Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 3
spiridusha spune:
Pe mine ma mai doare burta din cand in cand jos...e ok sa iau no-spa,nu? Pe voi va doare? Uneori e cam ca la menstruatie asa, dar nu tine mult durerea...ah si mai simt uneori o durere undeva in dreapta:( si asta ma sperie pe mine sa nu fie extrauterina, dar am inteles ca mai doare de la "corpul galben" care secreta progesteron. Voi ce ziceti?
Vaai stefy cred ca ai fost topita
4+
O sa avem un puiuuut!!!
bebelu86 spune:
Spiridusa stai linistita k e normal.
acu uteru se mareste si e normal sa te mai deranjeze.
ia no-spa. si stai linistita la pat.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusha Pe mine ma mai doare burta din cand in cand jos...e ok sa iau no-spa,nu? Pe voi va doare? Uneori e cam ca la menstruatie asa, dar nu tine mult durerea...ah si mai simt uneori o durere undeva in dreapta:( si asta ma sperie pe mine sa nu fie extrauterina, dar am inteles ca mai doare de la "corpul galben" care secreta progesteron. Voi ce ziceti? Vaai stefy cred ca ai fost topita 4+ O sa avem un puiuuut!!! |
E normal sa doara burta, important e sa fie suportabile durerile. La extrauterina am inteles ca durerea se lasa in jos pe picior, nu cazul aici cu siguranta.
Ia no-spa si intinde-te daca poti. Eu asa fac..cand am timp.
Bebelu, analizele vreau sa le fac la Victor Babes, acolo le-am facut si in sarcina trecuta, e si aproape de mine...deci comod.
Cred ca luni merg sa le fac..sau poate maine dimineata..vedem.
Am fugit fetelor. Ne vedem mai incolo.
Pupici
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
spiridusha sunt normale durerile la inceput de sarcina, dar sa nu fie exagerat de tare.
madutza sa stii ca si eu parca am simtit contractii dar nu sunt sigura totusi....un fel de incordare asa parca era.
bebelu eu am facut torch dar mi-au dat rezultatele foarte repede. eu le fac la Bioclinica toate analizele, ca acolo m-a trimis. maxim o sapt cred ca a durat pana mi le-a dat.
fetelor am plecat acasa
S-a intamplat minunea mult asteptata7+
stefyapost spune:
am fost?????? inca sunt...si am de asteptat 2 sapt pana data viitoareabia or sa treaca.
dureri am si eu..nu zilnic,dar azi i-am spus dr si a zis ca e normal. cu toate ca el a zis ca-i ok eu tot nelinistita sunt,dar ce pot face? mai ma consult cu voi. la toate burticile
bebelu86 spune:
Roxy v-am zis depinde ff mult de cate pers fac in acea perioada analizele respective
de ex mie mi le-au dat dupa o zi pe alta, lui Adi care le-a facut in acelasi loc, dupa 10 zile.
Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+
858 SMS PT COPII
spiridusha spune:
Pentru fetele care sunt in Constanta: unde vreti sa nasteti, cu ce medic, si cum? Pupaturi si seara buna!
4+
O sa avem un puiuuut!!!
stefyapost spune:
fetelor..ce ma fac cu "aerele"??????in fiecare seara simt ca fac boom...si ce-i mai rau ca sunt la munca..
mandreeac spune:
Ce fac burticile?
Yasmi concediu placut!
Fetelor nici eu nu pot manca niciun fel de carne.Azi am mancat 2 salate, biscuiti cu cereale ,dar si din cei dulci, cartofi la cuptor si cam atat. Am stari de greata, nu foarte rele, dar le am. Am baut un litru si jumatate de compot de visine, ca nu prea mai imi place apa plata, desi eu o beam mereu si am sa mananc niste portocale.
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost fetelor..ce ma fac cu "aerele"??????in fiecare seara simt ca fac boom...si ce-i mai rau ca sunt la munca.. |
Te faci ca tusesti exact atunci si scapi si 'aerul'.Asta asa ca idee
Buna seara la voi! Sper ca sunteti bine si såmbureii din burticå la fel.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå