Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ciao fetele, de pe litoralul insoriiiiiiit!!!!!
Deci cand am ajuns deja incerca soarele sa iasa timid dintre nori, la 5 cand ne-am trezit deja era senin, Doamne ajuta si inca e soare afara. Eva este superincantata, se vede ca ii place foarte mult. Am fost la locul de joaca iar acum am venit sa ne schimbam si sa mergem cu tati pe plaja sa vedem si noi marea! Pe drum a fost tare cumintica, ma asteptam sa fie mai greu dar a stat cuminte in scaun, am stat cu ea in spate sa o intretin. La pranz a papat bine, i-am desfacut un borcanel ca nu mai avea rabdare sa astepte mancarea, imi zicea niam-niam intr-una, dar a mancat doar jumate, cand a venit mancarea nici nu s-a mai uitat la borcanel, a mancat din toate si cartofi, si piept de pui, si pastrav, si salata, m-a speriat!
Va pup pe toate, hai ca o sa mai intru. Deja am facut cateva poze foarte frumu, inclusiv de dimineata cu cei doi puturosi care se tineau in brate unul pe altul si nu vroiau sa se dea jos din pat!
Lumi eu cu Revikem (parca am dat-o pe Eva cand am avut probleme cu fundicul oparit - tot un fel de cutaden) Pupici si o saptamana frumoasa va doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello hello

dupa un weekend super :) ca toate weekendurile, de altfel

Raport: sambata am fost pe la mare dar nici pomeneala de ars din contra hihi Puturosul de Robertix s-a sculat la 10 deci plecarea s-a facut pe la 11 si ceva. Ca sa evitam arshitza mare, ne-am dus intr-un satuc din Olanda unde auzisem eu ca e fain, ca sunt magazine, restouri - ceea ce a si fost. Superb :) Eeeh, si am stat noi pana pe la 4 acolo, cand am plecat deja venisera niste norishori, am ajuns pe plaja si acoloooo tocmai ce ne instalasem pe plaja cand o venit ploaia peste noi Mi-a parut rau de pitic, caci cu greu lm-am luat din apa (o incerca cu piciorii). Am strans calabalacul si am plecat spre Belgia, am ajuns in alta statiune, frumos, nu plouase, ne-am instalat la o terasa (era deja 7 seara), Robert se dadea in niste tobogane - zbang ploaie Ok, am ignorat-o, a plecat si am stat pana pe la 9 si ceva pe plaja, a fost super, un apus minunat (aici pe la 10 jumate intra soarele de tot la culcush)... apoi a venit o furtuuuna de ne-a facut vai de noi. Deci, soare ieri nu prea am vazut :d

Pozici aici, pt curiosi:

http://picasaweb.google.fr/poze.robert/Sluis#

Eeeh, si azi am fost la strand, sa ne scoatem parleala pentru ieri :D si s-a balacit Robert cat a dorit la piscinutza, apoi s-a dat pe niste mega tobogane si alte chestii, m-am dat si io Si uite ca iar am adormit pe la 11 seara hehe Asa-i in vacanta.

In rest, canicula neneee ... Cu toata furtuna de ieri, azi ne-am topit prin casa, de-abia respiram pe la pranz uf. O sa ii pun piscinutza gonflabila lui Robert pe balcon, ca nu se mai poate. Gata fug la nani - pupiiiici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Sa aveti o saptamana frumoasa !

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!
Ia ca vin si eu dupa un chiul luuuuung si ce-mi vad ochii? Simonacip asteapta bebe...felicitari scumpa, sa ai o sarcina usoara, cu codite si nastere si mai usoara(de data asta cu epidurala sa fie).

Noi am plecat marti dimineata la mare, am apucat sa facem 3 reprize de plaja si baie, Delia a fost in extaz, dar joi seara s-a pus pe o ploaie care a durat pana vineri pe la 11, ora la care noi oricum ne faceam bagajele sa plecam....pai ce sa fac cu Delia numai in camera? Voiam sa stam pana ieri dar daca n-a tinut vremea cu noi.....asta e. Asa ca pe drum spre Constanta imi vine ideea s-o cotim spre Braila unde oricum ar fi trebuit sa mergem week-end-ul asta sa o lasam pe Delia la bunici pentru 2 saptamani....acum o lasam 3. Ea e bine, inca nu ne simte lipsa, se joaca cu verisorul ei, cu mamaia si cu tataia(maiiiii si taiiiii cum spune ea)....sunt sigura ca am lasat-o pe maini bune.Toata ziua sta prin curte, alearga.....am cel mai fericit copil. Eu am tras un bocet inainte de a pleca, sper sa fie si ultimul. Vineri sau sambata s-ar putea sa vina socrii la Predeal si bineinteles ca vom merge si noi daca-i asa...initial ne -am propus sa mergem peste 3 saptamani la Braila dar cred ca mor de dor pana atunci.

Lumi, cred totusi ca daca o lasi pe Cristi in funduletul gol o sa fie mai bine si o sa teaca iritatia. Eu tot Reviken am folosit cand am avut pribleme.

Lorich, felicitari pentru codite! Cum e Robertel, tot cu mami tau sta?

Simonix, e clar ca bebe fetitza e asteptat asa ca succes va doresc!

Andreap, sanatate multa va doresc! Ati plecat deja la Istanbul?

Fug sa fac si eu un dus si plec la munci. Poate mai apuc sa citesc din urma sa ma pun la curent cu totul!

Printesa Victoria, te pupam si asteptam vesti bune!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata

si o sapt. frumoasa va doresc

Cred ca o sa vina peste noi caldurile ... ne-am plans de ploaie, da ce temp. placute erau in casa, doarmea noptile bine
Citesc ca mai toata Europa sufera de caldura, cred ca vine valul si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

astept sa se scoale fata sa o luam la picior.
Adriana si eu sunt f pretentioasa cu hainele. Am fost ieri sa schimb rochia- luasem nr 10 si voiam 8 si- surpriza! Era redusa la 262RON! Asa ca am luat nr 8 si inca 3 bluzite superbe. Eu zic sa dai totusi o raita la Debenhams. Au reduceri serioase. Desi cam toate sunt cu bretele si-ti arata burta, ca sunt din voal Lasa ca stim noi ca nu esti grasa, Gabitza are dreptate. Burta acum, nah, eu ce sa mai zic ca am nascut de 2 luni si ceva...cred ca doar cu abdomene s-o mai duce... Cu vremea...ai dreptate. sa vezi ce ne vaitam de caldura...eu si asa am o zapuseala in casa de mori
Simonix sunteti f frumosi, si mami si puiul mic..cu halatul e dulce foc...imi place de tine ce relaxata esti frate. si cu doctorii...si acum cu marea pai pe mine daca ma vana ploaia in fiecare statiune ma luau depresiile! esti f tare.
Mi-bebelina sper sa rezisti 3 saptamani, profita si tu ca nu te ajuta si asa nimeni in restul timpului.Distractie frumoasa la Predeal daca mergeti
Ylari hai mai ca sunteti norocosi si aveti soare! concediu placut!
Lumi ce scumpa e Cristiana cum a adormit buclata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, Dani multam de . Votat soferita!

Mi bebelina da, Robertino e tot cu mama, o iubeste de numa!

Simonix ce poze frumoase, mai ce schimbat e Robert, parca e alt copil tuns asa; acceasi senzatie am avut-o si cu Robert al meu tuns Te-am vazut acolo suuuupeeerrr relaxata. Bravo!

Sanatate Dariutei, sa treaca buba din burtica!

Bafta Zulufina cu analiza!

La multi ani Getuta!

Noi am avut un weekend foarte frumos. Ieri, de exemplu am fost -pt prima data!!- cu vaporasul pe Herastrau, a fost minunat, Robert era incremenit de noutatea asta, "sa mearga pe apa", dar i-a placut. Apiu am facut inconjurul lacului, am zis ca mor de oboseala, noroc ca m-am "lovit" de niste gogosele americane cu topping de cioco+capsuni A fost super, am ajns morti d eoboseala, Robert a a dormit instant, nu i-a mai trebuit nici cerealele de seara.

Azi dimineata am fost la dr. sa-mi vada analizele facute si eco morfo, a zis ca e otul ok, placenta inserata cam jos, dar sper sa se ridice. Oricum, trebuie sa ma abtin de la a-l lua in brate pe Robertica.

Va pup, sa aveti o saptamana minunata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Multumim pt urarile de sanatate, boala a trecut cum a venit, doar o zi ne-a sacait, cat sa ma sperie pe mine.
Noi in we am stat pe acasa, fara sa facem nimic deosbit... si aveam atatea planuri, dar am 2 lenesi acasa.

Adriana la mare as merge si o zi, dc nu am cu cine sa ma combin, daca ar fi si Stefan pe faza mi-ar place sa stam tot we, ca na, tot batem drumul, dar luna asta nu stiu cand am putea ca we care vine are parastas, we alalalt concurs asa ca nu ma pot baza pe el

Cleo cu serviciu la tati de Daria e urata treaba, au scazut salariile, nu mai au proiecte... si noi avem nevoie de 2 joburi, am facut socoteala ca ratele si gradinita ne duc la 35 mil/luna, asa ca nu avem ce face, mai intind eu coarda aici ca se poate.

Am vazut super poze cu Robert si mi s-a facut un dor de duca... adio chef de munca azi.

In parcul IOR cica a venit teatru Tandarica, au spectacole de la 10 si s-d de la 10 si 12, sper sa o duc si eu pe pitica... mai e si un circ cu animale pe langa Vitantis (sau cum se cheama carrefour-ul ala de la Vitan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Adriana: eu intotdeauna imi gasesc rochite frumoase si care ma avantajeaza si pe mine(un picut scumpe dar s-ar putea sa fie reduceri)
la Madamme sau yoko. Sunt 2 magazine unul langa altul pe Victoriei aproape de piata victoriei. Poti sa vezi si produsele pe site ca amandoua au site. Pe mine m-au salvat intotdeauna. Dar in septembrie trebuie sa-mi gasesc ceva mai de ocazie si mai scump ca voi fi nasa. Am o gramada de evenimente in vara asta....Si casa. Presimt ca voi fi leftera in curand.

Am vazut poze...multe....Daria, Mara, Raducu si Andrei, Cris, Lizuca, Robertel ...am votat soferita de romania, Victoria de desiree.Am dus copil mare la bunici, saptamana viitoare s-ar putea sa duc si copil mic la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare M&M....remember me?

Pupici pentru toata lumea...mamici si copilasi.
pentru Victoria si mamica ei curajoasa. Suntem alaturi de voi si sunt sigura ca totul va fi bine.

Am venit si noi cu un anunt...de bb2...Alexandru zice ca vrea fetita....si noi am vrea, dar ce va fi nu mai conteaza...vom afla la inceputul lui martie.....putin suspans...nu strica.

Pupam M&M fara exceptie!

Alexandra mami de Alutzu

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

http://community.webshots.com/album/572368980ycsYEa

Mergi la inceput