Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]
Raspunsuri - Pagina 15
spiridusha spune:
Buna,
Va pup pe toate! N-am mai intrat de o vesnicie, ca sunt mai mereu obosita, mi-e greata, cand mananc si eu ceva ma simt super umflata, sanii ma dor...nu ma mai joc
Bine ca bebe e acolo, e cuminte, creste... Sa aveti zile bune fara greata:)
Eu am mancat peste pana acum, ce-i drept proaspat, nu din conserva, si la fel mi-a zis si mie sa spal tot ce mananc(fructe, legume). Mai am programare la 7 saptamani! Abia astept!
Seara buna!
5+
O sa avem un puiuuut!!!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 buna, si eu as dori sa ma alatur voua, sunt posesoarea unei noi burtici, asta pt ca mai am un baietel pe nume vlad, nascut in 09.04.2009. datele mele sunt: UM 31.05, DPN 07.03, DN 06.11.1979 bine v-am gasit! |
bun venitsi felicitari pentru sarcina , am observat ca bebe vlad este nascut cu doar o zi inaintea fetitei mele (10.04.2009)
esti la odiseea de ghiocei?_
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
bun venitsi felicitari pentru sarcina , am observat ca bebe vlad este nascut cu doar o zi inaintea fetitei mele (10.04.2009) esti la odiseea de ghiocei?_ |
sunt inscrisa, insa nu am fost f activa..chiar dupa ce m-am inscris si hotarat sa fiu activa am avut o tragedie in familie..ce avea legatura cu bebei de varsta ghioceilor..si pur si simplu n-am mai putut sa scriu..am preferat sa citesc doar..chiar si acum va citesc, multe informatii mi-au fost de mare ajutor
aa, tu cum te descurci cu luatul in brate ? chiar daca evit, tot trebuie sa-l iau de nevoie ( spalat, schimbat, pus in carucior, patut, scaunel.etc) si e si f greu, are 14 kg..sper sa nu ma afecteze, dar cred ca o sa aflu de la doctor daca sunt probleme
va pup si wk minunat si racoros
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor?
Eu nu ma simt bine si asa cum a zis si Madutza, nu mai imi arde sa intru nici pe forum. As lenevi toata ziua, greata asta nu imi da pace si cand ma mai ustura si in capul pieptului e jale.
Dorinutza

.
Apropo si mie imi e scarba de orice mancare, nu imi arde sa mananc nimic si nici nu as bea, daca nu as stii ca trebuie. Efectiv nu simt nevoia de nimic.E cumplit. Ce pofte, ca la mine nu sunt pofte, mananc si beau pentru ca trebuie. Ce e mai nasol ca imi calculez toata ziua ca sa ajung la 2 litri de lichid.
Azi noapte la ora 4 mancam cereale cu lapte si e adevarat ca laptele mi-a mai luat din arsurile pe care le aveam, ca nu puteam sa dorm. IN schimb bebe sa fie sanatos, ca mamica lui are ceva de tras.
La simptomele pe care le avem eu , Roxy si Madutza

chiar sunt curioasa ce o sa avem fiecare.

dulci tuturor si sper sa ma simt mai bine si sa intru mai des.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
anaxena spune:
fetelor mancatzi peste!!!!!este recomandat in sarcina,iar pestii de la noi nu contin mercur,este adevarat ca trebuie evitati cei la conserva si cei oceanici ,dar in rest bagatzi la greu!!!iar dc mai scapatzi nu-i o panica!!!
eu n-am nimic,se pare ca e o sarcina la fel ca cea cu Maria..luni ma duc la dr sa vad punctuletzul
bun venit fetelor noi!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008 si
4+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
miky sper ca acum este totul ok in familie
cu luatul in brate asa este si eu incerc sa evit pe cat posibil sa o iau un brate dar tot trebuie cat nu e sotul acasa- bine Naty are doar 9kg nu e foarte grea
_
simonacip spune:
Buna fetelor, nici eu n-am mai intrat de multicel. Am si eu ceva greturi dar inca nu am ajuns sa vomit. Poate scap la sarcina asta de treaba aia neplacuta...In rest...am si eu burtica deja, sper sa imi stapinesc si eu kg, ar fi vis sa reusesc sa nu iau mai mult de 10 kg, dar nu stiu dc reusesc...
Luni am programare la dr, abia astept sa stiu mai multe...respectiv dc e un singur bb in burtica
(si mama si bunica au avut gemeni, eu sunt din gemeni) si ce virsta are sarcina.
BB_yasmi, superbe pozici, tu arati tare bine, nu stiu unde zici ca te-ai ingrasat...Mi-ai facut o pofta de concediu...dar din pacate eu nu am nici o zi ca mi-am luat tot in 2008 inainte sa intru in CIC...ASta e, suport...sper.
ANaxena, bafta si tie luni la dr!
Mandreeac, treaba cu apa e un punct nasol si la mine, nu prea beau, trebuie neaparat sa ma concentrez pe asta.Nici la a doua sarcina nu prea am baut si am facut vergeturi, cred ca si de la lipsa de hidratare ca altfel m-am dau cu toate cremele din lume..
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
wmagnolia spune:
Eu cred ca am avut ieri sangerarea de nidare.
Ca am vazut doar o picatura mica de sange si m-am speriat ca
am crezut ca imi venise ciclu. Dar nu exista teste de sarcina fals pozitive. O data ce testul iti arata ca esti insarcinata atunci esti insarcinata. Credeam ca m-am bucurat prea devreme.
Mie mi-a mai intarziat ciclu dar niciodata 7 zile si nici nu am avut simtome de sarcina si acum le am pe toate. Oricum sper sa nu fie sarcina inchipuita ca asta ar fi prea nasol.
[url=http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers]
[/url]
sdcristian spune:
hello
ma scrieti si pe mine va rog?
dn 03.04.1981
um 17.06.2010
dpn 24.03.2011
mai am o minune, stefan carol, nascut in 29.12.2008, are acum un an si jumatate
4+