Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 8
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aimee79 Salutare M&M....remember me? |
cum sa nu? Cums a-l uitam noi pe Alutzu?

Ce mai faceti? Sa fie intr-un cea bun, o sarcina usoara si la termen si un bebelush sau bebelusha sanatos! De ce martie? Vreti sa stai in suspans pana atunci?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

belleane spune:
Felicitari Aimee!! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos si la termen!!!
Cleo: cum sa fac sa iau si eu supo de la tine? Pe seara in cursul saptamanii mai iesi prin oras? Ca-n weekend cred ca voi fi plecata.
aimee79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
cum sa nu? Cums a-l uitam noi pe Alutzu? ![]() Ce mai faceti? Sa fie intr-un cea bun, o sarcina usoara si la termen si un bebelush sau bebelusha sanatos! De ce martie? Vreti sa stai in suspans pana atunci? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+ ![]() |
Multumesc fetelor!
Felicitari si tie Lorich si tuturor celorlalte fete care sunt insarcinate si nu in ultimul rand proaspetelor mamici de bb2!

Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si bebei sanatosi!
Noi am zis sa asteptam pana la nastere sa vedem ce este...sa vedem daca ne tine
Noi suntem bine. Eu m-am intors la serviciu de 2 luni, iar Alutu s-a acomodat foarte repede si bine la matusica mea care are grija de el pana cand terminam noi serviciul. Eu vad ca ma simt mult mai bine acum la a 2a sarcina...sper sa ma simt si in continuare.
Pupici
Alexandra mami de Alutzu
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
http://community.webshots.com/album/572368980ycsYEa
gabitzam spune:
Aimee, bravo, felicitari!
Am terminat concediul, de azi sunt la servici. Raducu a fost super tandru si afectuos cu bona de dimineata, cred ca ii fusese dor de ea. Mi-a zis Mariana mai tarziu ca i-au sfarait picioarele non-stop in parc, cred ca si de locsorul lor din parc ii era dor.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Felicitari Aimee!! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos si la termen!!! Cleo: cum sa fac sa iau si eu supo de la tine? Pe seara in cursul saptamanii mai iesi prin oras? Ca-n weekend cred ca voi fi plecata. Te iubim, printesa Victoria!!! |
io lucrez in Victoriei, ies pe la 18, poa ieshim intr-o seara sa cascam gura la Yokko si Madame
aimeee, felicitari pt burtica!
si felicitari pt rabdarea de a astepta pana la nastere sa vedeti ce o fi. Eu deja sunt curioasa... Mihaela, si la noi e indecis..si la tati... asta e, mergem inainte, suntem oameni, ne vom descurca.
belleane spune:
Cleo: acu ai zis? Pai treci zilnic pe langa casa mea cu metroul.hahaah
Da chiar putem sa ne vedem pe acolo, sa ma bag la o mica cheltuiala suplimentara. Si bine ca nu e azi ca nu dau bani de lunea.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Cleo: acu ai zis? Pai treci zilnic pe langa casa mea cu metroul.hahaah Da chiar putem sa ne vedem pe acolo, sa ma bag la o mica cheltuiala suplimentara. Si bine ca nu e azi ca nu dau bani de lunea. Te iubim, printesa Victoria!!! |
tu nu dai, dar sa iau io ce are???...
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE La concurs se poate vota doar 1 data sau 1 data/saptamana? Te iubim, printesa Victoria!!! |
1 data ca user pe poza, poti vota insa mai multe poze,nu stiu cate. De ce schimbi subiectul?
belleane spune:
Da, ma schimb subiectul ca-s trista am un copilas mort aici in vecini. Si m-am nimerit si sa vad cand l-a adus.