Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
heeeeellllllllllllloooooooooo
va pup din....[b]ANTALIA[/b[!!!!!!!!!!!!!!! e superb, e de vis, e incredibil de bine!!!!! daca continui asa ma intorc cu 10 kg in plus dupa o sapt..... doamne ce greu e sa ai totul la dispozitie si sa nu stii ce sa mai alegi....
maine la amiaza sper sa reusesc sa citesc ce ati scris.
zborul a fost super , nu am avut nici o pb. burta nu m a mai durut si de cand am ajuns parca si greturile au disparut....
sa nu va zic ca la cina am mancat vreo 4 feluri de mancare plus o farfurie cu diferite specialitati de prajituri/dulciuri de ale lor.... de maine sper sa o las mai incet cu mancare .....
va puuppp
merg sa imi termin cockteilul si apoi la spectacol....
mamica fericita de 2+ si 7 s
maine suntem in Antalya!! yupiii
madutza_bra spune:
Distractie placuta Yasmi!
Ma bucur ca ai ajuns bine si ca e totul ok. Sunteti plecati cu prietenii? sau doar voi 2(3)?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Iulika29 spune:
yasmi super tare!!Så o tii tot asa tot concediul.Lasa kilogramele så vina daca vor, ca doar nu o så stai tu nemancatå.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
bb_yasmi spune:
madutza s a vrut o fi un concediu in 2 , o noua luna de miere, ca pe 2 am avut 5 ani de casatorie si ne-am facut cadou acest concediu din timp.....dar uite ca nu mai suntem doar noi 2 ci si samburelul din burtik... iasmi e acasa cu buni.
iulika pai nu vreau sa las kg sa vina......am target : maxim 14 kg de pus pe parcursul sarcinii. data trecuta am pus aproape 25 kg
de maine o las mai moale cu mancarea. azi a fost pofta mare, sa gust din tot ce mi-a facut cu ochiul.... si mai ales cand vad masa aia enorma plina cu dulciuri si specialitati/prajituri....
bb_yasmi spune:
fetele daca nu mai raspund inseamna ca mi s a descarcat laptopul.
pupici
dorinut@ spune:
Buna burtici,
Va citesc de mult timp dar nu am indraznit sa scriu..am vrut sa ma duc la dr mai intai sa ma asigur ca e bine..am fost superstitioasa...o sa va povestesc intr-o zi.
Datele mele: UM:29.05,DPN:05.03.2011 dupa UM,DPN dupa ecograf 08.03.2011,DN:15.08.1978.
Ieri am fost la dr (la 5,6 sapt.) am vazut bebicuuuuul , dupa ecograf avea 5,3 sapt (s-a prins in z16-17 explicatia dr) si i-am auzit inimioara ..eram uda toata si nu de la gel...
Sper sa fie totul bine si sa fiu o mamica cu bebicul in brate si fericia. Acelasi lucru va doresc si voua 'purtatoarelor de minuni mici' .
Nasturelul meu mic 6+
dorinut@
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
Dorinut@, bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios! Da' ce matinala esti..ora 7..
Azi mergem la o nunta si nu am nici un chef, barbata-miu a facut aseara o criza de stomac , nu stiu ce sa fac cu el..zice ca se duce la dr dar cand ii trec durerile uita si nu sa mai duce.
Noi suntem bine, ne-am trezit tarziu si inca nu m-am mobilizat sa ma schimb de pijamale . Dar se pare ca nu sunt singura somnoroasa, hai fetelor la raport. Trezirea!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
GabyHila spune:
Neata fetele:)
Mamica din odiseea mar-aprilie de anul trecut sunt:) am nascut eu repede repede dar tot acolo scriu!!
Am vrut sa vad cate sunteti. Recunosc starile de somnnn.... chef de nimic si stat in pijamale!
Va pupacim si toate cele bune,
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra 'Neata fetele! Dorinut@, bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios! Da' ce matinala esti..ora 7.. |
Mada sunt matinala..m-am trezit la 5..dar dorm seara..in fiecare seara de la 8.30 ma lupt cu somnul, iar la 9,30 cedez, sunt chioara de somn..asa ca dorm devreme ma trezesc devreme. (Bine ca azi m-am trezit devreme si de la emotia de ieri cu dr )
Eu am o problema mare cu somnul si cu lispa neuronilor (mai nou) la munca. Am o gramada de treaba si nu ma pot concentra si imi vine sa pun capul pe birou sa fac nanita..greu cu oboseala..
Voi cum va puteti concentra la munca?
Nasturelul meu mic 6+
dorinut@
bb_yasmi spune:
hello
dorinuta bine ai venit printre noi!! sarcina usoara sa ai!
iony cum esti? ai ajuns cu bine??
madutza distractie placuta la nunta!
roxy, alina, andreea, happy, copiloi, anaxena, cristina, iulika, stefi,. spiridusha, bulina, dino
eu azi am avut o zi super: am facut canoe, paraseling (cu parasuta) si am avut parte de super valuri. apa marii ff calda, 27 grade, apa ffff curata si de o culoare superba!! de mancare nici nu mai zic.....ca ma i a cy raul....
luni mergem si un pic la shoping , sa vad speficul lor: pielaria si bijuteriile de aur. sa vad ce merit si eu...
va poooooooppp
mamica fericita de 2+ si 7+
pupici din Antalya!! :)