Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - nu am citit din urma inca, daca sunt pe dinafara scuze (n-ar fi prima data ...), ai incercat sa ii dai cand este el cel mai vesel, cand nu e flamand, dar nici satul, asa ca o joaca mai mult la inceput?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Sigur ca in joaca, are lingurita lui pe care si-o lipeste pe par, rade, se distreaza dar nu papa. Ieri a mancat mar copt si azi piersica dar legumele le-a scuipat prin toata bucataria, indiferent daca crude sau coapte. Ca sa nu mai vorbesc de cantitati, ca ma apuca plansul.
Eu am pus scortisoara (Cris.mario) pentru ca mi se pare ca schimba aroma. Si ca mie imi place...

Si mie imi place marul cu scortisoara

Aici compotul de mere nu e ceea ce stim noi din tara. Se curata merele, se taie in cubulete si se pun la fiert cu putina apa cateva minute (sau in functie de cantitate). La sfarsit se mixeaza si se amesteca cu putin zahar (dupa gust ) si scortisoara E super bun iar belgienii il mananca iarna cu carnati (mie nu-mi place combinatia )

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Foarte bine suna. Cred ca incerc si eu. Desi nu e iarna... si sigur fara carnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES , am uitat sa raspund cu cartea. Eu am citit super nanny 2, "cu copilul la scoala". e de facut cadou, daca stii ca ii plac genul "how to". organizata, cu "cazuri"/exemple. un pic prea orientata spre "disciplina" dupa gustul meu si strict rferitare la invatamantul romanesc, ceea ce iar nu mi se aplica. dar, sunt destule chestii de aplicat, general valabile, chiar si inainte de scoala.
cealalta, volumul 1 am citit-o un pic de pe mailul comun, insa e scanata cumva de nu o pot citi normal, tre sa fac page up si down intr-una, asa ca nu am avut rabdare

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!

Vreau si eu o cafea ca bobitza la 5 facea flotari!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

...lol!!!!!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Eu fierb apa. Pediatra mi-a recomandat bucovina, iar poi izvorul alb. mie imi spusese si o prietena de bucovina ca este cea cu cel mai putin calcar. ea le testate pe toate la fierberea biberoanelor.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Eu azi m-am hotarat (pe principiul daca n-ai ce face) sa-i fac maine branza gazei si sa-i amestec cu piersica... Si ca atare am luat lapte praf, dar evident ca am uitat sa iau si calciu lactic... ca m-au speriat alea cu mustela lor...
Pana la urma am luat crema de fundulet de la himalaya... o fi buna, n-o fi buna, macar sa am pana imi refac stocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies in legatura cu Mustela. Cand era bebelina mica o spalam cu o spuma de la ei si inca de atunci mi-a spus farmacista sa incep cu altceva ca astea de la Mustela cand sunt cand nu sunt. Am observat si eu de curand ca sunt f putine produse Mustela ramase pe raft, iar spuma de care spuneam este 80 ron(nu stiu cat era inainte dar acum mi se pare mult) asa ca am trecut pe produse Seba med pt baita.

Pot sa-ti recomand crema pt fundulet de la Avene pe care am folosit-o cu succes inca de la nastere. Sora mea foloseste Welleda (este din ingrediente naturale).

Votati delfita-pisicutza?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:

Eu azi m-am hotarat (pe principiul daca n-ai ce face) sa-i fac maine branza gazei si sa-i amestec cu piersica... Si ca atare am luat lapte praf, dar evident ca am uitat sa iau si calciu lactic... ca m-au speriat alea cu mustela lor...
Pana la urma am luat crema de fundulet de la himalaya... o fi buna, n-o fi buna, macar sa am pana imi refac stocul.

_
Povestea unei .
Cresc

Am testat-o si pe aia (tot la sora mea) dar nu mi-a placut.

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!

Vreau si eu o cafea ca bobitza la 5 facea flotari!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

...lol!!!!!!!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Eu fierb apa. Pediatra mi-a recomandat bucovina, iar poi izvorul alb. mie imi spusese si o prietena de bucovina ca este cea cu cel mai putin calcar. ea le testate pe toate la fierberea biberoanelor.

App de apa, eu stiam (ca nu foloseam) ca doar apa dorna e buna pentru bebelusi. Acum doctorita imi zice (dar abia acum mi-am amintit) ca cea mai buna apa pt. bebelusi e din izvoarele de la Herculane. Dar nu stia nici ea denumirea comerciala...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Am testat-o si pe aia (tot la sora mea) dar nu mi-a placut.

_

AMR 8 kg

Felicitari pentru Amr!!!

Mergi la inceput

Sa va spun ca ieri am hotarat sa nu o mai culc leganata pe picioare.M-am gandit eu ca este timpul.

Aseara a adormit dupa vreo 40 de minute de foilei/supt/mangaiat. Azi dupa vreo 30 de supt/ghieraiala. Nu vreti sa stiti ce am pe fata de la gherutele pisicutei.

Voi cum ii adormiti? Si alexutza impartaseste-ne THE SECRET.....cum l-ai invatat sa adoarma singur in patut?

_

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

si daca ieri ma lauda cat sunt de fericita ca Miruna doarme bine azi pe acelasi motiv imi fac griji-ea din 24 ore doarme cam 15- nu e prea mult oare?

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

eu am citit ca un copil la varsta aceasta ar trebui sa doarma 14-15 ore pe zi. Mi se pare ca doarme cat trebuie. Eu ii adun orele lui Tudor si tot ma incurajez ca doarme aproape 14. El doarme cel mai mult noapte. De la 10 seara la 7 dimineata. in rest 2 perioade mai bune si farturi de somn.

Mergi la inceput