azi 160...ma declar multumita cu 160. O sa incerc treptat sa ii pasez mai multa leguma si mai putin lichid sa fie mai cremos si sa i-o dau si p-asta cu linguritza. Deocamdata o dau f lichida ptr ca in mod normal cik trebuia sa incep cu supa clara de legume ptr cateva zile dar io din prima zi i-am pasat morcovu, doar mai mancase morcov nu? cu mar cu piersica etc. Si in ultimele zile i-am bagat si caise si pere (zi a fost prima zi de pere in piureul cu mar si scortisoara) hai ca v-am plictisit de tot... ![]() ![]() AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
si nu-i bine 160?
![](wow.gif)
da' cat ai vrea sa pape?
daca il aveai pe radu ce ai fi facut?isi tinea manutele la gura sa nu-i bag linguritza
![](chatterbox.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
lasa copilu' ca stie el ce stie...
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
si eu am apucat sa-l votez pe darius daca ati spus unde gasesc poza..ca altfel....sunt tufa de venetia
mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex