Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

se pare ca eu sunt singura dintre voi care nu are somn prea mult..... si la prima sarcina dormeam la birou pe mine si seara la 22 dormeam..... acum parca sunt asa satula de somn.....poate si din cauza ca sunt toata ziua aks si dorm zilnic la amiaza....

mamica fericita de 2+ si 7+

pupici din Antalya!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa si o intrebare si am plecat....ca se uita sotzul urat deja.... voi dupa mai luati utrogestan vaginal??? eu azi l-am luat oral si mi-a fost/imi este inca asa de rau.......

mamica fericita de 2+ si 7+

pupici din Antalya!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

dorin@ bine ai venit! Sarcina usoara!!

Pup tuturor, sa aveti un weekend placut!

yasmi, ce te mai distrezi!!!:) foarte bine, profita cat poti de timpul asta frumos! eu nu am inceput inca sa iau utrogestan, pentru ca nu am ajuns inca la un medic. de indata ce ajung (astept sa mergem de marti incolo sa auzim inimioara lui bebe) o sa vad ce indicatii primesc. Luni fac 5 sapt...nu cred ca e tarziu sa ajung atunci la medic...

Se pare ca in weekend am program de greata mai avansat:)) Si saptamana trecuta mi-a fost rau sambata, si azi... dar sa fie totul cu bebe ca altceva nu mai conteaza!!

4+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Insomnie. Bun prilej sa ma inscriu si eu la o odisee, nu???
Ma primiti??
NU stiu inca multe detalii despre burtica, am facut pe 8 iulie testul si a iesit pozitiv. UM n-are nici o relevanta la mine, sigur am avut ovulatia mai tz pt ca desi UM a fost 15 mai, pe 20 iunie cind am facut un test era negativ...Probabil nu sapt asta, ci cea viitoare voi merge la medic si vin cu detalii.
Mai am doi flacai acasa de 5,8 ani si 2,2 ani.
Va inchipuiti deci ce mi-as dori sa am in burtica.
Bine, nici nu mai conteaza decit sa fie sanatos pana la urma...
Greturi nu am inca, dar le astept, ca am avut la ambele sarcini si m-as mira sa ma ocoleasca de data asta.
Cam asta...deocamdata, ma intorc la nani poate reusesc sa inchid ochii.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Hello cip :), bine ai venit. Sarcina usoara si bebel sanatos! Si sa dea Dumnezeu sa ai ce vrei tu!

Si eu, probabil de emotii sau asa e normal fiziologic, adorm mai greu, sau ma trezesc in timpul noptii mai des, sau ma trezesc prea devreme. Problema e ca eu sunt sleep addicted, imi place enorm sa dorm :))

Pup tuturor si duminica frumoasa!

4+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Simona, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Daca vrei da-mi datele sa te trec in listuta

spiridusha, nu e deloc tarziu sa mergi la dr la 5 sapt, poate chiar un pic devreme in sensul ca o sa-l vezi pe bebe dar e prea devreme sa vezi inimioara

Noi suntem bine, am inceput sa dorm mai mult fata pe primele sapt, dar suntem ok.
Pupici la toate fetele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 7+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

azi am schimbat si saptamana

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 8+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Multumesc de primire fetele...

Mada, sunt nascuta in 10 ian 1978, UM 15 mai, DPN nu stiu inca, astept sa ajung la dr. Baietii mei David si Matei....Cam asta..
Sunt bagata in mancaruri pana peste cap...AM gatit toata ziua...Asa ca revin cand sunt mai linistitaâ

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna burtici si multi! ce mai e nou? simtaminte noi ceva?? eu azi nu ma simt bine deloc...am o stare tare proastasi ma doare burtica(mi-e teama)...toata lumea zice ca-i normal,dar eu imi fac griji..poate si din cauza ca o colega de munca a pierdut sarcina si am ramas cu teama. voi cum va simtiti?

Mergi la inceput

Stefyapost si pe mine ma mai doare burtica si e foarte normal. Totusi un bb se dezvolta in burtica ta, sun transformari acolo, e normal sa te doara, nu-ti face griji, asta-i primul lucru pe care nu rebuie sa-l faci.
In rest greturi nu prea am inca....dar le astept sun sigura ca nu ma iarta nici de data asta. Si iti spun sincer ca eu cind ma simteam mai rau sau aveam greturi ma gindeam ca e un semn bun, ca totul e ok si bb e pe pozitii...

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput