Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
pai da, ca au plecat de lam ine! ptiu, erau pe scara la noi... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Daca o vedeati pe Eva cum pocnea din degete si juca geamparale dupa muzica acordeonistului.........
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Edit: Si acum chiar ca m-am relaxat, am facut si bagajul, m-am si epilat, pedichiura pe plaja, sau diseara dupa ce culcam zgubilitica.
Am fiert porumb, am mancat ca in copilarie, Eva a mancat si ea cu 7 guri... e fata lu' ta-su, vad ca au aceleasi preferinte.
Adriana_78 spune:
Ylari, Cleo, hai ca m-ati amuzat
Sigur nu stati in aceeasi zona? ca si la mama in cartier a inceput o nunta tiganeasca nebuna cu muzica "superba" data la maxim, si cred ca e si un acordeon pe-acolo
Cleo, am cautat si in Obor, da nu am gasit nimic asa cum vroiam - ti-am zis ca am multi pitici (sa nu fie decoltata, sa nu fie cu bretele, sa nu fie lunga, sa nu fie inflorata, sa ascunda burta, sa sa sa sa ...)
In Titan am vazut mai dragutele, da azi m-am dus la spartul targului si se pregateau sa inchida magazinul (ca la 16 inchid, da eu nu stiam)
Ylari, drum bun si vreme acceptabila
YLARI spune:
Of Adriana imi pare rau ca n-ai gasit rochitica...
Imi pare bine ca te-am facut sa zambesti Dar nu v-am zis totul, ca bineinteles a aparut la nunta respectiva si un cersetor care le-a facut zile fripte nuntasilor Romania, te iubesc!
POZE
Luminel spune:
Hello!
Cleo, multam' de intrebare. Abia ce am terminat antibioticul si saptamana viitoare o sa-i repet urocultura (da Doamne sa iasa buna!)
Deocamdata s-a pricopsit si ea cu viroza de care pomenea cineva pe aici zilele trecute, cum ca ar bantui prin oras. De aseara a inceput sa faca febra, azi n-a vrut sa manance decat lapte, fructe si iaurt, nimic gatit (dar bine ca a mancat si atat) si-i venea sa zaca atunci cand trecea efectul antitermicului.
La pranz a adormit efectiv in pozitia asta, fara lapte, eu managaind-o pe fundulet, atat de molesita era. Imi venea sa si rad
Cleo si Ylari si pe mine m-ati amuzat. Mie nu-mi displace acordeonul chiar imi place mai ales la nunti...cand il aud imi vine un chef de dantuiala
Adriana, tot magazinul Titan voiam sa ti-l recomand si eu. De acolo mi-am luat si eu rochia de a botez.
Alysh, drum bun la munte! sejur placut! Vlady
Dani, succes la gasit rochita! rasfateii!
Nu mai stiu cine se plangeamai acum cateva zile ca nu trece iritatia la funduletul copilului. Asa patesc si eu la Cristiana, numai ca ea se iritala pasarica. Dupa ce dau cu Neopreol, unguent cu galbenele, trece o perioada de cateva ore si dupa iar se irita. Ar putea sa fie de la e.coli? ca si daca o tin fara pampers tot se irita, deci nu cred ca e de la pampersi.
Iar am uitat ce voiam sa mai scriu...tre' sa iau lecitina!
Noapte buna!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
elenuca spune:
Vaaaaaai Simooooo, n-am intrat de cateva zile si uite ce surprizaaaaa. Ma bucur tare scumpa, sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti tu si sa ai putere inzecita pentru cei doi nazdravani si samburelul / samburica .. Hai ma rezista nitel cu seviciul in curand treci pe 6 ore si apoi, iar acasa 2 ani.
Te pup cu mult drag.
Dolores, acum am vazut si semnatura ta, felicitari draga mea, sarcina usoara si la termen .
Lizuca face nani dupa ce s-a balacit azi cu maaaare placere la piscina, in seara asta a picat rupta . Noi ne delectam cu ultima repriza de meci si apoi bagam un film.
pupam fetele, seara frumoasa.
YLARI spune:
Neata fetelor, repede un pic de forumeala inainte de plecare!
Lumi ce scumpa e Cris, pacat ca e bolnavioara, imi pare rau si sper sa treaca viroza repede. O pup dulce-dulce de tot cretzofolina frumoasa!
Ieri am picat lata dupa ce am culcat fata, a venit Iuby in dormitor sa ma intrebe daca nu ies sa ne mai uitam prin bagaje, si eu il intreb "care bagaje?" Deci va dati seama, sunt praaaaaffffffff.
Mda, ieri dupa ce m-am bucurat de putinul soare care s-a indurat sa iasa din nori a tras o rapaiala pe aici de m-a bagat atat in sperieti cat si in balamuc cu un picior......... Nu mai suport atata ploaie fetelor, ma enerveaza la culme. Va mai aduceti aminte prin aprilie-mai faceau meteorologii previziuni ca vara asta va fi cea mai calduroasa din ultimii 200 de ani. Da-da, cred, ca si eu mai mint...
POZE
Edit: deci m-am uitat pe prognoze, arata minunat, soare de sus pana jos, asa sa fie, Doamne!
Lumi, si mie imi plac nuntile de nu mai pot, vad ca si Eva e fana, dar astia de ieri au fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit, eu m-am dezmeticit tarziu sa inchid geamul asa ca Eva s-a trezit cu o ora mai devreme decat o facea ea, tzusti direct in bucatarie, o si pusese de o geampara, era asa de haioasa...
Adriana_78 spune:
Gabi, merci, esti draguta, ca incerci "sa-mi reabilitezi imaginea/figura" -- nu sunt grasa, da am ramas cu burta, exista mai multe tipuri de grasi si grasimi
Luminel, sanatate lui Cris!
E tare haioasa cum doarme
Pt. iritatie nu stiu ce sa-ti zic, noi fol. Inotyol si functioneaza de fiecare data
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Eva s-a trezit cu o ora mai devreme decat o facea ea, tzusti direct in bucatarie, o si pusese de o geampara, era asa de haioasa... |
mi-o imaginez, super haioasa! dansatoarea.
Pentru a nu stiu cat-a oara: concediu placut cu vreme frumoasa! drum bun sa aveti!
Adriana, merci frumos pentru sugestia in legatura cu iritatia. Te referi la Cutadenul romanesc sau este un unguent cu numele asta?
Saru'mana pentru urarile de sanatate. Azi dimineata n-a mai facut febra, nici apatica nu mai e, ba dimpotriva!!! Cred ca a castigat lupta cu virusul
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Lumi, multa sanatate zulufinei, ma bucur ca este mai bine. Noi pentru iritatii folosim o crema de la Klorane, este foarte eficienta, Vlad mi-a facut o data o iritatie urata cu rana care dupa prima aplicare deja era partial vindecata. Sunt foarte multumita de aceasta crema.
Ylari, tin pumnii sa aveti vreme frumoasa.
Imbratisez toate fetele.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010