Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Da, ma schimb subiectul ca-s trista am un copilas mort aici in vecini. Si m-am nimerit si sa vad cand l-a adus.

Te iubim, printesa Victoria!!!

uoffff...asta drama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

mama! ce caldura!

Belleane, cum adica ai vazut cand l-au adus? da ce s-a intamplat cu copilasul?

Merci! Site-ul Madame nu l-al gasit. M-am uitat doar pe site-ul Yokko, sunt dragutele rochitele insa eu nu vreau decoltate, ci la baza gatului, cele care erau la baza gatului erau drepte si nu mascau burta ... in fine ... ma las pagubasa

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: eu nici n-am stiut ca vecinul acela are copil, nici pe sotie nu am mai vazut-o; vineri am aflat de la altcineva ca e rau, ca a fost tot timpul in spitale, cu operatii de cand s-a nascut. Avea vreo 3-4 ani fetita.
Siteul este madame.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, poti incerca o combinatie: rochie cu bretele, ca acum toate is asa, ca e vara, si o mica jacheta/bluza cu nasturi deasupra (nu tricotata).
E greu sa explic, mai sunt prin magazine - gasisem unu cu60-70 roni. Poti sa iei o culoare neutra, sa ilcombini si alta data cu altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: daca vrei sa arati impecabil sa nu se vada nici un fel de burta poti apela la un sutien mai lung asa ca un corset. Apoi mai exista si dresuri care te fac mai slim sau bikini strech. Sau burtiera. Hai ma ca la tine nici nu se vede la o rochie cu talia mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of Bellanne ce trist!

Simonix ce poze faine! Satucul ala din Olanda m-a terminat!
Am fost si noi la balaceala, poze aici :
http://family.webshots.com/album/578149751epwXGO
Bine, noi am fost la un lac amarat, nu la mare, ca e prea departe, insa copilul s-a balacit pana n-a mai putut. SI noi am ajuns acolo la 11, nu avem cum altfel, din cauza celui mare care nu se scoala nici urnit cu excavatorul mai devreme de 9. Bine, il inteleg cu munca lui de noapte, si in week-end e dat peste cap, vrea sa se culce la 11-12 dar nu poate.
Ideea e ca ne-am pus la umbra, in padurice, insa piticul voia numai in apa, unde era soare, normal. Am cam stat cu frica, insa vad ca n-are nimic, desi ardea un soare de mureai. I-am pus sapcuta si 10 randuri de crema, cu crema il tot dadeam de fiecare data dupa ce iesea din apa.

Am vazut poze si cu Cristiana cum a adormit ea saracuta din picioare. Pupam zulufina, speram sa-i fi trecut de tot.

Cine mai era bolnavioara, Dariuta? si ei sanatate multa!

Aimee felicitari, sarcina usoara, iata inca o graviduta! Mai povesteste-ne despre Alexandru!

Cu Nadia n-am mai vorbit, am sa sun maine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Conversatie cu Patrick :
Patrick : Mamaaaa, adu masina.
Eu: Dar adu-o tu.
Patrick : Nu pot, bebe-n burta!

Mai nou, cand nu vrea sa faca ceva, are bebe in burta si nu poate face nimic. Inainte era mic. Nu pot, sunt mic, acuma e gravid.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Conversatie cu Patrick :
Patrick : Mamaaaa, adu masina.
Eu: Dar adu-o tu.
Patrick : Nu pot, bebe-n burta!

Mai nou, cand nu vrea sa faca ceva, are bebe in burta si nu poate face nimic. Inainte era mic. Nu pot, sunt mic, acuma e gravid.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Conspect telegrafic ca mi-e somn si oricum am uitat cam tot ce-am citit

simonacip felicitari pt sarcina.Sarcina usoara si-un bebe sanatos.

lorich felicitari pt codite.

simonix multumesc pt supozitoare.
cleo multumesc si tie inca o data

ylari distractie placuta la mare.

Poze nu prea am reusit sa vad.Poate voi recupera candva in weekend, daca deschid calculatorul.
Mie nu-mi mai ajunge timpul sau nu stiu sa ma organizez cum trebuie, sau m-am obisnuit cu concediu ca mi-e asa de greu cu program de lucru + stres la job + dus/luat copil la gradinita + restul care erau si pana acum de facut prin casa.Partea buna e ca ne-am gasit un garaj langa noi si am inceput sa mergem cu masina la gradi + servici, altfel pierdeam inca o ora pe zi cu mersul la gradi si in ora aia prefer sa stau in parc cu Julia.
Gata, am plecat la culcare ca maine la 6:30 telefonul imi va da trezirea.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Sunt in continuare soferita http://soferderomania.promotor.ro/danicris

Va pe toate, papaaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput