Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata fetelor. azi ma simt putin mai bine. scurgeri de sannge nu am mai am.am avut in schimb aseara si acu niste ameteli groaznice.doctora a zis sa iau doar o pastila de utrogestan atunci cand am sunato si doua seara de 100 de mg dar avand in vedere ca doamna de la farmacie mi-a dat de 200 mg am luat doar una atunci, una aseara si una dim. soacra mea m-a sfatuit sa mai iau cateva. voi ce ziceti daca mai iau poate dauna sau e ok? voi ce ma sfatuiti?pe doctora nu as mai suna-o pt ca am fost doar o singura data la ea si asa ieri cand am sunat-o cu greu si-a adus aminte de mine.la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dya eu zic sa suni totusi la dr, sa nu iei dupa ureche. nu am luat niciodata utrogestan asa ca nu stiu ce sa iti zic

si stai cuminte in varful patului

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

buna fetelor ma numesc mihaela si voi fi si eu o mamica de luna martie doar ce am aflat vestea ieri si sunt tare tare tare fericita ca in sfarsit sa intamplat si minunea ..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fetele!!!!!
Buna venit mamicilor noi!!!!!!!!!

Am fost si eu la eco, mi/am vazut inimioara care bate acolo inauntru....Doamne ce sentiment frumos!!!!!!!!!!!
Avem 1,43cm, 164bpm. Foarte frumos e puiutul meu.
Avem si un hematom, mi-a zis sa stau linistita daca apare vreo pata maronie, e foarte departe hematomul de sarcina....dar sa iau Duphaston daca se intampla, unul dimineata unul seara.
Si la Eliza am avut hematom, dar nu am sangerat niciodata. O sa incerc sa fiu cat pot de cuminte.
Mai am doua saptamani pana la concediu...de abia astept.
Greturi am in continuare....am fost plecati cu cortul trei zile si pe drum am cam dat la rate...........nu stiu ce ma fac pana la mare cu masina, dar poate fiind concediu va fi mai bine.
va pup!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

andreea sa nu puneti odorizante in masina, ca si de la ele ti se poate face rau.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

'neatza burticutze!!!
Ma inscriu si eu in club cu UM - 10 iunie, DPN - 16.03.2011, cu un test pozitiv si o saptamana intarziere menstruatie.
Inca nu am fost la doctor ca nu stiu la cine sa merg aici in Constanta. Cealalta sarcina mi-a urmarit-o dr. Raica, un om extraordinar, dar acum nu mai este la spital, are clinica privata si nu-mi permit sa nasc acolo; asa ca rog gravidutzele de Constanta sa ma ajute cu un sfat.

Va doresc o sarcina usoara !!!

----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

koko, mihaela bine ati venit!! sarcina usoara sa aveti!

dya ma bucur sa aud ca esti bine. despre utrogestanu nu stiu ce sa iti spun. eu am folosit de 100 si cand am avut scurgerea maronie, usoara sangerare luam 6 utrog./zi.

andreea felicitari pt vestile bune!!! pozica nu ai cu bubu mic??

eu nu am mai folosit nici un fel de parfum de 2 saptamani... sa nu mai zic ce ma deranjeaza si cel al sotzului.... la prima sarcina parca m a tinut pana prin sapt 8-9...

mamica fericita de 2+ si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

sdcristian, ai dreptate si cu odorizantele...noi nu avem dar la tata in masina mor de cum ma urc.
YAsmi, nici pe mine nu pot da cu parfum. Am ceva cu care dau sub brat dar e tare simplu si fara miros, doar cu ala ma pot da.
Si nu suport mai fetelor sa ascult manele..ati mai pomenit asa ceva???Nu-mi displacea la vreo petrecere dar acum sa nu aud ca ma apuca niste nervi..........

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

eu nu stiu cum sunt greturile de sarcina, sper sa scap fara ele si de data asta. prima data chiar cu nimic nu am avut treaba, nici mirosuri nici mancare

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
ce mai faceti??
eu am fost plecata in week-end la iarba verde. cum va mai simtiti?? eu tot asa, cand greata , cand mai bine, cand ma ia iar.....
de azi sunt in concediu, m-am trezit la 10, ce bine este
bb_yasmi vreau si eu sa vad pozele, le mai pui odata??
bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi
dya, cum a zis si bb_yasmi, poti lua pana la 6 utrogestan daca este nevoie, nu-ti face rau. stai cuminte fara efort.
iony ne bucuram ca esti bine, ca ai vazut bebele si ai auzit si inimioara

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata8+

Mergi la inceput