Fluturasi de martie-aprilie 2011 [4]]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
si am greturi cat cuprinde. tie ti-a dat sa repeti toxoplasmoza in fiecare luna?? ca mie asa mi-a dat, in fiecare luna s-o repet.
Nu. Mi-a dat sa o repet acum la inceput si apoi mi-a spus sa am grija ce bag in gura. Poate sa o mai repet in trimestrul III. Ideea e sa spal bine toate legumele si fructele si sa nu mananc carne cruda Pisici nu am, asa ca nu ar fi niciun pericol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebe si mie la fel mi-a zis, fructele spalate bine, carnea facuta bine si sa ma feresc de pisici. dar mi-a zis s-o repet lunar si asta o sa fac.

S-a intamplat minunea mult asteptata8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutare fetele!

Cred ca nu am mai intrat de aproape 1 sapt. Sunt tot timpul ocupata si obosita si nu mai am rabdare sa stau la calc.
Daca nu s-au facut modificarile in listuta , incerc sa le fac eu acum.

Am fost ieri la dr, bebe e bine,1.98 cm, avem exact 8 sapt si 4 zile , la fel ca dupa UM. Am facut o parte din analize si sunt ok, mai putin toxoplasma care mi-a iesit valoare incerta. Tb sa o repet si apoi daca iese tot asa sa fac testul de aviditate. Eu cred totusi canu e nici o pb pt ca valoarea este f mica.

Cineva intreba de peste: avem voie sa mancam cat dorim dar sa fie bine facut si sa nu fie peste oceanic care poate contine mercur.

Va pupic si sper sa-mi revina cheful de vorba si sa stau mai mult pe aici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 8+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza
eu intrebam de peste. deci putem manca.
ce mai faci? cum te mai simti? ma bucur ca bebe este bine, ca l-ai vazut
fetelor voi aveti pofta de pizza?? ca eu parca as manca numa' pizza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

madutza, chiar vroiam sa intreb de tine

Legat de peshte, citeam ca anumite feluri de peste ar trebui evitate in sarcina, in special cele care se stiu ca au o cantitate mare de mercur....

Eu incerc sa evit pestele, dar totusi nu m-am putut abtine saptamana trecuta la Tulcea, cand ni s-a servit mult peste si am gustat si eu

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloiEu incerc sa evit pestele, dar totusi nu m-am putut abtine saptamana trecuta la Tulcea, cand ni s-a servit mult peste si am gustat si eu
In general pestele oceanic are mercur. Asta de Dunare nu prea are de unde. asa ca puteti sa mancati din astia autohtoni fara grija, doar sa-i gatiti bine. Pestii de la noi stau mai prost in omega 3 si 6 asa ca alegeti totusi sa mancati si niste pesti oceanici odata pe saptamana. face bine la bebe Proud mother to be 6+

Mergi la inceput

fetelor am o greata de nu mai pot. nimic nu-mi trebuie.
maine mergem la iarba verde si facem peste cu mujdei, sper sa am pofta si sa pot manca.
de luni sunt in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Eu nu mai am nici un fel de pofta ...in sensul ca parca nu-mi vine sa mananc nimic. Mananc asa ca trebuie dar parca nimic nu mai e gustos. Cu toate astea am luat deja 1 kg.
Peste de evitat: ton si rechin , asa imi aduc aminte.

Va multumesc ca v-ati gandit la mine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 8+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Copiloi datele mele sunt asa:
Data ultimului CM : 12 iunie 2010
Data nasteri: Mai 1977
KG: 74

Eu de mancat peste mananc cam zilnic dar cred ca o sa il evit de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor dar peste marinat in otet (hering)avem voie? eu am mancat chear si azi. . mie nu prea mie greata in schimb mananc ffff putin si ma simt de parca am mancat un porc.

Mergi la inceput