Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heloo

simo mersi frumos de complimente. te asteptam cu vesti bune luni de la dr. simo si eu am facut pe burta crapaturi , nu vergeturi si m-am dat cu cele mai cele creme speciale....degeaba dc asa imi pielea, nu e elastica deloc.

anaxena, ai rabdare cu simptomele. la mine de prin saptamana 6 au inceput.

cu apa si eu am probleme mari....mie asa o greata de apa ca nici nu o pot vedea... incerc sa recuperez cu pepene verde, multe mere, nectarine,piersici.

sdcristian bine ai venit! sarcina usoara!

magnolia daca a fost doar o picatura nu te ingrijora.

mamica fericita de 2+ si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

vad ca voi ziceti de greturi

eu parca vad ca va fi ca prima data, ccand toata lumea avea greturi eu mancam ca sparta

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna!

am aruncat si eu u ochi putin. E o caldura groaznica...mi-as dori sa fiu undeva la munte...dar nu se poate .

bb-yasmi, bine ai revenit. Pozele sunt superbe. imi poati spune in ce regiune ati stat si cum se numea hotelul?

sdcristian, bine ai venit! baietelul tau este nascut in aceeasi zi cu Cristi al meu

pupici la toate fetele!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Salutare fetelor!
N-am mai intrat de un car de timp
E foarte frumos acasa
Noi suntem bine, am fost la eco am vazut samburelul si ne-am topit can am vazut si inimioara
Toata lumea ma rasfata cu tot felul de bunatati o sa ma ingras ,dar nu pot rezista tuturor bunatilor
Pana acum de vreo 2 ori am avut ceva greturi in rest ma simt fff bine
Va pupacesc mult
Cand mai pot o sa intru macar sa va salut
Oricum eu ma gandesc la voi

S-a intamplat minunea
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna fetelor!

Ma scuzati ca dau buzna la voi, am intrat sa o mai felicit inca o data pe Cristi (scristian) si sa-i urez sarcina super-faina

Am vazut ca vorbeati despre peste. Tin bine minte ca l-am intrebat pe doctorul meu ce si cum... pestele se recomanda in sarcina, mai putin cel oceanic gen rechin, peste spada. Tonul e bun dar nu mai mult de 2 cutii de conserva de ton/saptamana sau echivalentul proaspat.
Neaparat mare atentie la cum este gatit...caci trebuie sa fie bine gatit. Asta din pacate exclude heringul marinat - stiu 100% ca am intrebat de el caci si mie imi place mult, mai ales diferitele combinatii de la IKEA - si icrele, care la fel se aflau printre alimentele favorite. Deci tot ce este prelucrat bine termic: peste la cuptor,la gratar,ciorba de peste, pane etc e OK.Restul,din pacate nu. In aceeasi categorie intra si fructele de mare...bine prelucrate termic se pot consuma, altfel... nu.

Multa sanatate, sarcini usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

multumesc dark

madutza am vazut ca ai nostri sunt din aceeasi zi.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetelor.ce mai faceti? eu sunt rau de tot.azi am plans o groaza. am avut de dim scurgeri de sange si am fost la spital si mi-a facut ecografie si a zis ca sarcina mea e in pericol. imediat ce am plecat de acolo am luat utrogestan.sper sa fie bine am vb si cu doctora mea la tel si a zis sa o sun maine sa o anunt cum e.Doamne ajuta sa fie bine. numai bine va doresc si nu doresc la nimeni ce am patit eu. aveti mare gija de voi si de burtici. va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

buna fetelor.ce mai faceti? eu sunt rau de tot.azi am plans o groaza. am avut de dim scurgeri de sange si am fost la spital si mi-a facut ecografie si a zis ca sarcina mea e in pericol. imediat ce am plecat de acolo am luat utrogestan.sper sa fie bine am vb si cu doctora mea la tel si a zis sa o sun maine sa o anunt cum e.Doamne ajuta sa fie bine. numai bine va doresc si nu doresc la nimeni ce am patit eu. aveti mare gija de voi si de burtici. va pe toate

baga-te in pat si stai acolo cumintica. Nu mai face efort si o sa fie bine. Sa intri sa ne mai spui cum te simti.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dyadya, imi pare rau de ce aud. Dar stai cumintica in pat, ia utrogestanul acela cat timp ti-l prescrie medicul si pune-ti speranta in DUmnezeu ca va fi bine. AM patit si eu asa la a doua sarcina, in sapt a noua. A fost ok cu utrogestan si fara efort. Poate fi o desprindere de placenta sau hematom care se rezolva.Doamne AJuta!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

ieri mi-am cumparat un ulei antivergeturi si... l-am uitat acasa la mama. deja ma apuca amnezia de gravideala se pare.

partea proasta e ca mama locuieste la 200 de km

4+

Mergi la inceput